Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Canine Kidney Cancer

 

Soms ook wel renale neoplasie , nierkanker treedt op wanneer de cellen zich op de nieren van een hond beginnen te ongecontroleerd groeien , het creëren van tumoren . Dierenartsen afhankelijk van een aantal van behandelingen voor honden nierkanker leven een hond verlengen zo lang mogelijk .
Prevalentie

Canine nierkanker kunnen ontwikkelen bij dieren op elke leeftijd en bij alle rassen , maar één soort , multifocale cystoadenocarcinomas , komt het meest voor in de Duitse herders in de leeftijd tussen 5 en 11 , zo meldt het Merck Veterinary Manual .
Symptomen

de symptomen van honden nierkanker onder meer gewichtsverlies , depressie , verlies van eetlust , lusteloosheid , bloed in de urine en zwelling van de buik . Honden kunnen niet tekenen van de ziekte vertonen wanneer het eerst begint .
Behandeling

De meest voorkomende behandeling voor honden nierkanker is het verwijderen van de aangetaste nier. Voor een ongewoon soort genaamd lymfesarcoom , het gebruik van chemotherapie medicijnen is de meest voorkomende behandeling .
Prognose

Honden dat de verwijdering van een nier voor de behandeling van kanker ondergaan meestal overleven zes maanden tot een jaar na de procedure . Wanneer gevangen vroeg , kan honden leven zolang drie tot vier jaar na de behandeling , maar dit is zeldzaam .
Overwegingen

Chirurgie en chemotherapie voor honden nierkanker kan heel duur geworden . Als gevolg hiervan , een aantal eigenaren van gezelschapsdieren kiezen voor euthanasie in plaats van de behandeling, vooral bij oudere honden of mensen met een gevorderd stadium van kanker .

Populaire artikelen

Wat is Mange Ziekte

? Schurft is een ziekte die honden , katten , vee en zelfs mensen treft . Het wordt veroorzaakt door de schurftmijt en is zeer besmettelijk . Mange kan invloed hebben op honden . Identification Schurft wordt veroorzaakt door gravende mijten die hevige jeuk veroorzaken , ontstoken rode bultjes , lekken en korstvorming zweren en haaruitval Types schurft bij honden is vergelijkbaar met de menselijke huid conditie schurft . ; een nauw verwante mijt beïnvloedt katten. Rode schurft wordt veroorz

Klik hier

Canine Kidney Failure Van Druiven

De meeste honden genieten van een monster van menselijk voedsel zo nu en dan , of we geven ze resterend schroot of ze vissen gisteravond & amp; # 039 ; s eten uit de vuilnisbak. Sommige menselijke voedingsmiddelen zijn giftig voor honden . Volgens de American Kennel Club en de American Society for the Prevention of Cruelty to Animals ( ASPCA ) , kunnen druiven en rozijnen nierfalen en andere symptomen bij honden . Algemene informatie Grape toxicose kan fataal bij honden te veroorzaken . Nog e

Klik hier

Oorzaken voor Extreme Het afwerpen in Honden

De meerderheid van de honden te werpen natuurlijk. Rui gebeurt normaal gesproken twee keer per jaar . Eenmaal wanneer de hond & rsquo ; s haar valt uit te maken voor een dikkere laag van de winter om door te groeien , en opnieuw toen die jas valt uit als het weer warmer wordt . Rassen die is ontstaan ​​in koude klimaten vergoten meer haar dan die uit regios met een meer gematigd klimaat . Extreme of onverklaarbare vergieten moet een reden tot zorg. Stress Langdurige periodes van angst of stres

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com