Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

How to Get Rid van schilferige huid op Honden

 

schilferige huid bij honden wordt meestal veroorzaakt door uitdroging van de huid . Weer andere onderliggende aandoeningen kan droge huid of huid schilfering veroorzaken , zoals schildklier aandoeningen , dermatitis , ziekte van Cushing, lupus , ringworm , huidinfecties , vlooienallergie of schurft . Een hond die niet lijken te hebben een van deze meer ernstige kwalen kunnen worden behandeld met een paar huismiddeltjes , maar als u vermoedt dat het een ziekte , ga dan naar de dierenarts voor hulp. Wat je
Gentle hondenshampoo
Havermout nodig
Borstel en verzorging Supplies Kwaliteit hondenvoer
luchtbevochtiger
Pet jas
Toon meer instructies
< br > 1

Identificeer alle symptomen van uw huisdier wordt weergegeven . Als de schilfering wordt veroorzaakt door een droge huid , kan de hond niet zien geen andere symptomen. Andere symptomen zullen optreden als de hond een onderliggende aandoening . Kijk uit voor haar verlies in patches,

verdikking van de huid , jeuk , verkleuring van de huid , puistjes , zweren , foul- odored huid , huidaandoeningen of saaiheid van vachtkleur . Kopen van 2 shampoo van de hond veranderen als uw hond geen andere dan schilferige huid symptomen geven . Sommige honden niet goed reageren op agressieve chemicaliën die in veel commerciële shampoos . Kies voor een zachtaardige hond formule of babyshampoo . Havermout baden kan schilferige huid te verminderen en jeuk , die meestal begeleidt droge huid .

Baad
3 de hond alleen wanneer dat nodig is. Frequente baden elimineert de olie afgescheiden door de huid van de hond en maakt de huid droog .
4

Borstel je hond regelmatig om de olie op de huid verspreiden en een massage die de circulatie verbetert en de conditie van de te verstrekken huid van de hond .
5

Geef je pet een kwaliteit hondenvoer formule . Het dieet van uw hond wordt weerspiegeld op zijn huid , en als het dieet ontbreekt bepaalde voedingsstoffen , kan de huid schilferig zijn. Raadpleeg uw dierenarts over eventuele vitaminen of supplementen die schilfering kan verminderen . Vetzuren en vitamine E hydrateren de huid van binnenuit en verbetert het uiterlijk van de vacht .
6

Installeer een luchtbevochtiger in uw huis tijdens de koude seizoenen. Verwarming en droge lucht kan een droge en schilfering huid veroorzaken bij honden.
7

Bescherm de huid van uw hond van lage temperaturen en de wind door het geven van een warme jas in de winter .

Populaire artikelen

Zijn Black Walnoten Schadelijk voor Honden

? Als u eigenaar bent van een hond en een zwarte notenboom op uw woning , kunt u op de voet volgen van uw hond , zoals zwarte walnoten kunnen blijken schadelijk voor honden. De belangrijkste boosdoeners blijken de walnoten en de romp , die zijn vaak objecten van belang voor nieuwsgierige honden en puppies . Identificatie Zwarte walnoten zijn gebruikelijk in de VS en Canada zijn. De zwarte walnoot boom behoort tot de familie van de Juglandaceae , de wetenschappelijke naam zijn Juglans nigra .

Klik hier

Worden Goudsbloemen Gevaarlijk voor Honden

? Goudsbloemen , een gemeenschappelijk gezicht in het voorjaar en de zomer , kan uw hond vergiftigen . Sap cellen goudsbloemen kunnen oppervlakkige roodheid en jeuk veroorzaken bij de mens , maar honden reageren veel heftiger aan de stof . Als uw hond heeft de neiging om te eten of kauwen op planten , zich bewust zijn van de gevaren van goudsbloemen , en bereid zijn om actie te ondernemen als uw hond fouten ze voor de lunch . Kenmerken van goudsbloemen Mooie goudsbloemen gevaarlijk zijn voor h

Klik hier

Het gebruik van een Cyclosporine in Honden

Dierenartsen gebruiken cyclosporine aan honden met ogen , huid en auto-immuunziekten , de meest bekende zijn droge ogen , atopische dermatitis en perianale fistels behandelen. Cyclosporine vindt doorgaans plaats of eenmaal of tweemaal per dag aangebracht , afhankelijk van de te behandelen aandoening . Cyclosporine is beschikbaar als een zalf ( oogheelkundige of de huid ) , tabletten ( niet gewijzigde ) , capsules ( micro- emulsie gemodificeerd) en verergerd drank , en onder vele namen , waaronde

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com