Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Neusallergieën in Honden

 

Net als mensen , kunnen honden last hebben van nasale allergieën . Natuurlijke afweersysteem van een hond kan hebben negatieve symptomen van contact met allergenen . Erfelijke aanleg voor allergieën ook opschrijven worden doorgegeven door de ouders van een hond. Het is de moeite waard en goed voor een gezonde remedie voor het comfort van een hond die deze aandoening is te vinden.
Oorzaken
Pollen is een potentieel irriterend .

Allergieën kunnen worden veroorzaakt door seizoensgebonden milieu- ellende in de vorm van pollen , gras , plantaardige vezels , bomen of insecten . Allergieën kunnen ook worden veroorzaakt door schimmels , huisstofmijt , huidschilfers van mens of sigarettenrook .
Symptomen

Nasale allergieën bij honden doorgaans van invloed zijn beide zijden van de neus . Er zal merkbaar niezen en afscheiding uit de neusgaten zijn. Bloed of pus is niet gebruikelijk voor nasale allergieën . Het heeft meestal geen invloed op het gedrag van de hond en het is in staat om door te gaan met een normale schema van drinken, eten en basisactiviteit .
Behandeling

De eerste actiemiddel is om advies in te winnen bij uw dierenarts , zoals corticosteroïden moet mogelijk worden voorgeschreven . De meest doeltreffende behandelingen is de bron van het allergeen van de hond scheiden . Indien mogelijk , elimineren de bron van het allergeen geheel . Het wassen van de hond beddengoed en speelgoed in heet water op een wekelijkse basis kan nuttig zijn. Houd de hond af van gestoffeerde tuinmeubelen ook.
Moisture Control

Schimmel kan gedijen in indoor omgevingen die hoge Vochtgehalte niveaus , wat leidt tot allergische symptomen nasale . Probeer een uitlaatklep voor het verlagen van het vochtgehalte , zoals een ontvochtiger . Als de bron van allergieën buiten , proberen de hond binnenshuis zo veel mogelijk gedurende de dag . Allergenen zoals pollen zijn op het hoogste niveau van 's middags tot laat in de middag .
Dust control

Omdat huisstof kan opbouwen gedurende de week , stofzuigen van de tapijten ten minste tweemaal per week kan effectief in het verwijderen van allergenen . Het reinigen van luchtkanalen in verwarming en airconditioning units kunnen ook een hulpmiddel zijn bij het beperken van schimmels in woningen .

Populaire artikelen

Wat Diagnostische betekenis heeft Pus Have in Canine Oor Ziekte

? Pus ontlading binnen het oor van een hond geeft een infectie door micro-organismen . Pus is dode en stervende witte bloedcellen . Deze cellen worden door het lichaam naar plaatsen van infectie te doden en te verteren levende infectieuze agentia . Soorten oorontsteking De buiten- en middenoor kanalen zijn de meest voorkomende infectieplaatsen . De honden oorinfecties zijn otitis externa , een infectie van de buitenste gehoorgang , of otitis media , infectie van het middenoor gracht . Otitis

Klik hier

Dog Shampoo voor jeukende huid

Jeukende huid bij honden kan een frustrerende beproeving voor veel eigenaren zijn. Er zijn diverse behandelingen plannen om deze huidaandoening afhankelijk van de onderliggende oorzaak behandelen . Met behulp van een kalmerende shampoo voor honden met jeukende huid is een goede plek om te beginnen . Maar het best eerst overleggen met een dierenarts , die effectief kunnen behandelen de primaire oorzaak van de jeuk . Overwegingen Om de jeuk verlichten , de eerste stap is om de dierenarts bepalen

Klik hier

Over-the - Counter Angst Medicatie voor honden

Toen de mans beste vriend heeft kalmerende , over- the-counter- angst medicijnen kan nervositeit van een hond te verminderen . Pet Supply winkels bieden een breed scala van verschillende soorten niet- farmaceutische , natuurlijke medicijnen die beweert negatief gedrag geassocieerd met negatieve emoties , vooral in combinatie met gedragstherapie training te minimaliseren . Symptomen Een onweersbui , een reis naar het kantoor van de dierenarts of zelfs een wandeling rond het blok kan stressvol z

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com