Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> tamme ratten >> 

Hoe maak je een Pet Rat Cage

 

Ratten vereisen een grote kooi voor hun welzijn. Terwijl ze pocket huisdieren mogen zijn, ze houden om te rennen, spelen , en slaan hun voedsel in speciale gebieden . Door het geven van uw ruimte rat om zijn benen te strekken en lichaamsbeweging , zult u uw huisdier te houden gelukkig . Wat je nodig hebt
Zes draad rekken rekken
Twee draad stellingen met planken , 1,5 meter in het vierkant
U- vormige schroeven
Kabelbanden
Chain
Kleine bungee koord
Placemats
Plastic emmer met deksel
Schaar , Hardware doek
Ondergrond : Houten ladders
Hangmatten
Kartonnen dozen
Watten
Stof strips
Tissues < br >
Toon meer instructies Heb Construct a Wire Pet Rat Cage
1

Snijd 2 van je grotere delen van de draad rekken rekken in de helft. Deze 2 secties zullen dienen als de basis en deksels . Kopen van 2

Splits uw twee 1 1/2-feet vierkant rooster in de helft . Dit zijn de klimmen divisies in de kooi .

Sluit 3 de buitenste delen van de kooi samen met U-vormige schroeven .
4

Lash de deur van de kooi aan een zijde van de kooi met kabelbinders . Deze banden dienen als een " scharnier " en laat de deur te zwaaien open en gesloten .
5

Bevestig het deksel en de basis met schroeven .
6

Hang de verdelers met keten secties binnen de kooi . Laat de ketting op maat gesneden bij uw lokale bouwmarkt en bevestig deze aan de bovenkant van de kooi met "S " haken.
7

Gebruik een kleine bungee koord om de deur van de kooi gesloten te houden .
8

Place winkel koopt placemats op de top van uw draad verdelers . Deze kunnen gemakkelijk worden verwijderd voor het wassen . Zet ze vast aan de draad verdelers door ponsen een gat in de placemats en met een kabelbinder om ze te bevestigen .
Bouw een One - Level Kooi
9

Gebruik een plastic kuip als de basis van je kooi . Vind een duidelijke een , bestemd voor de opslag, dat is ruim voldoende duidelijk te hebben aangewezen gebieden voor eten, slapen en sporten.
10

Verwijder het midden van het deksel van de kuip met een schaar of messen . Laat een " lip " aan de rand van een paar centimeter .
11

Stretch hardware doek over het gat in het deksel .
12

Bevestig de draad aan het plastic deksel met kabelbinders .
13

substraat ( vloeren materiaal , zoals hout spaanders ) In de bodem van het bad kooi .
je een Pet Rat Cage < br >
14

Overweeg het gebruik van houten papegaai ladders op multi - level eenheden . Ze kunnen worden bevestigd met haken , waardoor ze gemakkelijk te reinigen maakt .
15

Hang hangmatten in alle kooien rat . U kunt de aankoop een van de winkels die kleine dierbenodigdheden voorraad .
16

kartonnen dozen Toevoegen aan uw huisdier kooi rat . Snij gaten in hen , zodat uw huisdier rat om in en uit de containers te beklimmen , en voeg zacht materiaal zoals katoen, wol voor beddengoed .
17

Overweeg het toevoegen van een graafmachine in om je kooi rat . U kunt een klein doosje met zachte stof strips en weefsels te vullen , zodat uw huisdier weg kan graven .
18

toevoegen of uitvinden meer speelgoed voor uw huisdier om mee te spelen .

Populaire artikelen

Soortgelijke Kenmerken in ratten en mensen

Hoewel mensen en ratten lijken heel verschillend van elkaar zijn , delen ze een verrassend aantal vergelijkbare kenmerken . Deze overeenkomsten omvatten fysieke, psychische , gedrags-en sociale kenmerken . Ratten hebben een reputatie als de ziekte - dragen , en dit geldt tot op zekere hoogte , maar ratten zijn ook een hulpmiddel bij het ​​redden van mensenlevens geweest vanwege hun gebruik in laboratoria . Waarom zijn ze zo veel gebruikt in laboratoria ? Vanwege hun gelijkenissen mens . Fysieke

Klik hier

Hoe de geur van urine te verwijderen van Rats

Het verwijderen van de urinegeur van tamme ratten is een fundamenteel onderdeel van het verstrekken van een gezonde , comfortabele leefomgeving voor de dieren . Deze taak is relatief snel en makkelijk als je consistent en gedegen zijn elke keer . Het verwijderen van de urinegeur van ratten vereist een aantal stappen , niet alleen het reinigen van het lichaam van de rat . De hele leefgebied van de ratten moet regelmatig worden gereinigd en ontsmet te helpen houden urine geur en ziekte van steeds

Klik hier

Hoe kan ik een Rat Mooier maken

Baby ratten hebben de neiging om mooi en zacht huisdieren zijn vanaf dag een. Dit kan echter niet het geval zijn wanneer u brengen een volwassen rat in uw huishouden. Sommige volwassen ratten zijn misbruikt door mensen of gekwetst door hun kooi mates . Zij kunnen reageren door te vechten met andere ratten bijten mensen of intrekken . Als deze ratten worden behandeld met vriendelijkheid , veel kunt leren vertrouwen en leuk om mensen en andere ratten. Ratten Samen Ratten genieten van het hebben v

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com