Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Canine elleboogdysplasie Behandeling

 

Canine elleboogdysplasie is een overkoepelende term voor een verscheidenheid van aandoeningen die leiden allemaal tot hetzelfde resultaat - het maken van de hond kreupel in de voorpoten als gevolg van problemen in het ellebooggewricht . Grote hondenrassen , waaronder alle retrievers, Newfoundlanders , Rottweilers , Duitse herders , Chow -type grote honden , en Berner berg honden , zijn het meest gevoelig voor elleboogdysplasie .
Time Frame

Puppies kunnen zo jong zijn als vier maanden oud toen tekenen van de stoornis te starten. Echter, sommige honden niet beginnen op eventuele tekenen vertonen tot ze volgroeid volwassenen op ongeveer twee of drie jaar. Afhankelijk van hoe ernstig de elleboog dysplasie is , kan de behandeling een eenmalige operatie of duren de rest van het leven van de hond.
Diagnose

De eerste stap in de behandeling is om te bepalen hoe ernstig de elleboog dysplasie is . De hond wordt gegeven röntgenfoto of CT- scans van het ellebooggewricht . Als het ellebooggewricht ernstig vervormd , dan is de enige keuze van de behandeling is chirurgie . Volgens de Orthopedic Foundation for Animals ( OFA ) , kan de hond moet een kijkoperatie alleen maar om een diagnose hoe slecht de situatie te hebben.
Chirurgie

De OFA beveelt dat het beste type van chirurgie voor honden met elleboog dysplasie artroscopie , een gespecialiseerde vorm van chirurgie waarbij direct snijden in het ellebooggewricht . Niet alle honden dierenartsen kunnen artroscopie uit te voeren, zodat de hond kan moeten worden doorverwezen naar een andere dierenarts . Volgens Dr Nicholas Trout , een operatie het beste werkt voor puppy's en jonge honden .
Medicijnen

Medicijnen voor honden elleboogdysplasie zijn de NSAID pijnstillers acetylsalicylzuur en Rimadyl en een vorm van artritis medicijn riep chondroprotectants zoals Adequan ( de merknaam voor polygesulfateerde glycosaminoglycaan ) . "Thuis Veterinary Handbook Dog Owner 's" The beveelt het voedingssupplement glucosamine chondroïtinesulfaat . De OFA merkt op dat wanneer alleen met behulp van medicijnen , kan het tot één maand voor de hond toont enig teken van een beter gevoel .
Aanvullende behandelingen

Naast de chirurgische en medische behandelingen , de hond op een dieet moeten . Honden met overgewicht kunnen nu al problematisch gewrichten beschadigen. Er is enig succes met pijnbestrijding met het regelmatig gebruik van acupunctuur geweest , maar dit is niet de gezamenlijke misvorming die stijfheid en pijn veroorzaakt te behandelen.

Populaire artikelen

Wat betekent het als je Puppy heeft dubbele Milk Fangs

? Puppies worden geboren zonder tanden , waardoor ze verpleegster zonder dat het pijn aan hun moeder . Tijdens de eerste weken van het leven , ontwikkelen ze tijdelijke tanden , bekend als melktanden of melktanden . Als puppy volwassen, ze deze tijdelijke tanden verliezen , dat de permanente volwassen tanden om hun plaats in te nemen . Soms, echter , de tijdelijke tanden eruit vallen zo snel als de permanente tanden groeien en het lijkt alsof ze hebben dubbele melk hoektanden . Als de baby tande

Klik hier

Is angst veroorzaken van My Dog te jeuken

? Honden zijn al mensen geweest sinds de eerste wolf pup ontwormd zijn weg naar het hart van een nieuwsgierige holbewoner . Sindsdien hebben ze geleerd over wat ons drijft. Honden die niet helemaal dingen kunnen achterhalen kunnen angst ervaren. Verplaatsing Signalen Verlatingsangst bij honden is een emotionele stoornis gemakkelijk te behandelen met medicijnen . Volgens de Delta Society, een organisatie die therapie dieren certificeert , toen sommige honden worden angstig ze kunnen vertonen v

Klik hier

Hoe de zorg voor een zieke , oudere hond

Zorgen voor een geliefde hond die oud is geworden of ziek geworden vergt voorbereiding en geduld . Waarschijnlijk heeft je hond een geliefd deel van uw huis al jaren en enkele eenvoudige aanpassingen nodig zijn om te helpen uw hond comfortabel en inhoud gedurende deze tijd voelen . Aanpassen van de levensstijl van uw hond of routine kan maken voor een gelukkiger en gezonder relatie voor zowel gezelschapsdieren en persoon . Dit is wat je Notebook Behoefte om opmerkingen of klachten Dierenarts

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com