Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Bijwerkingen van Procaïnamide in Honden

 

Procaïnamide is een geneesmiddel dat gebruikt wordt door dierenartsen om hartritmestoornissen bij honden te behandelen. Het komt in tablet en capsule vorm , en werkt door het blokkeren van de grillige elektrische activiteit van een onregelmatige hartslag .
Facts

De meest voorkomende oorzaken van hartritmestoornissen bij honden zijn hormonen , ziekte en een verstoring van de elektrolytenbalans . Soms kunnen dierenartsen geen oorzaak voor de aandoening te bepalen.
Functie

Procaïnamide behandelt tachycardie , een aandoening waarbij het hart klopt te snel . Een langdurige hoge hartslag kan uw hond de hartweefsel beschadigd en kan er een ophoping van vloeistof in de longen , op zijn beurt veroorzaakt hartfalen .
Side Effects

Misselijkheid , diarree , braken en verlies van eetlust optreden . Meer ernstige bijwerkingen , die een oproep om uw dierenarts te rechtvaardigen , omvatten een toename van vermoeidheid, kortademigheid bij liggen , de inbeslagneming en de abnormale veranderingen in het gedrag .
Waarschuwing

Bepaalde interacties van geneesmiddelen kan leiden tot bijwerkingen. Procaïnamide 's do-not - combineren lijst omvat dergelijke medicijnen als digoxine , digitalis , cimetidine en antihypertensiva .
Overwegingen

Voor Procaïnamide goed te laten werken , de hoeveelheid van het geneesmiddel in de hond lichaam nodig heeft om bewaard op een constant niveau . Rita Ozolins , B.Sc. , Phm . , Voorzitter van de Veterinaire Apotheek , Inc. , beveelt het geven van de drug op hetzelfde tijdstip elke dag.

Populaire artikelen

Holistische Flea Control for Honden

Vanwege de aard van vlooieninfestaties voor honden , de beste oplossing kan niet te proberen vlooien commerciële producten na vlooien staking elimineren , maar het probleem van binnenuit pakken voordat vlooien vindt uw hond. het probleem Vlooien zijn gevonden op honden , in het huis en buiten. Door hun grote aantallen en snelle fokken, het is onwaarschijnlijk dat u zult in staat zijn om vlooien te verwijderen uit uw huis of houd uw huisdier in contact komen met hen. Uw beste inzet is om te val

Klik hier

Jeukende huid in Honden

Velen van ons hebben honden die lijken voortdurend krabben . Wat veroorzaakt de huid van een hond te jeuken ? Een verscheidenheid aan factoren kan huidirritatie veroorzaken aan onze honden metgezellen . Het is belangrijk voor de gezondheid van onze honden op de meest voorkomende oorzaken van een jeukende huid te herkennen , om Scooter te stoppen van de hele dag te krabben . Waarom Skin ? De huid is het grootste orgaan in het lichaam van de hond . Als bekleding voor de hond , wordt de huid bloo

Klik hier

Genezing Tijd voor een Dog's Nail Injury

Veel honden zullen het ongemak van een gebroken nagel of twee ervaring op een bepaald punt in hun leven . Nagels Dogs een buitenlaag , de klauw , die bestaat uit keratine . Onder de klauw is een sponsachtige laag die in combinatie met de vaste klauw , beschermt de bloedtoevoer en gevoelige zenuwen in de snelle , waar het centrum van de nagel hond vertraagt ​​. Verwondingen met betrekking tot de snel kan zeer pijnlijk zijn en gaan vaak gepaard met overvloedig bloeden . Ongevallen , ziekten , die

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com