Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Natuurlijke Parasite Cleanse voor Dieren

 

Op een bepaald punt in het leven van uw huisdier , zal het een soort van schadelijke parasiet ontwikkelen. Of het nu haak worm , ring worm of lintworm , of andere manier van het bevrijden van uw dier van deze parasieten is noodzakelijk . Of u nu wilt om geld te besparen of liever niet voorgeschreven medicijnen te gebruiken op uw huisdier , een natuurlijke kruiden reinigen is een haalbare optie is voor uw besmet dier .
Symptomen

De symptomen van een parasitaire infectie in uw dier de neiging naar darm - gerelateerde zijn . Terwijl diarree is het meest voorkomende symptoom , kan uw dier ook ervaren een verlies van eetlust , lusteloosheid , hoesten en opgeblazen gevoel . Evenwel infecties asymptomatisch . Het controleren van uitwerpselen van uw dier ten minste tweemaal per jaar voor de parasieten , en zelfs meer als ze veel tijd buiten door te brengen , is de beste manier om ervoor te zorgen u niet een parasitaire diagnose missen .
Herbal Cleansing

Een eenvoudig dieet te veranderen, zoals het toevoegen van meer vezels aan het dieet van uw dier , kan genoeg zijn om ze te ontdoen van parasieten als ze gezond zijn en de infectie is niet ernstig zijn. Vloeibare klei is gemeld te vangen en verzamelen van de parasieten de klei door en uit het spijsverteringskanaal beweegt . Gemalen pompoenpitten , granaatappelsap en teentjes zijn ook bekend om effectief te zijn . De meest populaire kruiden hebben de neiging om de zwarte walnoot rompen of alsem bevatten . Colloïdaal zilver is een natuurlijk voorkomend antibioticum dat meer dan 540 stammen van bacteriën doodt en is nuttig als een reinigingsmiddel . Herbal reinigingsmiddelen zijn over het algemeen samengesteld uit een combinatie van deze en soms ook andere kruiden .
Doe-het -zelf vs. Gekocht Kits

Het maken van uw eigen natuurlijke parasiet cleanser , door middel van de aankoop van uw eigen kruiden en laxeermiddelen , kan duur zijn als gevolg van de verscheidenheid van de verschillende kruiden die u nodig heeft om te kopen . De meest voorkomende cleanser is een combinatie van appelsap , zwarte walnoot romp , alsem , kruidnagel en L - ornithine . Naast het feit dat vervelend , het creëren van je eigen cleanser kan riskant zijn als je het verkeerd doet . Winkel koopt kits worden geleverd met alles wat je nodig hebt om de reiniging te voltooien en kan meestal online worden gekocht of bij uw plaatselijke natuurlijke genezing winkel.
Tips

Als u het oogsten van uw eigen zwarte walnoot romp , doe dat terwijl ze nog groen , voordat hij zwart , opdat zij hun geneeskrachtige eigenschappen te verliezen . Alsem is een naam die wordt gebruikt voor vele planten , dus moet je de alsem genaamd , " Artemisia " die over het algemeen geleverd in een bittere , capsule vorm te vinden. Niet kruidnagel gevonden in de specerijenhandel gangpad in de supermarkt te gebruiken; deze zijn alleen voor het koken en hebben geen geneeskrachtige waarde .
Waarschuwingen

Net als bij elke thuis de behandeling , als de symptomen aanhouden of verergeren moet u onmiddellijk contact opnemen met een dierenarts . Dit kan een teken zijn dat de parasieten zijn nog steeds aanwezig is, of dat uw dier een ander virus of ziekte , die gemeenschappelijk is met parasitaire infectie heeft opgelopen . Omdat een gezond lichaam heeft goede bacteriën en reinigingsmiddelen niet differentiëren goede van de slechte , is het belangrijk een behandeling of routine begint lichaam van deze goede bacteriën van uw dier vullen na het voltooien van de initiële reiniging .


Populaire artikelen

Homeopathische Care van Cushing Disease

De wetenschappelijke naam voor de ziekte van Cushing is Hyperadrenocorticisme . Het komt meestal voor bij oudere , kleine - ras dieren . Terwijl homeopathische middelen uw huisdier van de ziekte van Cushing niet zal genezen , kunnen zij helpen bij het ​​bevorderen van een gezond immuunsysteem om complicaties van de ziekte te voorkomen . Wat je nodig hebt Cushex daalt kruidensupplement Pet voedsel Instructions 1 Lethargic hond Kijk voor de symptomen van de ziekte van Cushing. De ziekte van

Klik hier

Een Home Remedy Spray to Get Rid van vlooien in besmette gebieden

vlooienplagen invloed honden , katten en andere dieren , maar als plagen in uw huis worden ernstig genoeg zijn , kunt u last heeft van vlooienbeten , ook. Vlooien zijn kleine insecten die leven van het bloed van hun gastheer , meestal van uw kat of hond. Commerciële antivlooienmiddelen zoals vlooien sprays , shampoos , poeders en preventieve vlooienbanden en geneesmiddelen beschikbaar voor de bestrijding van vlooien of te voorkomen dat deze zich voordoen . Zelfgemaakte vlooiensprays kan worden g

Klik hier

Hoe om te zorgen voor een Peekapoo

Een Peekapoo is een mix tussen de hondenrassen Pekinees en poedel . Het ras werd in de jaren 1950 geïntroduceerd en heeft opgedaan aanzienlijke populariteit . De Peekapoo groeit tot 11 cm en weegt ergens tussen de 4 en 20 lbs. Zijn beschermende en liefdevolle natuur , en miniatuur gestalte, maakt de Peekapoo een ideale gezinshond . Instructies Heb Bepaal Routine Vroege 1 Peekapoos behendigheid trucjes kunt leren als je bereid bent om te trainen bent . Hoe jonger de hond , hoe makkelijker het i

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com