Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Oorzaken van oormijt

 

Oormijten zijn uitwendige parasieten die honden , katten en andere dieren , inclusief de mens besmetten . Bij de verzorging van honden , is het belangrijk om te begrijpen wat oormijt zijn en hoe ze invloed hebben op honden . Oormijt gebruiken honden als gastheer. Ze leven meestal in hun oren , en ze de huid irriteren . Onbehandelde oormijt kan veroorzaakt zweren en oorontsteking , dus leren over de symptomen, oorzaken en behandeling van oormijt bij honden beter te helpen uw hond vriend.
Symptomen

Als u een hond die vaak schudt zijn hoofd , krassen op zijn hoofd en oren en wrijft over zijn hoofd op de grond , oormijt zijn een waarschijnlijke oorzaak . In sommige gevallen kan honden krassen zoveel dat ze veroorzaken bloedige zweren rond het hoofd en oren . U kunt soms zien de oormijt als je goed kijkt naar het gebied rond en in de oren . Een vergrootglas kan helpen .
Andere honden

De meest voorkomende manier waarop een hond contracten oormijt is van samenwerking met andere honden . Net zoals mensen meestal krijgt luizen van andere mensen , honden geven elkaar oormijt . Als u meer dan één hond in het huis of zelfs een hond en een kat , is het belangrijk om zowel de monitor voor oormijt . Bij het verlaten van uw hond in een kennel , neem even de tijd om te kijken naar de faciliteiten om ervoor te zorgen dat ze zijn schoon en goed onderhouden . Ook vragen de kennel personeel als ze regelmatig te screenen voor oormijt .
Clean Habitat

Contact met andere honden is niet de enige manier waarop een hond kan oormijt contracteren . Oormijt , net zoals vlooien en luizen , kan weg wonen van hun gastheren . Als uw hond beddengoed is gemaakt van doek , is het belangrijk om regelmatig te reinigen , zodat oormijt niet kunnen leven in het beddengoed en opnieuw infecteren uw hond . Wees ook voorzichtig over het toestaan ​​van honden om beddengoed te delen .
Goede hygiëne

Hoewel het niet goed is voor de vacht van een hond om het baden te vaak , is het essentieel om regelmatig te inspecteren de oren . Net zoals je regelmatig inspecteren tanden van een hond en klauwen , moet u ook regelmatig te controleren op hygiëne in de oren .
Behandeling

Oormijten zijn meestal goed te behandelen met over- the-counter medicatie , en er zijn veel om uit te kiezen . Echter, als uw hond onbehandeld is gegaan voor enige tijd en krabde totdat hij zweren , de zweren kunnen worden besmet . Ook zou de oormijt zelf een infectie hebben veroorzaakt in de oren van de hond. In beide gevallen moet u de diensten van een dierenarts te zoeken en misschien toedienen van antibiotica aan je hond.

Populaire artikelen

Vitaminen voor honden met allergieën

De viervoetige familielid heeft zijn regelmatige lichaamsbeweging met een constante krabben en zijn favoriete speelgoed kauwen met zijn eigen poten vervangen . Zijn eenmaal enthousiast eetlust neemt af weg , en zijn tomeloze energie heeft begrensd de deur uit . Doggie s yips van welkom worden nu onderbroken door aanvallen van niezen . Als een van deze gedragingen van invloed zijn op uw hond , kunt u te maken krijgt met een hond allergie. Alleen uw dierenarts kan met zekerheid zeggen , en voorsch

Klik hier

Welke vaccinaties worden jaarlijks Nodig voor Honden

De American Veterinary Medical Association verdeelt vaccinaties in twee categorieën : ? Kern vaccins , van oudsher aanbevolen jaarlijks voor elke hond ; en niet-kernactiviteiten vaccins , waarvan sommige honden jaarlijks nodig heeft, maar anderen misschien niet. De vier belangrijkste vaccinaties omvatten twee injecties op jaarlijkse controle van de hond. Eén injectie is de inenting tegen hondsdolheid , en de tweede injectie bevat vaccinaties voor hondenziekte , parvovirus en hepatitis . Na een s

Klik hier

Rassen van honden die krijgen van Cushing Ziekte

ziekte van Cushing komt vaker voor bij sommige rassen dan anderen, en de eerste tekenen kan gemakkelijk worden gemist . Het is een probleem wat vooral nadelig oudere honden , die al kunnen lijden aan andere aandoeningen , zoals diabetes . De symptomen die show te doen , zoals een algemene vertraging of overmatig hijgen , kan gemakkelijk worden toegeschreven aan het verouderingsproces. Ziekte van Cushing Ziekte Cushing of hyperadrenocorticisme , is een chronische dan een fatale ziekte en kan wo

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com