Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> exotische huisdieren >> Andere Exotische huisdieren >> 

Hoe het ontwerpen van een Squirrel Cage

 

Eekhoorn kooien kan zowel gebruikt worden om val een eekhoorn op een humane manier om de dieren te vervoeren naar een nieuwe locatie , of om een ​​huisdier eekhoorn in gebieden waar het legaal is om dat te doen huisvesten. Een eekhoorn val is een relatief eenvoudig project dat slechts een paar materialen nodig , terwijl het bouwen van een kooi naar een eekhoorn huis is meer betrokken , waarin verschillende aspecten moeten worden overwogen voor de juiste verzorging van uw huisdier . Neem contact op met uw plaatselijke Fish and Game -afdeling over de legaliteit van het hebben van eekhoorns als huisdier. Wat je
Potlood en papier
Meetlint
PVC-buizen of kachel leidingen nodig
Duct tape
draad weven
staaldraad hekwerk
Nesting
doos < br > Toon meer instructies
Trapping en vervoeren Eekhoorns
1

met een potlood en papier te trekken uit een ontwerp voor een eekhoorn val die ofwel een stuk PVC-buizen of kachel pijp die niet minder gebruikt dan twee meter diep met een diameter van ongeveer zes centimeter . Denk aan het feit dat de bodem van de leidingen zal moeten worden afgedekt en kan dus worden gedaan met behulp van duct tape om stevige draad weven vast aan de onderkant van de pijp .

Zorg Pagina 2 ervoor dat je een manier om de val te beveiligen om ofwel een boom of paal die de eekhoorns kunnen openen . Gebruik een boor en metaal - freesmes een gat aan de bovenkant van de buis , die vervolgens kan worden gebruikt als een manier om de val nagel om een ​​functie of structuur boren .
3

Drop maïs of andere eetbare behandelen in de bodem van de val de eekhoorns trekken . Zorg ervoor dat welke gaas die u wilt gebruiken voor uw trap niet zo poreus dat het eten valt gewoon uit in tussen de pleinen . De leidingen die je gebruikt moet glad genoeg zijn zodat de eekhoorn niet in staat zal zijn om eruit te klimmen . Dit dezelfde val kan worden gebruikt als een transport kooi wanneer het tijd is om het plaatsen van de eekhoorn ver weg van uw huis .
Pet Eekhoorn Cages
4

Onderzoek van de soorten eekhoorn je hebt en proberen om elementen van de natuurlijke omgeving zijn onder andere binnen zowel de bouw van de kooi en wat je ervoor kiest om de kooi te vullen met .
5

niet de kooi elke kleiner dan drie op te bouwen kubieke voet per eekhoorn u van plan naar huis . Volgens dier - world.com , drie kubieke meter is het absolute minimum grootte die een kooi zou moeten zijn voor een huisdier eekhoorn.
6

Ontwerp het frame van je kooi te worden gemaakt van hout dat is ofwel onbehandeld of behandeld alleen een kit die toxisch . Eekhoorns hebben de neiging om op te kauwen op takken voor de verzorging van hun tanden en mag niet worden blootgesteld aan giftige stoffen . Als alternatief kan de kooi worden gemaakt van gaas . U kunt ook de eekhoorn met tal van takken voor het op te kauwen . Gebruik 16 - gauge gegalvaniseerd staaldraad hekwerk aan de zijkanten van je kooi te vormen . Zorg ervoor dat de ruimten in de bedrading zijn klein genoeg zodat uw eekhoorn niet kan ontsnappen .
7

ook ruimte voor een nestkastje of hang een nestkast aan de buitenkant van uw kooi met een opening naar de binnenkant . Voeg een bak bekleed met krant te dienen als de bodem van de kooi om de reiniging te vergemakkelijken . Met behulp van gaas of hekwerk op de bodem zal het opruimen bemoeilijken.
8

toevoegen mos , takjes , takken , boomstronken en andere elementen gevonden in natuurlijke habitats eekhoorns ' om uw huisdier voelen zich meer comfortabel en om haar in staat om zijn eigen nest te bouwen in de nestkast .

Populaire artikelen

Wat doen Dusky Sharks Eat

? Een grote , slanke haai zwemmen in de tropische wateren van de westelijke Atlantische Oceaan staat bekend als de schemerige haai, of het brons of zwart walvisvaarder . Gekartelde tanden van de haai zijn breed en driehoekig . De voortanden zijn rechtopstaand , terwijl de andere schuin . De onderste tanden verschillen , met smalle , rechtopstaande knobbels , en ze zijn minder gekartelde dan de bovenste tanden . Tanden van de haai helpen kauwen enorme tonijn en tonijn -achtige soorten. Echter , h

Klik hier

Wat dieren in de Tundra Alpine Biome zijn bedreigd

De alpine toendra is een van de meest formidabele en bijzonder biomes op de planeet. De toendra heeft weinig vegetatie, en de totale samenstelling wordt snel verschuiven als opwarming van de aarde beïnvloedt de ijs winkels en temperatuur. Dieren in de toendra zijn bijzonder gevoelig voor bedreiging als gevolg van de jacht en klimaatverandering , omdat ze zijn geëvolueerd om specifieke make-up de toendra s . Muskus Os Muskusos zijn gerelateerd aan Mastadons en mammoeten . De muskusos leeft verd

Klik hier

Hoe maak je een Butterfly fokprogramma

Vlinder landbouw , voor de winst of voor verhoging van vlinder bevolking, begint met het fokken . Het verzamelen van eieren , rupsen of poppen in een natuurlijke omgeving is een goede plek om te beginnen . Maar zodra je ze met succes hebben gemaakt tegen de vlinder podium , fokken is de meest duurzame en verantwoorde manier door te gaan. Wilde vlinder bevolking in stedelijke gebieden zijn op de daling, en over- collectie kon verder dat , tenzij ze worden aangevuld door middel van fokprogrammas .

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com