Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> exotische huisdieren >> Andere Exotische huisdieren >> 

Lijst van Endemische Zoogdieren in Australië

 

Er zijn bijna 200 soorten zoogdieren endemisch aan Australië , wat betekent dat ze alleen van nature in Australië . Meer dan 25 procent van de zoogdieren in Australië worden bedreigd of bedreigde soorten , en velen zijn buideldieren , of - zakje fokken zoogdieren . Australische zoogdieren zijn een zeldzame soort zoogdier, genaamd monotremes , die eieren leggen in plaats van het geven van geboorte jong om te leven, net als andere zoogdieren doen . Veel zoogdieren endemisch aan Australië zijn beroemd over de hele wereld voor hun verschillende kenmerken . Kangoeroe
kangoeroes zijn een van Australië's meest herkenbare zoogdieren .

De kangoeroe is een van Australië's meest herkenbare endemische zoogdieren en is een symbool van Australië . Kangoeroes zijn buideldieren , wat betekent dat ze het leven schenken aan hun jongen als ze nog erg klein ( de grootte van een kwart ) dan zuigen ze op een speen in een zakje op de voorkant van hun lichaam . De baby kangoeroe , een zogenaamde joey , blijft in de buidel totdat het is ongeveer 11 maanden oud . Kangoeroes zijn vooral bekend omdat ze bewegen door hoppen op twee grote, krachtige achterpoten . Er zijn veel verschillende soorten kangoeroes die endemisch aan Australië zijn , met inbegrip van hun kleinere neven , wallabies . Deze omvatten de westelijke en oostelijke grijze kangoeroe , whiptail wallaby , redneck wallaby en de rots wallaby .
Koala
Koala's zelden stammen af ​​van de boom baldakijn .

Koala's ook zijn buideldieren en worden soms koala's , maar dit is een verkeerde benaming . Koala's kunnen leven tot 17 jaar en zijn een andere Australische mascotte , samen met de kangoeroe . Koala's eten alleen de bladeren en de schors van eucalyptus bomen en krijgen al hun voedingsstoffen, met inbegrip van water , van deze planten --- ze zelden afstammen van de kruin van de bomen om deze reden. De koala slaapt het grootste deel van de dag , alleen actief worden 's nachts . Koala's dragen hun jongen op hun rug nadat ze oud genoeg zijn om de buidel te verlaten .
Platypus

Het vogelbekdier is een ongrijpbare Australische zoogdier en een lid van de intrigerende groep monotreme zoogdieren . Platypuses zijn voornamelijk water dieren , met grote rekeningen als een eend , een harige lichaam verwant aan een otter en zwemvliezen . Ze leggen hun eieren in nesten gebouwd onder water , en de " platypups , " of baby platypuses , voeden van spenen van hun moeder . Man platypuses hebben een aansporing op hun achterpoten dat gif schiet in roofdieren --- genoeg om een ​​hond te doden of veroorzaken veel pijn aan een mens dom genoeg om te proberen en vang ze .
Echidna < br >

Echidnas zijn een andere monotreme zoogdier endemisch aan Australië . Ze zijn heel erg op stekelvarkens in kijkt , bedekt met scherpe sporen . Wanneer bedreigd , echidnas oprollen in een bal van spikes om zichzelf te beschermen . Ze eten voornamelijk mieren en termieten , die zij " sniff " met behulp van de elektrische signalen afgegeven van het lichaam van de insecten ' . Baby echidnas , genaamd " puggles , " zijn blind en zachte geboren , en verblijf in buidel van hun moeder totdat ze sporen ontwikkelen , op welk punt moeder schopt ze uit.
Wombat
" wombat crossing " borden zijn gebruikelijk in Australië om te helpen voorkomen dat automobilisten deze grote buideldieren .

Wombats zijn grote buideldieren , ongeveer de grootte van een varken , dat lijkt op een gigantische cavia kijken . Ze zijn zeer stevig dieren en hebben geen bekende roofdieren . Er zijn drie soorten wombats in Australië : de gemeenschappelijke wombat , de zuidelijke harige - nosed wombat en de noordelijke harige - nosed wombat , waarvan de laatste is allesbehalve uitgestorven . Wombats zogen hun jongen in een buidel , waarna ze blijven in ondergrondse hol van de moeder wombat voor ongeveer twee jaar .

Populaire artikelen

Wat is dieet een Crocodile's

De krokodil is een strikte carnivoor . Het zal vissen, vogels , schildpadden , runderen, buffels en vrijwel elk ander dier kan het nemen en verslinden eten. Dit kan onder meer mensenhandel . Krokodillen hebben overleefd sinds de leeftijd van dinosaurussen als een belangrijk onderdeel van de ecologie van de wereld , en ze zijn vaak de top roofdier in hun habitat.Crocodiles zijn opportunistische eters en maken weinig onderscheid tussen aas ( dode dieren ) en levende prooien . Geschiedenis Krokodi

Klik hier

Buideldier zoogdiersoorten

Buideldieren zijn zoogdieren die geboorte geven aan babys die nog niet volledig zijn ontwikkeld en dragen ze buiten hun lichaam - meestal in een zakje - totdat ze volwassen genoeg om te vertrekken . De baby hecht zich meestal aan de tepel van de moeder , waar het wordt gevoed en gekoesterd in heel kinderschoenen. Ze evolueerden zon 100 miljoen jaar geleden in de tijd dat dinosaurussen zwierven de aarde . Koala De koala is inheems in Australië . Veel mensen geloven dat deze wezens zijn beren ,

Klik hier

Hoe maak je een Hive Move

Een imker kan nodig zijn om een bijenkorf om de bijen te voorzien van een nieuwe pollen bron of naar de korf te voorzien van voldoende zonlicht verhuizen omdat de huidige locatie is nu overwoekerd en ook schaduwrijke . Wat de reden ook , het is belangrijk om te plannen en voor te bereiden voor een verhuizing zorgvuldig . Dit zal bij stress en bijen loss.A algemene vuistregel voor het verplaatsen van een bijenkorf is om ofwel te verplaatsen minder dan 3 meter of meer dan 3 mijl te minimaliseren.

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com