Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Parvo Hond Ziekte Symptomen

 

Canine parvovirus , algemeen bekend als " parvo , " is een ziekte gevonden bij honden . Deze ziekte is zeer besmettelijk en vaak tot de dood leidt , vooral bij puppies . De ziekte valt de intestinale en cardiale systemen bij honden en uiteindelijk wordt afgesloten hun ademhaling , wat resulteert in de dood van bijna alle onbehandelde gevallen . Parvo kan vele vormen in eerste instantie , maar veel voorkomende symptomen kunnen worden waargenomen die zijn reden tot bezorgdheid , vooral als een hond heeft meer dan één .
Braken

Honden met parvo beginnen vaak braken binnen een dag of twee van infectie . Na de eerste ronde van braken , wanneer de inhoud van de maag wordt geleegd , kan de hond blijven overgeven gal en schuim . Dit overmatig braken kan vaak leiden tot uitdroging en kan een van de meest gevaarlijke bijwerkingen voor honden die onbehandeld gaan.
Diarree

De meest voorkomende vorm van het parvovirus is de intestinale genoemd parvovirus enteritis vormen . De hond kan slechter niveau van uitdroging als gevolg van voortdurende diarree bereiken . Deze diarree kan donker van kleur , geel of bloederig zijn. De geur zal erger zijn dan normaal , en het dier mag niet in staat om te bepalen waar of wanneer het gaat.
Lethargy

De meeste honden die ernstig ziek met parvo geworden bereiken van een toestand van lethargie snel . De hond zal lijken in een depressieve stemming en zal vaak niet eens opstaan ​​van een rustplaats bij de meester thuis komt . Het is gebruikelijk om te zien honden die lijden aan deze ziekte weigeren zich te verplaatsen of te socialiseren . De ogen zijn soms al hond is bereid of in staat om te bewegen .
Fever

Honden met acute gevallen van parvovirus hebben vaak een merkbare koorts naast andere symptomen . Verlaagd aantal witte bloedcellen vaak vergezellen dit type infectie , die het vermogen van de hond om de ziekte te bestrijden verminderen .
Weigering van Eten en Drinken

Huisdier eigenaren kunnen desinteresse van de hond bericht in voedsel of water als parvovirus begint aan te slaan . Deze weigering te drinken of eten bijdraagt ​​aan de mogelijkheid van uitdroging en kunnen waarschijnlijk bezwijken aan de ziekte van het dier te verhogen . In sommige gevallen , het vermogen van een eigenaar om het dier te overhalen tot het nemen van in vloeistoffen kunnen oudere kopen honden de extra tijd nodig om te worden behandeld door een dierenarts en goed worden gediagnosticeerd . Vaak echter , een hond die dit soort symptomen kunnen niet over de grondwet te houden door middel van de behandeling. Puppies van minder dan 12 weken oud zijn het meest kans om te sterven aan de ziekte.

Populaire artikelen

Waarom heb Puppies eten Hun Kak

? Coprofagie is de term voor pups en honden die hun kak eten. Het kan aanvaardbaar gedrag niet zijn tot , maar zeker hun eigenaars . Het vinden van de reden daarvoor is de eerste stap bij het corrigeren van het. Sommige puppys eten hun eigen kak . Gezondheid Uw puppy kan het eten van zijn kak , want hij heeft wormen of parasieten , welke voedingsstoffen en mineralen kunnen stelen , waardoor hij honger. Uw dierenarts kan een fecale test uit te voeren voor deze en zorgen voor de behandeling.

Klik hier

Homeopathische behandeling voor Mange in Guinea Pigs

Cavias , ook wel cavias , zijn die in staat zijn een ziekte die de mens erg ziek kan maken , volgens de & quot; De Guinea Pig Handbook & quot; . Dat & amp; # 039 ; s , omdat ze soms besmet met een kleine mijt die schurft veroorzaakt worden. Schurftmijt , een soort schurft , een zoönotische ziekte , wat betekent dat het kan worden gedeeld door zowel dieren als mensen . Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat alle tekenen van schurft onmiddellijk worden behandeld . Wat is Mange ? Cavias ku

Klik hier

Kennelhoest bij de mens

Het lijkt misschien vreemd wanneer je voor het eerst ontdekt dat uw hond is hoesten , maar , net als mensen , honden kunnen ook ziekten die leiden tot respiratoire ongemak ontwikkelen --- waardoor ze te hoesten . Kennelhoest is een voorkomende ziekte die vaak wordt verworven tijdens intieme opsluiting met andere honden , zoals het hok . Maar kennelhoest is niet zomaar een hond staat. In feite heeft de ziekte is bekend om over te steken en mensen infecteren . Kennel hoest kan voor mensen met een

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com