Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> pythons >> 

Python Breeding Kenmerken

 

Volgens de Zoological Society of San Diego en de San Diego Zoo , zijn er twee soorten slangen bekend als " constrictors " : pythons en boa's . Beide soorten zijn het best bekend voor zowel hun grote omvang en de wijze van jagen en doden prooi . Constrictors gebruiken hun enorme lichaam en spieren om hun maaltijden stik voor het voeden . Terwijl ze zijn zeer vergelijkbaar , er diverse verschillen tussen pythons en boa . Waarschijnlijk de meest opvallende kenmerk is te vinden in de fokkerij . Boas baren levende jongen , terwijl pythons eieren leggen . Broedseizoen

Pythons nemen hun fokkerij signalen uit de licht -cyclus en de omgevingstemperatuur. Typisch, gevangene pythons broeden tijdens de kortste dagen van het jaar , wanneer de temperaturen koeler . In het noordelijk halfrond , het broedseizoen is meestal tussen november en april , hoewel sommige soorten broeden op de vreemdste momenten van het jaar . Pythons zijn er in overvloed in tropische klimaten , en hun natuurlijke habitat zijn voornamelijk te vinden in het zuidelijk halfrond . In het zuidelijk halfrond , zijn wild- python fokkerij-activiteiten waargenomen primair te gebeuren van september tot november .
Bereiken van volwassenheid

Er wordt aangenomen dat pythons bereiken seksuele rijpheid bij bereiken ze een bepaalde grootte , in tegenstelling tot een bepaalde leeftijd . Bijgevolg kunnen sommige pythonnen beginnen fokken op jongere leeftijd dan anderen . In Birmese pythons , bijvoorbeeld , mannen zijn in staat om te broeden bij het bereiken van ongeveer 8 meter lang en vrouwtjes bij 10 meter . Hoe kleiner de python , de minder eieren zal ze waarschijnlijk opleveren .
Verkering

Tijdens het broedseizoen , de mannetjes hebben de neiging agressiever naar elkaar te zijn en zal vechten . Wanneer een gezonde mannelijke en vrouwelijke elkaar ontmoeten , is er meestal een periode van verkering, dacht dat dit soms kort. Het mannetje zal vaak recht te trekken naast de vrouw, alsof het vergelijken van lengten , toen hij zichzelf introduceert . Hij zal dan volgen haar rond en kruipen over haar , met behulp van zijn anale sporen voor te bereiden op de paring .
Eieren en broedeieren

Na paring heeft plaatsgevonden , de vrouw ovuleert , eieren produceren . Op dit punt wordt de mannelijke niet meer nodig . Lichaam van het vrouwtje zal verschijnen alsof ze slikte een voetbal , en zal ze opgeblazen lijken . Nadat ze legt de eieren , zal ze spoel om hen heen om hen te broeden , en blijven met hen tot ze uitkomen . Als het bijzonder koud , zal ze rillen om meer warmte genereren om de eieren te laten voortbestaan ​​. Het vrouwtje zal uitbroeden en beschermen haar eieren totdat ze uitkomen . Eenmaal uitgebroed , worden de jonge pythons overgelaten aan hun lot overgelaten . Tijdens copulatie , ovulatie en incubatie , zal het vrouwtje niet voeden . Afhankelijk van de soort , kan de eieren 60 dagen of langer duren om uit te komen . Omgevingsfactoren zoals temperatuur zal de incubatietijd beïnvloeden . Hierdoor zal ze verliezen liefst 44 % van haar lichaamsgewicht . Aangenomen wordt dat , om deze reden , vrouwelijke pythons meestal niet opnieuw voor twee tot drie jaar te fokken .

Populaire artikelen

Wat is de levensduur van een Python Snake ?

De python slang is een soort constrictor . De python gebruikt vernauwing om zijn prooi stik om het geheel door te slikken . Volgens de San Diego Zoo , pythons zijn nog steeds primitieve slangen als gevolg van het hebben van twee longen , spoor blijft van de achterpoten en bekken . De levensduur van een python varieert naargelang de python wordt gehouden in gevangenschap of de python zwerft in zijn natuurlijke omgeving . Species Pythons kunnen leven tussen de 20 tot 30 jaar . Ball pythons kunne

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com