Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Hoe te Homade hondenvoer Zorg

 

Commerciële hondenvoer hebben vaak hoge percentages van vulmateriaal zoals gerst bits en andere graanproducten . Commerciële hond voedingsmiddelen bevatten ook soja , tarwe en maïs , die gemeenschappelijke voedselallergieën bij honden zijn volgens Dog-Obedience-Training-Review.com . Daarnaast kan uw hond gevoelig voor voedsel kleurstoffen opgenomen in de commerciële hondenvoer zijn. Om deze ongewenste ingrediënten te vermijden , maken het voer van uw hond in uw eigen keuken . Homemade hondenvoer kan worden afgestemd op de situatie van uw hond in het leven, met inbegrip van leeftijd , activiteitenniveau , medische omstandigheden en de grootte .
Wat je nodig hebt kopen van 2 kopjes in blokjes gesneden vlees naar keuze
1 kopje blokjes gesneden wortelen en zoete aardappel
Skillet
2 eieren
1 kopje gekookte bruine rijst
Eten processor
Nauw aansluitende container
Instructions
1

Praat met uw dierenarts voor aanbevelingen over eventuele speciale dieetwensen voor uw hond . Uw dierenarts kan u ook vertellen hoeveel uw hond te voeden , wat voedingsmiddelen te vermijden en als uw hond een extra voedingssupplement.
2

moet Pas de gegeven recept volgens de aanbevelingen van uw dierenarts . Deze kunnen omvatten meer, minder of verschillende soorten eiwitten, vezels of koolhydraten .
3

Kook het vlees en groenten samen in de pan tot het vlees helemaal gaar .

4

Verwerk de vlees en groente mix , eieren en bruine rijst in de keukenmachine op een " Chop " instelling tot het mengsel wordt gemengd , maar nog steeds in de brokken .
5

Geef uw hond de hoeveelheid voorgesteld door uw dierenarts . Bewaar geen extra voedsel in een hermetisch afgesloten verpakking in de koelkast voor maximaal vier dagen .

Populaire artikelen

Bijwerkingen van medicijnen voor de ziekte van Lyme in Honden

De ziekte van Lyme is een door teken overgedragen ziekte die wordt veroorzaakt door een bacterie . Zodra uw hond is gediagnosticeerd met de ziekte van Lyme , zal uw dierenarts een antibioticakuur voor hem te schrijven , waarschijnlijk uit de tetracycline of penicilline familie. Hoewel deze antibiotica zijn over het algemeen veilig , zijn er mogelijke bijwerkingen - wat milde , wat meer serieuze Tetracycline familie Doxycycline , een lid van de tetracycline groep , is de meest voorgeschreven an

Klik hier

Schilferige huid op een Shar - Pei

De gerimpelde huid van een shar - pei geeft het een bijzondere uitstraling. Helaas , huidproblemen moment een van de meest voorkomende problemen in het ras , volgens de Chinese Shar - Pei Club of America ( CSPCA ) . Vele factoren resulteren in een schilferige huid in een shar - pei , met inbegrip van ziekten , de fysieke structuur van de rimpels en de genetica, die de rimpels veroorzaken . Leren wat de oorzaak schilferige huid van uw hond zal helpen zoeken naar manieren om de aandoening te minim

Klik hier

Wat maakt een hond Cough & Throw Up

? Hoektanden zullen ophoesten voor veel verschillende redenen . Hoesten veroorzaakt door een irriterend bij de luchtweg van de hond en kan de hond ook braken . Omdat het een goede huisdier eigenaar en het vinden van de onderliggende oorzaak van de hoest is erg belangrijk . In sommige situaties kan het leven of dood voor uw dier betekenen . Ronde Worms Houd uw cannine gezond in plaats van hoesten en ziek zijn . Ronde wormen zijn te vinden in het darmkanaal van een hond . De wormen worden geco

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com