Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Canine Spinal Artritis

 

Canine spinale artritis is een aandoening die vaak ontstaat als gevolg van veroudering , maar kan op elke leeftijd voorkomen . Honden die lijden aan deze aandoening moeilijk traplopen of stromend vaak vanwege de pijn en ontsteking in de wervelkolom .
Identification

Spinal artritis wordt veroorzaakt door ontsteking in de gewrichten en schijven van de wervelkolom . Volgens Long Beach Animal Hospital , kunnen honden verschillende soorten reumatische aandoeningen zoals artrose , een degeneratieve ziekte schijf , immuun-gemedieerde gewrichtsaandoeningen en kristal geïnduceerde gezamenlijke ziekte te ontwikkelen . Deze artritis voorwaarden komen vaker voor bij honden dan katten en zijn progressieve aandoeningen die verergeren na verloop van tijd .
Symptomen

De symptomen die gepaard gaan met canine spinale artritis kunnen pijn, stijfheid , moeite met onder andere hardlopen , stijfheid na rust , moeite met traplopen en springen. Honden die lijden aan spinale artritis kan een exacerbatie van de symptomen ervaren tijdens koud weer en vochtige omstandigheden .
Veroorzaakt

Volgens Long Beach Animal Hospital , de meest voorkomende oorzaken van honden spinale artritis zijn genetische aanleg , overgewicht , trauma , immuunreacties , slechte voeding en overexercising . Sommige rassen zoals de tekkel, hebben mogelijk een verhoogd risico op het ontwikkelen van artritis als gevolg van hun botstructuur .
Diagnose

Om honden spinale artritis te diagnosticeren , zal uw dierenarts te voeren een lichamelijk onderzoek en neemt een anamnese van uw hond . Diagnostische tests, zoals röntgenfoto's kan ook nuttig zijn bij de bevestiging van de diagnose en het bepalen van de ernst van de aandoening .
Behandeling

De behandelingen voor spinale artritis bij honden kunnen onder matige lichaamsbeweging en NSAID pijnstillers om de pijn en ontsteking in de gewrichten . Vet Info dat gewichtsbeheersing is een belangrijk onderdeel van het regelen van de symptomen van spinale artritis . Honden met overgewicht hebben meer spanning op hun gewrichten dan honden met een normaal gewicht . Obesitas kan leiden tot een snellere progressie van artritis bij honden .

Populaire artikelen

Gevaarlijke Flea & amp ; Tick ​​Meds voor Honden

Met behulp van commerciële producten om vlooien van uw huisdier controleren en vink probleem houdt risicos in . Volgens de National Resources Defense Council ( NRDC ) , zijn er verschillende producten op de markt die inderdaad teken en vlooien kunnen doden, maar deze zelfde producten kunnen ook gevaarlijke , zelfs dodelijke , gevolgen voor uw hond. Het controleren van de ingrediënten voordat u het even welk type van vlooien en teken product kan het leven van uw huisdier te redden . Adams Plus v

Klik hier

Wat voor soort gezondheidsproblemen kunnen oormijt Oorzaak voor een hond

? Honden kunnen gemakkelijk besmet met oormijt uit het buiten of rond andere honden . Ze kunnen ze zelfs samentrekken van katten die in hetzelfde huis wonen . Als uw hond is gediagnosticeerd met oormijt , elimineren ze zo snel mogelijk om gezondheidsproblemen te voorkomen . Het oor mijten zelf niet dragen ziekte , maar ze zijn wel verantwoordelijk voor tal van andere problemen . Jeuk en Ongemak Honden lijken eindeloos krabben wanneer oormijt aanwezig zijn . De mijten die zijn binnengevallen or

Klik hier

Natural Food for Diabetic Honden

Honden , net als mensen , produceren het hormoon insuline . Als insuline productie beperkt , kan diabetes leiden . Vanwege het hoge niveau van de bloedsuikerspiegel , zal de hond uitscheiden een overmatige hoeveelheid urine , zal voortdurend dorst en in het algemeen zal een enorme eetlust hebben . Terwijl de dierenarts zorg is altijd aanbevolen in dergelijke gevallen , kan een gezonde voeding ook diabetes onder controle te houden . Dieet Basics Het is altijd belangrijk om uw hond te houden op

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com