Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Home Remedies voor haaruitval in Honden

 

Haarverlies bij honden gaat meestal gepaard met andere symptomen , zoals jeuk , huidirritatie , bijten en kauwen op vlekken. Een hond haaruitval symptoom kan het gevolg zijn van verschillende medische aandoeningen , met inbegrip van schurft , mijten, teken of dermatitis zijn. Home remedies zijn veilig om te proberen om tijdelijke verlichting te bieden , maar een definitieve diagnose van haarverlies redenen moet worden verstrekt door een dierenarts .
Anti Remedies

Overmatige vergieten en haaruitval bij honden kan worden veroorzaakt door allergieën . Honden kunnen allergisch zijn voor shampoo , hondenvoer , vlooienbeten , mijten of huisstofmijt zijn.

Voor een vermoedelijke allergie voor voedsel , verwijder de droge hondenvoer van de toegang van het huisdier . Vervang deze door een zelfgemaakte mix van volledig gekookte rijst , gekookte groenten en gekookte kipfilet . Dit huis voedsel remedie wordt ook wel een " neutrale dieet " en kan worden gepureerd in een blender voor een fijnere structuur . Geef uw hond een zacht dieet voor drie dagen , en follow-up met een dierenarts als de symptomen niet verbeteren .

Human antihistaminica zoals Benadryl kan worden gegeven aan honden voor allergische reacties . Neem contact op met de dierenarts voor de exacte dosering eisen als het is gebaseerd op het gewicht van de hond.
Apple Cider Vinegar

Apple cider azijn heeft antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen , en het geeft ook het immuunsysteem een goede boost . Dit maakt appelazijn een goed huis remedie om te gebruiken bij honden wanneer ze ervaren haaruitval.

De verwaterde gelijke delen van appelazijn en water kan worden direct toegepast op het getroffen gebied . Dompel een katoenen bal in het mengsel voor gemakkelijke toepassing , en laat ze drogen .

Boost het immuunsysteem van de hond door het plaatsen van twee druppels appelazijn in het voedsel.

Er is een antifungale bad kan worden gegeven aan de jeuk en haaruitval symptomen te verlichten door het toepassen van onverdunde appelazijn en vervolgens het spoelen van de hond met water . Wees voorzichtig om appelazijn niet in de ogen van uw hond hoewel, als het kan steken .
Olijfolie

Olijfolie is een goede huis remedie toe te passen op de hond vacht en huid . Het zal helpen hydrateren en verzachten irritatie veroorzaakt door ernstige jeuk . Een ander voordeel van olijfolie is dat het zal smoren mijten , als die parasieten zijn de oorzaak van haaruitval hond.

Masseer olijfolie in de huid van uw hond door het toepassen van 2 el . in de eerste hand . Gebruik meer als u een grote hond .
Citroensap

Citroensap heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen die kunnen worden gebruikt om een ​​hond haaruitval probleem te behandelen . Bezielen een liter warm water met een schijfje van een citroen voor vijf uur , en de stam daarna. U kunt het citroensap infusie van toepassing als een spoeling of als een behandeling ter plaatse .

Populaire artikelen

Pug Huidaandoeningen

Er zijn drie redenen om niet naar een pug te kopen ; ze niezen , snurken en schuur . Er zijn echter een miljoen andere redenen pug kopen . Ze zijn vriendelijk , komisch , liefdevol en een constante metgezel . Zoals alle honden met een stamboom , ze hebben veel voorkomende medische problemen , zoals heupproblemen , overgewicht problemen en pug huidaandoeningen . Hair Pugs hebben twee lagen van het haar . De ondervacht is kort en houdt de pug warm. De buitenste vacht is langer . De ondervacht gr

Klik hier

Hoe om lintwormen in een Hond Cure

Een lintworm is een nare parasiet die vaak wordt aangetroffen bij huisdieren . Deze platte wormen kunnen groeien tot 20 centimeter lang en leeft in het spijsverteringsstelsel van uw huisdier , het voeden van de voedingsstoffen op doorreis. Als uw hond een lintworm , zult u segmenten van de bewegende worm passeren in de ontlasting van uw hond te vinden. U kunt ook merken dat uw hond braken of likken of voettrektocht zijn anus over de vloer . De behandeling is eenvoudig met de hulp van uw dierenar

Klik hier

Homeopathische middelen voor honden met kanker

De behandeling van canine kanker is tot de behandeling van menselijke kanker , met chirurgie , bestraling en chemotherapie standaardprotocol voor de meeste vormen van de ziekte na te bootsen . Volgens Dr R.M. Clemmons van de Universiteit van Florida & amp; rsquo ; s Department of Small Animal Clinical Services , West- kanker therapieën kunnen aanbieden van een tot 18 maanden verlichting van de ziekte , maar het toevoegen van traditionele Oosterse geneeswijzen kan die tijdspanne verlengen en bren

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com