Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Benzodiazepinegebruik in Honden

 

Benzodiazepinen zijn een klasse van geneesmiddelen die helpen bij het ​​verminderen van angst en vrees . Ze omvat geneesmiddelen zoals diazepam ( valium ) , chloordiazepoxide ( Librium ) , clonazepam ( Klonopin ) en alprazolam ( xanax ) . Diazepam wordt vaak gebruikt voor honden met problemen zoals verlatingsangst en plotselinge angsten , volgens de American Society for the Prevention of Cruelty to Animals ( ASPCA ) .
Gebruikt

Benzodiazepines hulp aantal voorwaarden, met inbegrip van de angst voor harde geluiden , zoals onweer en vuurwerk . Soms worden gebruikt met andere medicijnen als een hond gaat onder narcose . Bezondizepines een kalmerend , spierontspannende en gebruikt voor de behandeling van convulsies , volgens Pet Place . Ze kunnen symptomen zoals beven , verwijding van pupillen , stress hijgen en staart plooien elimineren .
Dosering

Benzodiazepine , specifiek diazepam , wordt gewoonlijk toegediend aan honden met een snelheid van 1/4 tot 1 mg per kilo . Het is ook beschikbaar in een vloeibare oplossing toegediend rectum voor honden die stuiptrekkingen . De dosering voor de vloeibare vorm is 02/01 mg per pond. De duur van de behandeling hangt af van de conditie , reactie van de hond aan het en eventuele bijwerkingen , aldus Pet Place .
Side Effects

De bijwerkingen van deze medicijnen zijn onder andere desoriëntatie , zwakte en gebrek aan coördinatie , aldus Pet Place . Benzodiazepines mag niet worden gegeven aan honden die een allergie of overgevoeligheid voor het geneesmiddel hebben . Het kan ook interactie met andere geneesmiddelen zoals cimetidine , narcotica , digoxine , barbituraten , propranolol en sommige antibiotica . ASPCA geeft aan dat benzodiazepinen ook leiden tot slapeloosheid , verhoogde eetlust en in sommige gevallen verhoogde angst .
Canine Epilepsie

Honden die cluster aanvallen worden behandeld met diazepam volgens Canine Epilepsie . Geïsoleerde aanvallen stoppen meestal na één tot drie minuten . Cluster epileptische aanvallen optreden, herhaaldelijk over een korte periode de tijd en kan evolueren tot status epilepticus , een continue aanval die vijf minuten of langer duurt . Rectaal diazepam is een effectieve methode voor thuisbehandeling van cluster aanvallen . Het wordt toegediend via een spuit in het rectum van de hond bij het begin van de aanval.
Voorzorgsmaatregelen

Benzodiazepinen worden niet aanbevolen voor gebruik op lange termijn , aldus Pet Place . Ze worden in de lever gemetaboliseerd en geëlimineerd door de nieren van uw hond. De Food and Drug Administration hebben niet goedgekeurd het gebruik van Diazepam bij dieren , maar uw dierenarts kan wettelijk voorschrijven het voor uw hond.
Overwegingen

De ASPCA beveelt gedragsverandering voor de behandeling angst voorwaarden behoefte aan medicijnen . Het suggereert advies te hebben ingewonnen van een gecertificeerde toegepast dierlijk gedrag als professioneel gedrag modificatie hulp nodig is.

Populaire artikelen

De procedure voor het castreren van een Chihuahua

Castratie is een eenvoudige chirurgische ingreep waarbij een dierenarts castraten (verwijdert de testikels ) van een mannelijk dier . Volgens de Humane Society van de Verenigde Staten , sterilisatie of castratie van uw chihuahua is een van de meest verantwoorde , gezonde keuzes je kunt maken op zijn rekening . Gecastreerde honden zijn minder kwetsbaar voor bepaalde ziekten , zijn rustiger huisgenoten en zijn gemakkelijker te zindelijk . Verder, volgens Chihuahua Rescue of Georgia , chihuahuas om

Klik hier

Hoe maak je een Puppy gemak door Kinderziektes

Net als de menselijke babys , puppys gaan door een kinderziektes proces dat is vaak net zo ongemakkelijk, zelfs pijnlijk , voor hen want het is voor babys. . Op ongeveer vier weken oud zijn , zullen de tanden van een puppy s beginnen binnen te komen Deze worden aangeduid als & quot; Baby & quot ; tanden of & quot; melk & quot ; tanden . Ze beginnen te vallen uit ongeveer acht tot twaalf weken oud . Kinderziektes verwijst naar het moment dat de volwassen tanden komen . Wat je nodig hebt Hond sp

Klik hier

Hoe te Mellow Uw Wild Siberian Husky

Als u een Siberische Husky dan weet je dat samen met het zijn een van de meest liefdevolle rassen bezitten ze zijn ook een van de meest actieve . Siberian Huskies is een middelgrote lid van de werkgroep , door de AKC erkend in 1930. Huskies zijn vriendelijk , attent en gezellig . Maar ze zijn onafhankelijk met zeer hoge energie en kan moeilijk te behandelen zijn. Huskies zijn van nature lopers en trekkers , werden ze oorspronkelijk gefokt om sleeën te trekken . Als ze niet de kans krijgen om hun

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com