Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Pug Zwangerschap Informatie

 

Pugs bekend zijn schattig , charmant en speels te zijn , dus het is geen wonder dat veel eigenaren proberen om hun honden te fokken . Wetende wat te verwachten tijdens de zwangerschap een mopshond kan helpen zorgen voor een vlotte zwangerschap en bevalling . Symptomen

Bewaak uw pug op tekenen van een opgeblazen buik en vergrote tepels die suggereren dat het zwanger is. Bovendien, als je pug lijkt ongewoon moe of reinigt zichzelf vaker , het is waarschijnlijk zwanger .
Duur van de zwangerschap

Typisch , zwangerschap een pug 's duurt 63 dagen . Een mopshond die zwanger is voor meer dan 69 dagen moeten worden genomen om een dierenarts .
Nestje

Een typisch mopshond nestje bestaat uit drie of vier pups . Tegen het einde van de zwangerschap van uw pug, neem het mee naar een dierenarts die een echo zal uitvoeren en u vertellen hoeveel pups te verwachten .
Labor Tekenen

Als je mops wordt onrustig en hevig begint te ademen , beven of braaksel , controleren de temperatuur rectaal te zien of het is in arbeid. Als zijn lichaam lager is dan 100 graden, zal de hond waarschijnlijk puppies binnen de komende 24 uur .
Levering

arbeid van een mopshond kan duren tot 12 uur . Puppies natuurlijk geleverd zal worden geboren in een dun membraan dat weg moet worden gescheurd om verstikking te voorkomen . Verwacht een puppy elk uur , ongeveer een half uur uit elkaar . Sommige pugs vereisen een pauze tijdens de bevalling die kan duren een paar uur.
Problemen

Pug die een goede illustratie overbelasting tijdens de bevalling, duurt meer dan vier uur pauze tussen het leveren van elke pup of zwanger is voor meer dan 70 dagen een keizersnede nodig heeft.

Populaire artikelen

Van Brrrr tot Purrr : Huisdier Veiligheid in de winter

De temperaturen dalen en de vlokken vallen . Of je nu knuffelen met Tigger voor de open haard of ravotten met Buddy door de besneeuwde bossen , de winter is een tijd voor het verlijmen en avonturen met huisdieren . Met een paar extra voorzorgsmaatregelen , kunt u uw trouwe viervoeter familieleden veilig, gezond en gelukkig tot het voorjaar dooi . Breng ze binnen Zij kunnen bontjassen hebben , maar die bedekkingen niet uw huisdieren warm te houden en gezellig in de sneeuw. Als het te koud voo

Klik hier

Gezondheid Symptomen voor Pug Honden

Pugs zijn zacht , speels en gezellig waardoor ze populair metgezel honden . Deze honden zijn gefokt in China sinds 400 voor Christus , zegt de American Kennel Club. Hoewel pugs hebben kleine , stevige lichaam en zien eruit alsof ze hebben een eeuwigdurende glimlach op hun gezicht , ze zijn eigenlijk gevoelig voor veel gezondheidsproblemen . Pug kwalen variëren van oorproblemen , gezichtsbehandeling infecties , ademhalingsproblemen , zwaarlijvigheid en ziekte van de hersenen . Veel pug gezondheid

Klik hier

Hoe om Neem een ​​Snappy Hond naar de dierenarts

Het nemen van een pittige of agressieve hond naar de dierenarts kan een ontmoedigende taak zijn . Voordat je zelfs proberen om de hond mee te nemen naar de dierenarts , zal je een aantal prep werk om uw huisdier rustig te doen. Agressieve honden kunnen niet alleen u , maar een andere persoon of een dier pijn doen . Er zijn dingen die je kunt doen voordat uw huisdier dierenarts afspraak dat hem zal kalmeren en maken het kantoor een bezoek aan een meer rustige ervaring . Een van de dingen die j

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com