Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Veranderingen in Hond Behavior

 

Wanneer een hond verandert zijn gedrag , is er meestal een reden voor. Hoewel niet altijd een reden voor alarm , kan een verandering in hondengedrag zorg voor de eigenaar van de hond veroorzaken . Soms is de remedie voor deze veranderingen is eenvoudig, en de andere keer is het niet .
Veranderingen in gedrag als gevolg van gezondheidsproblemen

Wanneer u een verandering in het gedrag van uw hond opmerkt , is het raadzaam om een dierenarts te bezoeken zodra mogelijk . Veel gedragingen die ongewenst zijn, worden veroorzaakt door medische problemen .
Wijzigingen aan het huishouden of Environment

Heeft u onlangs verhuisd of mag iemand nieuw aan het huishouden te voeren ? Zelfs iets eenvoudigs als het herschikken van een woonkamer kan ertoe leiden dat sommige honden om eigenaardige handelen . Als u onlangs een nieuw huisdier of een huisgenoot hebt verworven , kan het enige tijd voor uw hond aan te passen te nemen .
Quality Time

Het gedrag van een hond kan veranderen als iemand in het huishouden een nieuwe baan krijgt of als de hond alleen wordt gelaten voor langere tijd . De tijd die ze vroeger hebben rijkelijk op hen niet meer is er, en het kan een tijdje duren voor ze aan te passen . Een huisdier - sitter moet mogelijk worden ingehuurd
Puppies - . Growing Up

Als uw hond jonger dan 2 jaar , dan nog gaat door stadia tot wasdom te komen . Dit kan leiden tot een gedragsverandering elke paar maanden zoals ontdekt iets nieuws . Sommige van deze veranderingen kunnen destructief zijn ( dwz kinderziektes ) , maar ze zijn niet altijd een reden voor alarm .
Honden Ouder

Het observeren van veranderingen in het gedrag bij oudere honden kunnen medisch worden , of het kan gewoon het gedrag veranderen van de hond te zijn . Het wegwerken van medische oorzaken , kan het zomaar zijn dat je hond is geen pup meer en haar persoonlijkheid is veranderd .
Vreemde geluiden

Controleer of uw rookmelder batterijen zijn goed functionerende en niet te oud . Sommige rookmelders geven een hoogfrequent geluid wanneer ze laag op de batterij dat de mens niet altijd opmerken lopen , maar honden wel.

Populaire artikelen

Hoe te vertellen als een hond heeft een Fever

Honden hebben veel van dezelfde medische problemen als mensen dat doen , wat betekent dat ze kunnen ook koorts lopen . Dit is iets dat veel eigenaren van gezelschapsdieren lijken te vergeten . Als u koorts krijgt , het is een indicatie dat er iets mis is fysiek en dat geldt ook voor uw huisdier . Koorts kan worden veroorzaakt door iets simpels dat zal overgaan in een dag of twee of het kan een teken zijn van een ernstig medisch probleem. Temperatuur van een hond moet tussen 100,5 en 102,5 graden

Klik hier

Natuurlijke Angst Medicijnen voor Honden

Veel honden lijden aan angst , zelfs in de afwezigheid van echte bedreigingen . Sommigen, bijvoorbeeld , ervaren terreur wanneer ze alleen worden gelaten . Anderen kunnen bang zijn voor onweer of van vreemden . Ongeacht de oorzaak , kunnen honden angst leven moeilijk voor zowel een hond en zijn eigenaar te maken. Natuurlijk angst medicijnen zijn onder andere homeopathische middelen , vitamines B , feromonen en melatonine . Ze helpen honden ontspannen, zonder de vervelende bijwerkingen van ace

Klik hier

Pug Dog Health Problems

Pugs zijn een zeer intelligent , onstuimige en makkelijk te trainen ras van de hond , dat zeer populair is geworden . Voor het grootste deel pugs zijn gezond en actief maar deze ongewone ras heeft wel een aantal gezondheidsproblemen die zij gevoelig zijn . De expressieve pug hond Temperatuur Stress Verlanglijstje Bescherm uw pug tegen hitte en koude Pugs niet verdraagt ​​extreme weersomstandigheden . Pugs moeten voornamelijk binnenshuis leven met hun families als het mooi weer is ofwel extree

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com