Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> exotische huisdieren >> hangbuikzwijnen >> 

Behandeling voor Mange in Pigs

 

Varkens , hetzij in een boerderij of thuissituatie , kunnen getroffen met schurft geworden . Deze huidziekte veroorzaakt hevige ongemak voor de varkens , en in de landbouw situaties , een negatieve invloed op de groei van dieren en voeding efficiëntie. Dit gemakkelijk overdraagbare ziekte moet snel behandeld om schade aan de varkens te minimaliseren . Oorzaak

Een mijt genoemd Sarcoptes scabiei var suis , of " schurft " kan gemakkelijk beïnvloeden varkens. Deze mijten bijten en ingraven in de huid , waar ze eitjes leggen . Als de eieren uitkomen , veel meer mijten hebben een gastheer , en kan het varken zieker maken of verspreiden naar andere varkens .
Effecten

Ernstige jeuk is het belangrijkste symptoom van schurft . Borden tonen ook op de huid van de varkens . Al vroeg in de besmetting , zal de huid van varkens ' kleine, rode , puistje -achtige stippen laten zien . Naarmate de ziekte vordert , wordt de huid schilferig worden , schurftig en grijs . Dit vloeit voort uit zowel de - mijt veroorzaakte schade en het krassen gedaan door de varkens in een poging om de jeuk te stoppen .
Overwegingen

De verspreiding van schurft mijten kan snel gebeuren en hebben ernstige gevolgen . In nauwe kwartalen , zoals een boerderij of broedplaats , varkens passeren schurft door fysiek contact. Dit gebeurt vaak wanneer de invoering van een nieuwe fokdier besmet met schurft , of uit een nest geboren om een besmet dier . In beide gevallen , mijten hebben nauw contact met geïnfecteerde dieren , waardoor ze te verspreiden in gezonde populaties . Schurft kan ook overgedragen op de mens , maar het is niet zo ernstig . De mijten gedijen bij varkens , maar leiden tot grote problemen voor mensen , en zal afsterven.
Behandeling

Zonder behandelingen , kunnen de varkens erg ziek van schurft geworden . Huidinfecties van wrijven en krabben kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen . Infectie van een groep varkens kan voorkomen dat een boer uit te verkopen. Swift en onmiddellijke behandeling is belangrijk .

Schurft wordt gediagnosticeerd door het onderzoeken van de huid geschraapt. Dierenartsen nemen kleine huid monsters van besmette varkens en onderzoeken ze onder een microscoop om te zoeken naar mijten . Verschillende geschraapt kan nodig zijn om de mijten vinden .

Na de diagnose worden chemische behandelingen gebruikt om schurft uitroeiing van varkens . Sommige actuele behandelingen zijn effectief , maar verboden in sommige landen voor diervoeders dieren. Andere chemische stoffen worden geïnjecteerd in individuele dieren , waardoor ze ideaal zijn voor huisdier varkens , maar inefficiënt en duur voor bedrijven maakt . Feed -grade geneesmiddel is beschikbaar voor bedrijven , zodat de varkens gewoon door het eten kan worden behandeld .

Mijten wonen slechts een paar dagen zonder varkens te gebruiken als gastheer. Het verwijderen van varkens uit het besmette gebied is een belangrijke stap in het elimineren van de besmetting . Het gebied moet grondig worden gereinigd om te zorgen dat alle mijten zijn vernietigd .
Voordelen

behandelen huisdier varkens is belangrijk, zodat ze hygiënisch in het huis te houden . Het behandelen van commercieel gefokte varkens is noodzakelijk om een ​​goede prijs te krijgen op wanneer de varkens te verkopen. Onbehandelde schurft kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen voor varkens , zodat de behandeling noodzakelijk is om hen in optimale gezondheid te houden .

Populaire artikelen

Hoe aan onbenullige trein een hangbuikzwijn

Zindelijkheidstraining een dikbuikige varken is makkelijker dan het trainen van een hond . Varkens hebben de neiging om zichzelf zindelijk , volgens de Northwest Miniature Pig Association ( NWMPA ) en ze zijn de vierde meest intelligente dieren op onze planeet . U kunt eenvoudig train je hangbuikzwijn om zaken buiten te nemen , maar het helpt om een kattenbak binnen te hebben voor koude en regenachtige dagen - en als ze erg jong. Wat je nodig hebt Babyhekje kattenbak krant of grenen houtsnipp

Klik hier

Hoe maak je een Micro Knorretje Keur

Als je een liefhebber van dieren , heb je waarschijnlijk gehoord van de nieuwste rage in het Verenigd Koninkrijk - micro - biggen . Deze kleine varkens alleen maar groeien tussen de 14 en 16 centimeter lang . Ze zijn met opzet gefokt om niet veel groeien , met behoud van hun schattigheid (ze zijn meestal een ras van Miniatuur Pot zwellen , Kune Kune , Duits Micro , Gloucester Old Spot en Tamworth ) . Als u woont in het Verenigd Koninkrijk , en zou graag een biggetje adopteren , hier is hoe je he

Klik hier

Eigenschappen die kenmerkend het varken als een zoogdier

Varkens zijn zoogdieren die gevonden kunnen worden in het wild, op boerderijen en zelfs als huisdier in een aantal eengezinswoningen. Deze dieren hebben veel kenmerken gemeen met de mens , die ook zoogdieren . De kwaliteiten die varkens als zoogdieren wijzen zijn duidelijk gewoon door te kijken naar de dieren gaan over hun dagelijks leven. Borstklieren pasgeboren varkens worden gevoed met melk uit melkklieren van hun moeder . Melkklieren zijn een van de meest herkenbare kenmerken die alle zoog

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com