Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Canine Cancer & Arginine

 

Er zijn vele benaderingen voor de behandeling honden kanker. Sommige omvatten holistische methoden , terwijl andere betrokken supplementen gecombineerd met gebruikelijke behandelingen , zoals chemotherapie . De resultaten van uitgebreid onderzoek ondersteunen andere behandelingsmethode , waarbij het ​​aminozuur arginine . Studies tonen aan dat arginine effectief tegen canine kanker zijn.
Arginine

Arginine is een basisch aminozuur , en het is een component van de meeste eiwitten . Het wordt gesynthetiseerd in het lichaam en is essentieel voor een goede werking , vooral wanneer het lichaam ervaart stress, ondervoeding , ziekte of letsel . In aanvullende vorm , wordt gebruikt om het immuunsysteem en ontsteking verminderen . Het wordt ook gebruikt om de groei van kanker te verminderen , verhogen de overlevingstijd voor honden met kanker en het verminderen van herhaling tarieven voor honden kanker .
Functie

Arginine wordt omgezet in ofwel salpeterzuur oxide of L - ornithine . Als arginine wordt omgezet in stikstofmonoxide , zal het helpen de immuuncellen die kanker bestrijden. Als het wordt omgezet in L - ornithine , het blijkbaar helpt de kanker groeien , in plaats van te vallen .
Effectiviteit

Voor 10 jaar , onderzoekers van Hills Pet Nutrition , een populaire fabrikant van pet food , op zoek naar een dieet dat zou helpen met honden kanker. Ze vonden twee dingen die een verschil in remissie en de overlevingstijd gemaakt: visolie en arginine . Hun bevindingen werden beschreven in een 13 - pagina's tellend rapport gepubliceerd in Cancer , de American Cancer Society's journal . Volgens het rapport , kanker veroorzaakt verhoogde melkzuur en insuline in het bloed van een hond. Deze verhoogde niveaus bijdragen aan een verminderde kanker overlevingskans . Arginine normaliseerde de abnormale niveaus , verminderde herhaling , en aanzienlijk toegenomen overlevingsduur , aldus het onderzoek.
Nadelen

In sommige gevallen kan arginine daadwerkelijk de groei van kanker te stimuleren , in plaats van dwerggroei het , omwille van een enzym genaamd arginase . Als kanker een hond produceert een grote hoeveelheid arginase , kan de kanker de combinatie van arginase gebruiken en arginine om de groei te bevorderen . Kankercellen zijn niet getest arginase , zodat het moeilijk te bepalen welke rol arginine speelt in de groei van kankercellen . Dienovereenkomstig wordt arginine beperkt tot het gebruik als immuunstimulerend middel in gebruikelijke canine kankerbehandelingen , samen met visolie .
Bijwerkingen

Arginine is gebruikt in klinisch onderzoek tot drie maanden zonder noemenswaardige bijwerkingen , volgens WebMD , een website gewijd aan de menselijke gezondheidsproblemen. Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer een opgeblazen gevoel , maagpijn en diarree .

Populaire artikelen

Kruiden voor tanden en tandvlees Huisdieren '

Mondgezondheid is niet alleen belangrijk voor mensen, maar voor huisdieren ook . Je moet een goede mondhygiëne voor uw huisdieren om hun tanden en tandvlees zo schoon mogelijk te houden . Als uw huisdier geen goede mondverzorging , kan het lijden aan een verscheidenheid van ziekten en complicaties die de levensverwachting daadwerkelijk kan verminderen . Sommige kruiden kunnen helpen met mondhygiëne van uw huisdier , maar altijd contact op met uw dierenarts voordat u uw huisdier elk kruid. Arthro

Klik hier

Hemangio kanker bij honden

Veel soorten kanker ontwikkelen bij honden . Het voorvoegsel hemangio- verwijst naar de bloedvaten . Hemangio kankers beginnen in de bloedvaten . Het type behandeling en prognose is afhankelijk van het type hemangio kankerdiagnose hond ontvangt , waar het zich bevindt , chirurgische resultaten en respons op therapie . Zoals met alle kanker , de prognose is het beste als de behandeling begint voordat het zich heeft verspreid . Identification Skin vormen van hemangiosarcoma zichtbaar gezwellen

Klik hier

Nierstenen in Honden

nierstenen bij honden ontwikkelen wanneer kristallen in de urinewegen worden verhinderd dat door op hun normale tarief. Ze komen vaker voor bij vrouwen van middelbare leeftijd honden en rassen zoals bichon frise en cocker spaniel , volgens Dr Bari Spielman . Nierstenen kunnen van invloed zijn honden op elke leeftijd. Oorzaken Oorzaken van nierstenen bij honden zijn genetische defecten , supplementen , voedingsfactoren , bepaalde medicijnen en onderliggende ziekten . Geconcentreerde urine of

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com