Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Behandelingen voor congestief hartfalen bij honden

 

Huisdier eigenaren proberen heel hard om hun harige vrienden houden van het krijgen ziek, maar ziekten bij dieren net zo gemakkelijk als ze mensen beïnvloeden . Congestief hartfalen, die meestal van invloed op grotere honden in de leeftijd tussen 4 en 10 , presenteert zich snel en zonder waarschuwing . Ofwel de muren van het hart dikker en maak het pompen minder efficiënt , of de grootte van de kamers te verhogen en ervoor zorgen dat het hart spieren strekken . Er zijn een paar verschillende opties voor de behandeling honden congestief hartfalen.
Digitalis

Digitalis is gevonden in medicijnen , waaronder digoxine , Cardoxin en Lanoxin . Het is een positief inotroop middel , wat betekent dat verhoogt de concentratie van calcium in de spieren van het hart . Met extra calcium , kan het hart harder pompen en de hartslag vertraagt ​​. Een hond met nierproblemen kan negatief beïnvloed worden door digitalis , omdat het geneesmiddel wordt uitgescheiden uit het lichaam via de nieren .
Diuretica

Diuretica verwijderen overtollige vloeistoffen die zich ophopen in de longen en buik door foutieve bloedstroom in honden met congestief hartfalen . Dierenartsen schrijven meestal furosemide ( Lasix ) als het diureticum keuze. Een tot drie milligram per kilo lichaamsgewicht 2:58 maal daags , volgens Ron Hines , DVM Ph.D. Bijwerkingen omvatten verhoogde drinken en plassen . Ook moet kaliumspiegel een honden worden bewaakt tijdens furosemide en een kalium supplement nodig zijn . Spironolacton , gevonden in medicijnen zoals Spiractin en Spirotone , kan worden gebruikt in combinatie met furosemide .
ACE -remmers

angiotensine converting enzyme ( ACE) remmers werken door het verwijden van bloed schepen bij honden met verwijde cardiomyopathie (kamers in omvang toenemen en spieren zijn dun uitgerekt ) . Door zich te ontdoen van chemische stoffen die bloedvaten samentrekken, het bloed is in staat om vrijer stromen door het lichaam en verhoogt de efficiëntie van het hart . Enalapril , de meest gebruikte ACE -remmer , is te vinden in Enacard , Vasotec , Lotensin , Prinavil en Zestril . Je moet de nieren van uw hond snel getest na het begin van het geneesmiddel en om de paar maanden later hebben , omdat de nieren negatief kan worden beïnvloed . Benazepril ( Lotensin ) en captopril ( Capoten ) zijn andere opties voor ACE-remmers .
Other Drugs

Mexiletine en procaïnamide zijn geneesmiddelen die worden gebruikt om de hartslag afwijkingen , zoals hartritmestoornissen te behandelen. Deze medicijnen moeten met voorzichtigheid worden gebruikt , echter, omdat bijwerkingen kunnen zijn depressie en verlies van eetlust .

Populaire artikelen

Duitse staande hond huidziekte Behandeling

Opgenomen in de jaren 1800 in Duitsland , kortharige pointers zijn jachthonden , waakhonden , huisdieren en kampioenen . Intelligent en trainbaar , het ras heeft een korte vacht met weinig verlies, waardoor het een welkome huisdier voor gezinnen . Duitse kortharige pointers kan echter, ervaring huidziekten , waaronder lupoïde dermatose , een genetische ziekte die laesies of jeukende , schilferige huid. Genetische tests kunnen helpen bepalen Duitse kortharige pointers dragen van de ziekte . Shamp

Klik hier

Puppy Blaas Development

blaas van een pup is een reservoir voor het verzamelen en houden van urine totdat het kan worden uitgezet . Zoals bij mensen , volledige controle over de blaas kost tijd te ontwikkelen ; echter , het legen van de blaas is een reflex reactie . Wanneer de blaas uitstrekt tot op zekere hoogte worden signalen naar het ruggenmerg . Zenuwcentra in het ruggenmerg veroorzaken de sluitspier te ontspannen , de blaasspier te contracteren en urine te verdrijven via de plasbuis . Blaas Basics Net als bij d

Klik hier

Hoe kan ik Diagnose Hond Huidaandoeningen

? Hond huidaandoeningen hebben een verscheidenheid van oorzaken, maar veel kan worden gediagnosticeerd door middel van visuele inspectie. Sommige diagnoses zal moeten worden bevestigd door laboratoriumtesten. Het is belangrijk om de geschiedenis van de hond, zoals afstamming , medische geschiedenis , recente activiteiten en handelswijzen nemen . Deze gegevens vormen de achtergrond die u zullen helpen een juiste diagnose op basis van uw fysieke waarnemingen vormen. Wat je nodig hebt Vergrootglas

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com