Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Dog Health

Hoe te Homade hondenvoer Zorg

 

Commerciële hondenvoer hebben vaak hoge percentages van vulmateriaal zoals gerst bits en andere graanproducten . Commerciële hond voedingsmiddelen bevatten ook soja , tarwe en maïs , die gemeenschappelijke voedselallergieën bij honden zijn volgens Dog-Obedience-Training-Review.com . Daarnaast kan uw hond gevoelig voor voedsel kleurstoffen opgenomen in de commerciële hondenvoer zijn. Om deze ongewenste ingrediënten te vermijden , maken het voer van uw hond in uw eigen keuken . Homemade hondenvoer kan worden afgestemd op de situatie van uw hond in het leven, met inbegrip van leeftijd , activiteitenniveau , medische omstandigheden en de grootte .
Wat je nodig hebt kopen van 2 kopjes in blokjes gesneden vlees naar keuze
1 kopje blokjes gesneden wortelen en zoete aardappel
Skillet
2 eieren
1 kopje gekookte bruine rijst
Eten processor
Nauw aansluitende container
Instructions
1

Praat met uw dierenarts voor aanbevelingen over eventuele speciale dieetwensen voor uw hond . Uw dierenarts kan u ook vertellen hoeveel uw hond te voeden , wat voedingsmiddelen te vermijden en als uw hond een extra voedingssupplement.
2

moet Pas de gegeven recept volgens de aanbevelingen van uw dierenarts . Deze kunnen omvatten meer, minder of verschillende soorten eiwitten, vezels of koolhydraten .
3

Kook het vlees en groenten samen in de pan tot het vlees helemaal gaar .

4

Verwerk de vlees en groente mix , eieren en bruine rijst in de keukenmachine op een " Chop " instelling tot het mengsel wordt gemengd , maar nog steeds in de brokken .
5

Geef uw hond de hoeveelheid voorgesteld door uw dierenarts . Bewaar geen extra voedsel in een hermetisch afgesloten verpakking in de koelkast voor maximaal vier dagen .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com