Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Dog Toevallen & amp ; Agressie

 

aanvallen bij honden een aantal oorzaken , waaronder ziekte , ziekte van Lyme en vergiftiging . Volgens Roy Dvorak van de Canine Epilepsy Resource Center , wanneer agressie wordt toegevoegd als een symptoom , de lijst van oorzaken verkort . Aanvallen met agressie kan een ernstig medisch probleem betekenen ; elke hond die toont deze symptomen zouden een dierenarts zo snel mogelijk .
Types

aanvallen en agressie bij honden een aantal oorzaken , waarvan de meeste betrekking hebben neurologische problemen . Deze problemen zijn onder andere hersentumoren , epilepsie , gedragsstoornissen toevallen en hoofdtrauma . Hersentumoren en hoofdletsel kan druk uitoefenen op het deel van de hersenen die epileptische aanvallen en agressie aanstuurt. Behavioral aanvallen die niet-uitgelokte agressie veroorzaken worden vaak gezien in bepaalde hondenrassen , zoals Springer Spaniel , Cocker Spaniels , Chesapeake Bay Retrievers , Bull Terriers , Poedels en Golden Retrievers .
Identification

de belangrijkste symptomen van epilepsie bij honden aanvallen . Honden hebben de neiging om agressieve post- aanval worden als ze zich niet bewust zijn van hun acties. Epilepsie veroorzaakt soms partiële aanvallen , die ervoor zorgen dat de hond om lucide te blijven in plaats van stuiptrekkend , terwijl het tonen van vreemde en vaak agressief gedrag . Symptomen van gedragsmatige symptomen zijn onder meer een stemming verandering voorafgaand aan de aanval , plotselinge agressie , speekselvloed , verwijde pupillen en agressieve houding . Dierenartsen diagnosticeren hersentumoren met CT-scans of MRI's .
Overwegingen

Volgens Dr Nicholas Dodman bij PetPlace.com , hersentumoren vaker voorkomen bij oudere honden . Een plotselinge verandering in de persoonlijkheid is een teken dat de hond heeft behoefte aan een medische controle . Elke keer dat een hond heeft hoofdletsel , zou het moeten zien een dierenarts te worden aan de veilige kant.
Preventie /Oplossing

Volgens de Epi Guardian Angels , kan medicatie helpen bij het voorkomen en beheren gewelddadige , agressieve aanvallen bij honden . Fenobarbital is een anti - epilepticum medicatie voor epilepsie en andere aanvallen inducerende aandoeningen voorgeschreven . Het geneesmiddel wordt aan de hond dagelijkse tegen epilepsie en kan ook worden gegeven aan een beslag dat reeds bij een hond begonnen stoppen . Jaarlijkse gezondheid check-ups en zorgvuldige controle kan vroeg helpen catch- aanval -inducerende aandoeningen .
Waarschuwing

Wanneer een hond wordt in beslag nemen en agressief handelen , zal het vaak bijten zonder te beseffen wat het doet . Dr Nicholas Dodman raadt een eigenaar zorgt in het omgaan met een hond die in beslag nemen en handelt agressief op een potentieel gevaarlijke situatie te voorkomen.

Populaire artikelen

Liquid Fenbendazol for Dogs

Liquid fenbendazole is een breed spectrum orale anthelminticum ( dewormer ) goedgekeurd voor gebruik bij honden . Fenbendazol wordt gebruikt om honden die besmet zijn met volwassen en ontwikkelen van onvolwassen vormen van nematoden te behandelen. Puppies kunnen worden geïnfecteerd met parasieten bij de geboorte of na de verpleging . Jonge en volwassen honden gelijk kan halen een besmetting vanuit de omgeving of andere honden . Parasieten zoals rondwormen migreren via de bloedbaan naar de longen

Klik hier

Informatie over schurft op een Dog's Back

schurft , of honden schurft , is een huidziekte veroorzaakt door de Schurftmijt . Deze parasieten kunnen infecteren andere dieren , zoals vossen , katten , fretten en zelfs de mens , maar de voorkeur geven om te leven op honden. De ziekte kan worden doorgegeven , met of zonder rechtstreeks contact met een besmette hond . Echter , schurft is controleerbaar en behandelbaar. Wat zijn de oorzaken schurft ? Verschillende types van schurft mijten beïnvloeden verschillende dieren . schurft wordt ver

Klik hier

Groenten & Fruit Dat zijn schadelijk voor Honden

Veel hondenbezitters geven hun huisdieren tafelresten of hen in staat stellen om borden, kommen , potten en pannen gebruikt voor het bereiden en eten van een maaltijd , niet wetende dat veel voedingsmiddelen zijn giftig voor honden likken . Het geven van uw hond restjes spaghetti lijkt misschien onschuldig , maar uien, knoflook en tomaten zijn allemaal gevaarlijk. Het is belangrijk om te weten welke voedingsmiddelen zijn schadelijk , zodat je uit kunt houden het bereik van uw huisdier . Als u te

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com