Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> exotische huisdieren >> hangbuikzwijnen >> 

Wat zijn Mini Pigs ?

 

Ook bekend als theekopje varkens , minivarkens zijn een mix van verschillende rassen van varkens . Deze omvatten de Kunekune , Tamworth , Gloucester Old Spot en rassen afkomstig uit Afrika , China , Europa , Midden-Amerika en Mexico . Mini varkens weegt iets minder dan een pond bij de geboorte . Als ze volwassen zijn wegen ze ongeveer £ 65 en meet 12 tot 16 cm in hoogte .
Soorten

Er zijn zes rassen van mini varkens namelijk Juliani , Yucatan , Vietnamees , Ossabaw Island , Afrikaanse Dwerg en Kunekune . De Juliani varken is van Europese oorsprong en wordt geleverd in kleuren zoals rood , zwart , zilver , wit of een combinatie van deze kleuren . Bovendien , het Juliani varken is een mix van verschillende rassen en heeft een lichte buikje , doorgezakte rug , kort haar , rechte staart en kleine tot middelgrote oren . Met voorouders uit Mexico en Midden-Amerika , de Yucatan varken is leisteen grijs tot zwart van kleur met een korte snuit , middelgrote oren , dun haar vacht en rechte rug. Komen in de kleuren zwart , wit of zwart en wit , de Vietnamese varkens heeft een zwaaide terug , rechte staart , kleine rechtopstaande oren en een dikke buik . De Ossabaw Island varken is van het middeleeuwse Europa afkomst. Geclassificeerd als wilde vanwege zijn wilde natuur , de Ossabaw Island varken wordt geleverd in stevige kleuren van grijs, rood , blauw of gestreepte of gevlekte rassen zoals rood , zwart en calico en zwart-wit . Zoals de naam al doet vermoeden , de Afrikaanse Dwerg is van Afrikaanse afkomst met een gekrulde staart , rechte rug, niet- gerimpelde huid , middelgrote oren en grof haar . De Kunekune , geloofden van Chinese oorsprong, heeft kwasten opknoping van haar onderkaak en wordt geleverd in bruin , bruin , goud , zwart en wit.
Natuur

Mini varkens vertonen een intelligente , niet-destructieve en aanhankelijk gedrag. Deze huisdieren kunnen zindelijk en geleerd om trucs uit te voeren . Bovendien , ze zijn schoon en reukloos . Vanwege hun hoge mate van hygiëne , mini varkens zijn ideale huisdieren voor personen die allergisch zijn voor katten en honden .
Care

Mini varkens vereisen regelmatige lichaamsbeweging en mentale werk om te voorkomen dat ze lui en gewelddadig. Eisen voor de verzorging van mini varkens zijn dagelijkse wandelingen en het minimaliseren van de tijd dat ze alleen door te brengen . Het is essentieel dat ze het grootste deel van hun tijd in het gezelschap van anderen . Het hebben van een gebied om te spelen , zoals een tuin is ideaal voor mini varkens te roeien en graven . Aangezien mini varkens zijn niet in staat om zich te verdedigen tegen hond aanvallen , moet bescherming worden voorzien van honden waarmee ze niet vertrouwd zijn .
Bonding

Deze onderhoud huisdieren lage eisen de dezelfde hoeveelheid aandacht en zorg als een hond van vergelijkbare grootte . Consistentie is een belangrijke factor in de versterking van de band tussen u en uw mini varken. Daarom moet u ervoor zorgen dat de regels voor de zorg voor uw mini varken nooit worden gebroken door degenen die belast zijn met de zorg.

Populaire artikelen

Hoe de zorg voor een oudere hangbuikzwijn

De Vietnamese hangbuikzwijn of gewoon dikbuikige varken is afkomstig uit Zuidoost-Azië . Deze intelligente dieren zijn huisdieren geworden voor veel mensen door de jaren heen . Net als honden die zij nodig wandelingen , aandacht om te voorkomen dat te vervelen en een besef dat deze huisdieren in gewicht kon maken tot 300 pond toen volgroeid . Hangbuikzwijntjes kunnen worden opgeleid om trucs uit te voeren , gebruik dan een kattenbak of ga buiten. Ze zijn goede speelkameraden en lopen aan de leib

Klik hier

Eigenschappen die kenmerkend het varken als een zoogdier

Varkens zijn zoogdieren die gevonden kunnen worden in het wild, op boerderijen en zelfs als huisdier in een aantal eengezinswoningen. Deze dieren hebben veel kenmerken gemeen met de mens , die ook zoogdieren . De kwaliteiten die varkens als zoogdieren wijzen zijn duidelijk gewoon door te kijken naar de dieren gaan over hun dagelijks leven. Borstklieren pasgeboren varkens worden gevoed met melk uit melkklieren van hun moeder . Melkklieren zijn een van de meest herkenbare kenmerken die alle zoog

Klik hier

Hoe aan onbenullige trein een hangbuikzwijn

Zindelijkheidstraining een dikbuikige varken is makkelijker dan het trainen van een hond . Varkens hebben de neiging om zichzelf zindelijk , volgens de Northwest Miniature Pig Association ( NWMPA ) en ze zijn de vierde meest intelligente dieren op onze planeet . U kunt eenvoudig train je hangbuikzwijn om zaken buiten te nemen , maar het helpt om een kattenbak binnen te hebben voor koude en regenachtige dagen - en als ze erg jong. Wat je nodig hebt Babyhekje kattenbak krant of grenen houtsnipp

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com