Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Oorzaken van spoelwormen bij honden

 

Rondwormen , ook wel bekend als ascariden of spoel wormen leven in de darmen van een hond en consumeren gedeeltelijk verteerd voedsel . Zij zijn de meest voorkomende parasiet van het spijsverteringskanaal bij honden . Rondwormen zijn verspreid een aantal verschillende manieren .
Geboorte

Zwangere honden die spoelwormen heeft of heeft ze in het verleden had ze kunt overbrengen aan hun pups . Dit komt omdat rondworm larven in een zwangere hond & rsquo kan leven ; s baarmoeder. Hierdoor wormen ongeboren pups infecteren door de placenta . De onvolwassen wormen voer vervolgens de pups & rsquo ; longen . Natural Dog Health Remedies notities , & ldquo; Als de pup wordt geboren , zal het ophoesten van de larven die opnieuw worden ingeslikt terug in het spijsverteringsstelsel van de puppy 's en ze zullen rijpen in de darmen van de puppy 's & rdquo; .
< Br > Nursing

Worm larven leven ook in de moedermelk , wat betekent dat een pup kan rondwormen samentrekken van de verpleging . Bovendien, als een puppy contracten rondwormen en de larven aanwezig in haar ontlasting zijn , kan de moeder besmet raken opnieuw toen ze likt de pups .
Roundworm Eieren

A hond kan innemen rondworm eieren. De eitjes in de hond & rsquo ; s maag en dunne darm voordat de migratie door de spieren , lever en longen . Wanneer de wormen te reproduceren , zullen nieuwe eieren aanwezig zijn in de ontlasting van de hond te zijn . Hierdoor andere honden risico op besmetting . Een besmette hond kan miljoenen eieren passeren haar ontlasting elke dag .
Other Animals

rondworm larven kan ook worden gevonden in het weefsel van muizen , regenwormen , kippen , kakkerlakken en knaagdieren . Als een hond eet een besmet dier de hond kan besmet raken .
Waarschuwing

Indien onbehandeld , spoelwormen kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen voor uw hond , waaronder gewichtsverlies , maagpijn , diarree , braken , een longontsteking , ademhalingsmoeilijkheden en hoesten . In het algemeen , hoe jonger de hond , de ernstiger zijn symptomen . Volgens Natural Dog Health Remedies , in ernstige gevallen rondwormen kunnen bloedarmoede , gescheurde darmen of intestinale obstructies veroorzaken . Neem contact op met uw dierenarts onmiddellijk als u een van deze verschijnselen opmerkt .

Populaire artikelen

Remedies voor een hond Rash

Honden uitslag krijgen om verschillende redenen, waaronder parasieten en allergieën voor voedsel , medicijnen of omgevingsfactoren . Als u vermoedt dat een medicijn allergie is de boosdoener , raadpleeg dan uw dierenarts om te zien of het OK is om de medicatie te stoppen voor een paar dagen om te zien of de uitslag verdwijnt . Als dat zo is , zal uw dierenarts een alternatief voor te schrijven . Als dit niet gebeurt , zijn er verschillende dingen die je thuis kan doen om het ongemak van uw hond.

Klik hier

Spellen voor hondenrassen

Mensen die spelen met honden hebben een niveau van communicatie met hun dieren dat is respectvol en begrip . Een deel van dat begrip impliceert weten welke activiteiten de honden genieten en die ze niet. Bij het spelen van een spel als halen met je hond , de twee van u communiceert . Een daarvan is het geven van aanwijzingen en het andere is het nemen van richtingen. In menselijke communicatie , noemen we deze uitwisseling praten en luisteren . Sommige honden spellen zijn het best geschikt is vo

Klik hier

Schilferige huid op een Shar - Pei

De gerimpelde huid van een shar - pei geeft het een bijzondere uitstraling. Helaas , huidproblemen moment een van de meest voorkomende problemen in het ras , volgens de Chinese Shar - Pei Club of America ( CSPCA ) . Vele factoren resulteren in een schilferige huid in een shar - pei , met inbegrip van ziekten , de fysieke structuur van de rimpels en de genetica, die de rimpels veroorzaken . Leren wat de oorzaak schilferige huid van uw hond zal helpen zoeken naar manieren om de aandoening te minim

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com