Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Cures voor Dog kennelhoest

 

Een kennelhoest vaccin wordt algemeen aanbevolen voor pups , maar het is niet 100 procent effectief . Zelfs met het vaccin , is er een kans hond kan dalen met een bovenste luchtwegen probleem ook wel Bordetella . Het meest voorkomende symptoom is een droge , droge hoest die een toeterende geluid kan hebben om het. Als uw hond zich presenteert met een lichte vorm van deze infectie , zijn er eenvoudige en effectieve huismiddeltjes om hem te behandelen ; meer ernstige gevallen met symptomen zoals lethargie , koorts en verlies van eetlust moet altijd behandeld worden door een dierenarts .
Homeopathische Help

Medicatie of supplementen die het immuunsysteem stimuleren en slijm te verminderen kan worden gebruikt voor lichte gevallen van kennelhoest . Plantago lanceolata is een kruidenmiddel dat helpt uw hond te ontdoen van slijm en voorkomt ook meer slijmproductie . Echinacea , een populaire menselijke immuunsysteem booster kan ook worden gegeven aan honden . Bryonia C6 helpt geïrriteerde membranen hydrateren en te ontdoen van overtollig slijm .
Hoest onderdrukt

Omdat het belangrijk is voor uw hond om zijn luchtwegen van slijm , hoestonderdrukkers niet per se het beste voor kennelhoest . Echter, als het geval is mild maar hoesten van uw hond houdt hem 's nachts wakker , spaarzaam gebruik zal waarschijnlijk geen kwaad . Pediatric Robitussin , die zowel een decongestivum en een hoest onderdrukt bevat , kan gebruikt worden tot vier keer per dag op honden van 2 jaar oud of ouder . Andere merken van hoestonderdrukkers kan in plaats daarvan worden gebruikt , maar zorg ervoor dat ze bevatten geen ibuprofen of paracetamol , omdat deze schadelijk zijn voor honden en kan de lever beschadigen . Ook, zorg ervoor dat je op minder dan een halve theelepel gebruiken om een overdosis te voorkomen.
Vaporizer

Met behulp van een verdamper met een medicijn als Vicks kan ook een hond geïrriteerd lucht te kalmeren passages en het verminderen van haar hoest. Twee keer per dag kunt u uw hond te zetten in de badkamer en laat de verdamper gedurende 20 minuten.
Antibiotica

De meest voorkomende antibiotica door een dierenarts voor kennelhoest voorgeschreven zijn doxycycline of trimethoprim -sulfa .

Populaire artikelen

Hoe te Trim je Schnauzers Wenkbrauwen

De Schnauzer heeft wenkbrauwen dat veelvuldig aandacht nodig hebben. Om uw hond comfortabeler en in staat om beter te zien het trimmen van de wenkbrauwen zal de hond sparren tot de volgende verzorging afspraak te maken . Wat je nodig hebt Puntige Grooming Scissors metalen kam goede verlichting Instructions 1 Gebruik of een trimtafel of een soort van tafel om de hond te brengen tot uw niveau . Gebruik goede verlichting en beginnen met het kammen van de honden wenkbrauwen . De wenkbrauwen m

Klik hier

Wat is de Geneeskunde Albon for Dogs

? Albon , of sulfadimethoxine , is in het sulfonamide categorie van veterinaire medicijnen . Het primaire gebruik van deze medicatie bij honden bacteriën vernietigen . Hoewel Albon is gebruikt als een anti - parasitaire medicatie voor coccidiose , heeft Maddies Shelter Medicine Program aan de Cornell University raden Albon voor dit gebruik doen om haar ineffectiviteit . Albon is beschikbaar door alleen op recept . Functie Albon is verkrijgbaar in pilvorm . Albon wordt gebruikt om bacteriële

Klik hier

Verschillende soorten Mange op Honden

Schurft is een huidaandoening die optreedt bij honden , maar kan ook voorkomen bij andere dieren , met inbegrip van andere huisdieren . Er zijn twee types van schurft die optreden bij honden : . Demodectic schurft en schurft ( zie Referenties 1 en 2 ) Demodectic Mange Demodectic schurft is ook wel rode schurft , puppy schurft of folliculaire schurft en wordt veroorzaakt door Demodex canis of Demodex injai mijten ( zie referentie 1 ) . Symptomen van Demodectic Mange Demodectic mijten veroorza

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com