Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> exotische huisdieren >> Andere Exotische huisdieren >> 

Stadia van de zwangerschap in een Sugar Glider

 

Sugar gliders zijn kleine nachtelijke buideldieren en hebben meestal een of twee baby's tegelijk . De baby's (de zogenaamde joeys ) zijn onderontwikkeld geboren na een typische zwangerschap van 15 tot 17 dagen . Ze groeien in een miniatuurversie van hun ouders in de buidel van hun moeder na ongeveer vier maanden , wanneer ze zijn groot en genoeg om leven te beginnen op hun eigen ontwikkeld . Het mannetje blijft bij het ​​vrouwtje te verzorgen en haar en de jonge beschermen tot de joeys zijn volwassen genoeg om voor zichzelf te zorgen . De draagtijd

Net als andere buideldieren , de draagtijd van suiker zweefvliegtuigen is zeer kort , duren slechts 15 tot 17 dagen . Gedurende deze tijd moet de moeder worden meer dan gewoonlijk na haar voedingspatroon verhogen . Voor veel van de dracht is het onmogelijk om een fysieke tekenen van zwangerschap zien , maar er kunnen veranderingen in het gedrag van de moeder zijn . Een zwangere suiker zweefvliegtuig kan onrustiger en minder vriendelijk geworden . Een rustige locatie met weinig storingen is belangrijk voor haar stress niveau tot een minimum te beperken en het bevorderen van een gezonde zwangerschap .
Geboorte en migratie op de Pouch

zweefvliegtuig van de suiker baby's zijn geboren zeer onderontwikkeld met hun roze huid blootgesteld . Hun oogleden gefuseerd gesloten hun ogen blijven ontwikkelen . Hun oren zijn ook gesmolten dicht en zien eruit als kleine noppen aan beide kanten van hun hoofd . Ze zijn ongeveer 0,2 centimeter en weegt ongeveer 0.007 gram . Onmiddellijk na de geboorte , de baby maakt zijn weg omhoog de ​​buik van de moeder en in het zakje . Niet in staat om te zien of horen , moet de baby vertrouwen op instinct alleen omdat de moeder niet in staat is om het te helpen . Veilig aankomen in het zakje duurt ongeveer vijf minuten , maar als de baby zijn grip verliest , kan de moeder niet helpen en het resultaat is vaak fataal .

Zodra een baby kruipt in de zak , het vindt een van de vier tepels . De baby heeft nog geen kaakspieren ontwikkeld genoeg om melk zogen door zelf. In plaats daarvan , de tepel zwelt in zijn mond, waardoor de baby bevestigd op zijn plaats . Het zal "vast" blijven totdat het is meer ontwikkeld .
In Pouch Periode

Een kleine zwelling van de zak kan zichtbaar ongeveer 2-3 geworden weken nadat de baby's worden geboren . Het is nog steeds het beste de moeder niet te verstoren , maar een ervaren persoon kan voorzichtig betasten de buik om te zien hoeveel baby's zijn er .

Ongeveer zes weken na de migratie naar de zak , kaakspieren van de baby's zijn voldoende ontwikkeld om los te maken van de tepel en zogen op wil. De buik van de moeder lijkt groter. Ongeveer twee weken later , kan het mogelijk zijn om een ​​deel van de staart of ledematen gluren uit het zakje glimp . Ongeveer 10 weken na de geboorte joeys in staat zijn om vast voedsel eten en vertrekken buidel van hun moeder voor zeer korte maaltijden . Hun belangrijkste bron van voeding , is echter nog steeds melk .
Verlaten van de Pouch

Joeys verlaat het zakje ongeveer vier maanden na de verhuizing in. Ze wegen minder dan een gram in dit stadium. De meeste joeys zijn terughoudend om het zakje permanent te verlaten en daar blijven totdat ze te groot zijn om te passen in het. Ze klimmen staart eerste , maar kan proberen om hun hoofd in de buidel te verlaten voor een lange tijd na dat ( soms wel een dag of twee ) . Het lichaam joeys ' is bedekt met vacht die lichter en korter dan die van een volwassene . Hun ogen zijn vaak nog gesloten en alleen open ongeveer 10 dagen nadat ze zich voordoen . Ze zullen rijden op de achterkant van een ouder en blijven zogen tot de leeftijd van vijf maanden , wanneer ze klaar zijn om leven te beginnen op hun eigen.

Populaire artikelen

Gemeenschappelijke MA Spinnen

De noordoostelijke staat Massachusetts heeft verschillende soorten spinnen . Sommige spinnen wonen in stedelijke omgevingen , terwijl anderen in de gematigde loofbossen dat het merendeel van het platteland Massachusetts make-up wonen . De meeste spinnen zijn ongevaarlijk , behalve wanneer ze gestoord worden , de Noordelijke zwarte weduwe is de enige giftige spin in de staat. Goldenrod Krabspin De Guldenroede krab spin heeft een gele lichaam met rode randen en draait niet een web . De spin krij

Klik hier

Octopus feiten voor kinderen

Een octopus , ook wel een cephalopod , is een ongewerveld dier met acht tentakels . Op elk van deze tentakels zijn zuignappen die de octopus gebruikt voor het grijpen van zijn prooi en te bewegen. Het dier komt in een verscheidenheid van maten , zoals de meeste zeedieren , kinderen genieten van het leren over de octopus. De Body Een octopus wordt beschouwd als een weekdier en heeft een zachte lichaam zonder botten. Het heeft twee ogen , een aan elke zijde van de zakvormige weg. Terwijl het gez

Klik hier

Soorten Salamanders als huisdier

De salamander is een koudbloedige amfibie gevonden over de hele Verenigde Staten . Ze zijn te vinden in vochtige , donkere , beboste gebieden in de buurt van beekjes , vijvers en rivieren . In de loop der jaren salamanders populaire huisdieren zijn geworden vanwege hun uiterlijk en kleur . Salamanders zijn makkelijk te verzorgen , en sommige soorten zijn te vinden in uw dierenwinkel . Tiger Salamander tijger salamander tijger salamanders behoren tot de meest populaire salamander als huisdier w

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com