Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Dog Health

Bijwerkingen van Procaïnamide in Honden

 

Procaïnamide is een geneesmiddel dat gebruikt wordt door dierenartsen om hartritmestoornissen bij honden te behandelen. Het komt in tablet en capsule vorm , en werkt door het blokkeren van de grillige elektrische activiteit van een onregelmatige hartslag .
Facts

De meest voorkomende oorzaken van hartritmestoornissen bij honden zijn hormonen , ziekte en een verstoring van de elektrolytenbalans . Soms kunnen dierenartsen geen oorzaak voor de aandoening te bepalen.
Functie

Procaïnamide behandelt tachycardie , een aandoening waarbij het hart klopt te snel . Een langdurige hoge hartslag kan uw hond de hartweefsel beschadigd en kan er een ophoping van vloeistof in de longen , op zijn beurt veroorzaakt hartfalen .
Side Effects

Misselijkheid , diarree , braken en verlies van eetlust optreden . Meer ernstige bijwerkingen , die een oproep om uw dierenarts te rechtvaardigen , omvatten een toename van vermoeidheid, kortademigheid bij liggen , de inbeslagneming en de abnormale veranderingen in het gedrag .
Waarschuwing

Bepaalde interacties van geneesmiddelen kan leiden tot bijwerkingen. Procaïnamide 's do-not - combineren lijst omvat dergelijke medicijnen als digoxine , digitalis , cimetidine en antihypertensiva .
Overwegingen

Voor Procaïnamide goed te laten werken , de hoeveelheid van het geneesmiddel in de hond lichaam nodig heeft om bewaard op een constant niveau . Rita Ozolins , B.Sc. , Phm . , Voorzitter van de Veterinaire Apotheek , Inc. , beveelt het geven van de drug op hetzelfde tijdstip elke dag.

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com