Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Recept voor Eye Antibiotica voor Honden

 

infecties Eye zijn een vrij veel voorkomend probleem voor honden . Canine ooginfecties kan gevolge van bacteriële of virale infecties . Zij kunnen ook een symptoom van allergieën zijn of het gevolg zijn van een trauma , vreemde voorwerpen in het oog of een gevolg van onvoldoende traanproductie ingediend . Er zijn veel traditionele antibiotica medicijnen beschikbaar om deze infecties te behandelen . Natuurlijke behandelingen zijn ook beschikbaar .
Behandelingen

Er zijn veel natuurlijke kruiden en remedies , die antibiotica hebben , en anti - inflammatoire , eigenschappen .

Herbal oogfonteintjes kan een goede behandeling voor ooginfectie van uw hond te zijn . Voeg een kwart theelepel zout in een kopje gedistilleerd of gefilterd water . Meng in 10 tinctuur druppels die een van de volgende kruiden : ogentroost , calendula , kamille , rode klaver of St. John's Wort . Breng een paar druppels aan geïnfecteerde oog van uw hond met behulp van een druppelaar twee tot drie keer per dag .

Een andere optie is om een druppel levertraan toepassing direct in geinfecteerde oog van uw hond. De vitamine A in de olie zal helpen genezen het oog.

Als je merkt dat het te moeilijk aan het mengsel toe te voegen aan het oog van uw hond met een druppelaar , een kruiden kompres . U kunt gemakkelijk een kompres door het weken een stuk katoen in hete kruidenthee . Laat het mengsel afkoelen op het katoen en dan van toepassing op de geïnfecteerde oog. Kamille thee is goed bereikbaar en gemakkelijk te gebruiken als een kompres .

Heeft dezelfde kompres niet van toepassing op meer dan één oog. Dit kan de verspreiding van de infectie te veroorzaken . Clean één oog , gooi de kompres , en bereiden een verse kompres voor het andere oog , indien nodig .

Voeg appelazijn om uw hond drinkwater te helpen bestrijden ooginfectie .

Colloïdaal zilver wordt gebruikt als een antibioticum . Direct Voeg een druppel op de geïnfecteerde oog. Herhaal dit om de paar uur .
Waarschuwingen

Raadpleeg uw dierenarts voordat u een behandeling, vooral als uw hond is op een andere medicatie.

Als je hond pijn heeft , of indien zijn afscheiding in het oog is bloederige of besmet zijn , raadpleeg dan een dierenarts onmiddellijk . Andere symptomen rechtvaardigt een dierenarts bellen zijn lusteloosheid , gebrek aan eetlust of trauma.

Natuurlijke behandelingen zijn niet onderworpen aan dezelfde beperkingen of toezicht, zoals de conventionele geneeskunde . Lees aandachtig de verpakking , de aankoop van een betrouwbare bron , en raadpleeg uw dierenarts .

Populaire artikelen

Hart Tumoren in Honden

Hart tumoren zijn een zeldzame aandoening die op middelbare leeftijd om oudere honden treft . Hun uiterlijk is vaak plotselinge , en mannetjes zijn op een hoger risico . Duitse Herders en Golden Retrievers zijn ook meer getroffen dan andere rassen . Duitse Herders en Golden Retrievers hebben een hoger risico op hart- tumoren. Oorzaak De oorzaak van myrocardial tumoren is onbekend. Ongeveer 40 tot 60 procent van alle hart tumoren worden gediagnosticeerd als hemangiosarcoma , een zeer kwaadaard

Klik hier

Canine Chemotherapie bijwerkingen

Hoewel chemotherapie is niet effectief voor bepaalde soorten kanker bij honden , kan het een effectieve behandeling voor anderen , zoals lymfoom . Chemotherapie combineert meestal bestraling en chemotherapie drugs. De meest voorkomende chemotherapie geneesmiddelen methotrexaat , cisplatine en L - asparaginase . Het is gebruikelijk voor honden die chemotherapie ondergaan om meerdere bijwerkingen ondervindt . Digestive Side Effects Volgens Awareness Canine Cancer , meest voorkomende bijwerkingen

Klik hier

Solid Gold Gestoomde Beendermeel Ingrediënten

Solid Gold maakt een gestoomde beendermeel supplement toe te voegen aan hondenvoer. Verpletterd koe botten bestaan ​​uit de droge mix , het biedt een balans tussen calcium en fosfor te helpen botten bij volwassen honden en katten , puppies jonger dan 12 maanden en zwangere of zogende honden versterken . Supplement bedragen afhankelijk van het gewicht van het dier . Instructies worden verstrekt op het voedingswaarde-etiket . Calcium en Fosfor Solid Gold gestoomde beendermeel bevat USDA - goedge

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com