Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> exotische huisdieren >> Andere Exotische huisdieren >> 

Leuke weetjes over Banana Spinnen

 

Banana spinnen zijn gevonden over de hele wereld op het gebied van Azië, Australië , Europa , Afrika en Noord-en Zuid-Amerika . Ze hebben een levensduur van ongeveer 12 maanden , in die tijd ze eten , volwassen , ras en sterven . Hoewel de meeste soorten zullen bijten als ze geprovoceerd worden , voor het grootste deel zijn dit agressieve spinnen . Naming

Banana spinnen worden ook vaak genoemd gouden orb wevers , het schrijven van spinnen en reusachtige houten spinnen . De naam die wordt gebruikt is afhankelijk van de oppervlakte van de wereld de spin is gevonden in zowel de bijzondere soorten van bananen spin .
Sex

Vrouwelijke en mannelijke spinnen banaan kijken heel anders, en dus het is gemakkelijk om te vertellen welke sekse ze zijn . De vrouwtjes groter worden dan de mannetjes , variërend van 1 tot 3 cm in lichaamslengte met tot 5 inch beenspanwijdte , terwijl de mannetjes groeien tot ongeveer 1/2 inch lichaamslengte . Vrouwtjes zijn kleurrijker dan hun mannelijke tegenhangers .
Webs

Terwijl de omvang van hun webben zal variëren tussen soorten , veel spinnen banaan spinnen webben die vrij zijn groot . Web de Nephila edulis vrouwtje kan tot 1 meter breed . Webs kan ook ongelooflijk sterk . Hun zijde wordt gezegd dat de sterkste van een spindraad zijn - sterker dan een Kevlar vest . De banen van de Nephila inaurata , maar gebouwd om insecten zoals muggen en vliegen te vangen , zijn sterk genoeg om knuppels en vogels vangen .
Soort

banaan spinnen vallen onder het geslacht Nephila . Zevenentwintig soorten spinnen die in het kader van dit geslacht komen .
Gele zijden

Hoewel sommige soorten van Banana spinnen zijn geel of goud , dat is eigenlijk niet waar ze hun naam . In plaats daarvan , deze spinnen spinnen gele zijde , die insecten aantrekt in het zonlicht en mengt met de lokale vegetatie in schaduwrijke gebieden .
Zoals Voedsel


Nieuw-Guinea , de mens en andere dieren eten spinnen banaan. Ze worden geroosterd boven een open vuur en soms geserveerd vast op het einde van kebab type sticks .
Eicocons

Soorten zoals de Nephila pilipes een gat graven en verbergen hun eieren erin om het weg te houden van roofdieren . Zij zullen dit gat te dekken met vuil , planten en ander afval dus het is minder zichtbaar voor roofdieren .

Populaire artikelen

Pygmy Egel Dieet

De Afrikaanse pygmee egel kan groenten en vlees eten, maar gedijt vooral als een insecteneter . In het wild dit kleine , vier - legged schepsel voedergewassen voor insecten , slakken , wormen en kleine dieren . Activiteit niveaus verschillen tussen wild en in gevangenschap egels en kan invloed hebben op de juiste voeding . Als een binnenlandse huisdier in gevangenschap , kan de pygmy egel een basisch eiwit dieet met weinig vet te eten. Eiwitrijk dieet Droog kattenvoer Een gevangene pygmy egel

Klik hier

Hoe worden Reuzenpanda's Verschillend van Red Pandas

? Reuzenpandas hebben kreeg bekendheid door berichtgeving over de weinige in gevangenschap gehouden , met name de paar uitgeleend aan National Zoo Americas genaamd Mei Xiang en Tian Tian . De reuzenpanda dient ook als het iconische logo van het World Wildlife Federation . De minder bekende rode panda aandelen een aantal kenmerken met de reuzen , in het bijzonder in dat zijn dieet bestaat voornamelijk uit bamboe . Echter, anders dan smaken in voedsel , habitat en een paar soortgelijke markeringen

Klik hier

Hoe kunt u helpen de Herten

Herten zijn een waardevol onderdeel van onze ecosytem , en terwijl ze lijkt er in overvloed , als we ze niet beschermen ze het gevaar lopen bedreigd zoals zoveel andere wilde dieren . Gelukkig is er veel wat we kunnen doen om de herten te helpen . Veel van deze acties te betrekken lobbyen of zich verenigen met lokale milieugroepen . Je zal moeten gaan door het bos dienst toestemming om deze acties uit te voeren , maar ze zijn zeker een positieve invloed op uw lokale herten bevolking. Wat je nodi

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com