Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> exotische huisdieren >> Tijgers huisdier >> 

Wat Tigers Eat

 

Terwijl tijgers zou kunnen zien als aantrekkelijk , mystieke wezens uit de verte, kunnen deze vleesetende katachtigen bespringen hun prooi op elk moment. Dieet Een tijger is grotendeels gebaseerd op de soorten dieren die in haar geografisch gebied verblijven , hoewel sommige soorten roofvogels doen opvallen boven de anderen in termen van een tijger favoriete maaltijd . Primaire Prey

Tijgers voeden zich voornamelijk wilde zwijnen en herten . Afhankelijk van de specifieke habitat, tijgers eten ook diverse andere vleessoorten , zoals apen , vee , buffels , antilopen , vis en baby olifanten . Grote prooi hebben de voorkeur , maar tijgers zullen ook hun toevlucht tot het eten van hagedissen , kikkers en zelfs bessen als andere voedselbronnen zijn schaars .
Prey Selection

Tijgers selecteren welke prooi aan gaan na op basis van een jacht methodologie . Dieren die zijn geïsoleerd van de rest van het peloton , of alleen zijn in het wild , maken de voorkeur prooi voor de tijger . Als een tijger probeert een pak van dieren aan te vallen, kon de tijger gevangen in een hinderlaag te worden, dat is de reden waarom solitaire dieren maken de beste prooi . Daarnaast, tijgers niet discrimineren jong of oud prooi .
Menseneters

Hoewel het niet gebruikelijk is , kunnen sommige tijgers menseneters geworden op basis van bepaalde voorwaarden . Als de tijger is ziek en niet in staat om te jagen , kan het vallen en eet een persoon die passeert . Of, als de tijger woont in een gebied waar zijn prooi schaars is geworden , is het misschien hun toevlucht tot het eten van een persoon . Volgens de " National Geographic ", dit geldt met name voor Siberische tijgers.
Prey Competition

Sinds tijgers voeden met grote prooien , jagers vormen een grote bedreiging voor hun dieet . In gebieden zoals Rusland , waar veel roofvogels de tijgers ' gejaagd door de mens , kan tijgers beginnen met een daling in de voedselvoorziening van de natuurlijke habitat van de merken. Bijgevolg overheid jachtwetgeving helpen jagers en tijgers handhaven van een evenwicht in de beschikbaarheid van prooi , zodat ze kunnen allebei hun behoeften voldaan .

Populaire artikelen

Hoe to Feed Tiger Cubs

De verantwoordelijkheden van het voeden tijgerwelpjes zijn tijdrovend en zeer specifiek op de behoeften van de baby exotische dieren . Toewijding is vereist wanneer die zich voordeed als draagmoeders om tijgerwelpjes , evenals een realistische aanpak om uw relatie met hen .. Exotische dieren kan niet worden getemd . Maakt niet uit hoe schattig ze ook mogen zijn , zodra ze opgroeien kunnen ze gevaarlijk zijn . Feeding welpen wordt niet aanbevolen voor een beginner . Wat je nodig hebt Zuigflessen

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com