Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> exotische huisdieren >> hangbuikzwijnen >> 

Hoe de zorg voor Vietnamese hangbuikzwijnen

 

Deze goedmoedige huisdieren zijn groot (60 tot £ 110 . Gemiddeld , met een schouderhoogte van 4 tot 18 inch ) en liefde aan wortel. Zorg voor hen is ruimte nodig en een zachte houding over het gazon en thuis, omdat een hangbuikzwijn rond zal wortelen in tapijt, karpetten , bloemen en gras . Wat je nodig hebt
Dekens Voor huisdieren zijn Hondenhokken En Deuren speelgoed voor huisdieren zijn Sunscreen
Toon meer instructies
1

U kunt uw varken zowel binnen als buiten . Ze zijn over het algemeen schoon dieren , en ze liever zelf buiten te verlichten . Wanneer de staart van uw varken stopt kwispelen en wordt horizontaal , het is een teken dat ze nodig heeft om zichzelf te verlichten . Kopen van 2

Voed uw varken twee keer per dag met een commercieel bereid potbellied - varkensvoer dat is samengesteld om aan uw varken voeding nodig heeft. Hebben een dierenarts u adviseren over de juiste hoeveelheid te voeden, omdat voedsel eisen variëren met het varken en zijn afhankelijk van leeftijd en gewicht . Zorg ervoor dat het gewicht van uw varken goed in de gaten .

Train 3 uw varken om een kattenbak te gebruiken als ze binnenshuis moet blijven voor langere tijd . Bewaar de doos ver weg van haar voer en strooisel gebied .

Vermijd Goedkope 4 langs de kattenbak met uw items varken mag graag eten . Gebruik in plaats daarvan een grote plastic - cement mengkuip ( verkrijgbaar bij home- improvement winkels ) , bekleed met kranten en grenen chips .
5

Neem een overdekt varken uit het dagelijks zodat ze kunnen fungeren als een varken en aan lichaamsbeweging te doen . Zorg voor een beworteling doos , zoals een zwembad van een kind gevuld met zand , vuil en speelgoed.

Zorg
6 een warme , droge , tochtvrije omgeving, zoals een groot hondenhok , met veel dekens en stro , als uw varken buiten wordt gehouden . Hoe meer dekens , hoe gelukkiger het varken .
7

Bewaak uw varken zorgvuldig bij temperaturen onder het vriespunt of boven 80 graden F , want varkens zijn gevoelig voor extreme temperaturen en kunnen niet zweten . Zorg ervoor dat het varken heeft toegang tot een schaduwrijke plek .

Geef
8 uw varken met zwembad van een kind gevuld met water om af te koelen als het warm is . Van toepassing zonnebrandcrème ( het type dat wordt gebruikt op de mens ) als uw varken wordt vaak verbrand ' varken haar niet veel bescherming bieden .
9

Castreer of onzijdig uw varken bij 8 tot 10 weken . Castratie helpt om agressief gedrag bij mannen verminderen .
10

Laat je varken een keer per jaar gevaccineerd , en krijgen haar hoeven bijgesneden wanneer dat nodig is.
11

Geef een goede Foot Stomp en een sterke ' Nee! ' om uw varkens te stoppen van het verrichten van ongewenst gedrag . Bedorven varkens kan weerbarstig, destructief en veeleisend geworden .
12

Wees voorbereid op uw varken een schouderhoogte van 18 centimeter en een gewicht van 60 tot £ 110 te bereiken . Houd in gedachten dat hangbuikzwijnen hebben een gemiddelde levensduur van 20 tot 25 jaar .

Populaire artikelen

Hoe aan onbenullige trein een hangbuikzwijn

Zindelijkheidstraining een dikbuikige varken is makkelijker dan het trainen van een hond . Varkens hebben de neiging om zichzelf zindelijk , volgens de Northwest Miniature Pig Association ( NWMPA ) en ze zijn de vierde meest intelligente dieren op onze planeet . U kunt eenvoudig train je hangbuikzwijn om zaken buiten te nemen , maar het helpt om een kattenbak binnen te hebben voor koude en regenachtige dagen - en als ze erg jong. Wat je nodig hebt Babyhekje kattenbak krant of grenen houtsnipp

Klik hier

Hoe maak je een Micro Knorretje Keur

Als je een liefhebber van dieren , heb je waarschijnlijk gehoord van de nieuwste rage in het Verenigd Koninkrijk - micro - biggen . Deze kleine varkens alleen maar groeien tussen de 14 en 16 centimeter lang . Ze zijn met opzet gefokt om niet veel groeien , met behoud van hun schattigheid (ze zijn meestal een ras van Miniatuur Pot zwellen , Kune Kune , Duits Micro , Gloucester Old Spot en Tamworth ) . Als u woont in het Verenigd Koninkrijk , en zou graag een biggetje adopteren , hier is hoe je he

Klik hier

Eigenschappen die kenmerkend het varken als een zoogdier

Varkens zijn zoogdieren die gevonden kunnen worden in het wild, op boerderijen en zelfs als huisdier in een aantal eengezinswoningen. Deze dieren hebben veel kenmerken gemeen met de mens , die ook zoogdieren . De kwaliteiten die varkens als zoogdieren wijzen zijn duidelijk gewoon door te kijken naar de dieren gaan over hun dagelijks leven. Borstklieren pasgeboren varkens worden gevoed met melk uit melkklieren van hun moeder . Melkklieren zijn een van de meest herkenbare kenmerken die alle zoog

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com