Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Informatie Over Spiersysteem een Dog's

 

spierstelsel van een hond is een van de grootste lichaam structuren . De weefsels die deel uitmaken van het spierstelsel te vergemakkelijken beweging , met inbegrip van vrijwillige functies zoals lopen en kauwen , evenals onwillekeurige bewegingen zoals ademhaling en hartfunctie .
Functie

spierstelsel van een hond dient vele functies . De primaire functie van spieren een hond is om verschillende delen van het lichaam te bewegen . Spieren ook gewrichten te stabiliseren om hen te laten functioneren onder druk .
Types

De twee belangrijkste vormen van spieren zijn vrijwillige en onvrijwillige . Vrijwillige spieren worden aangestuurd door het denken , terwijl onwillekeurige spieren worden aangestuurd door het centrale zenuwstelsel .
Deze spieren zijn samengesteld uit drie soorten weefsels .
Gladde spieren zijn interne , onwillekeurige spieren die slagaders omringen , de blaas en darmen .
Cardiac spieren zijn onwillekeurige spieren gelegen in het hart.
de skeletspieren zijn vrijwillig en meestal hechten aan het skelet . Skeletspieren in de hond zijn betrokken bij het ​​lopen , kauwen , en kwispelen .
Structuur

Spieren zijn samengesteld uit vele cellen bij elkaar gehouden door bindweefsel . Elke spiervezel krijgt zenuwimpulsen van het centrale zenuwstelsel , die wordt omgezet in mechanische energie door de spieren , waardoor de spieren en beweging.
Ziekten van het spierstelsel

Honden zijn vatbaar voor drie belangrijke soorten spierziekten . Congenitale ziekten zijn die waarin een spier ontbreekt . Die aandoeningen zijn meestal erfelijk en komen vaker voor bij rashonden . Voorbeelden van aangeboren ziekten omvatten spierdystrofie , spiervezels deficiëntie, familiale reflex myclonus , en congenitale myotonie .
Andere klasse van spierziekte is inflammatoire aandoeningen . Ontstekingsziekten veroorzaken ontsteking in één of meer muscles.vExamples van ontstekingsaandoeningen omvatten polymyositis , eosinofiele myositis , myositis en veroorzaakt door infectie .
Neoplasie , of tumoren , zelden optreden bij honden . Secundaire tumoren van nabijgelegen bot of organen soms binnenvallen spierweefsel en spierfunctie te remmen .
Evalueren spierfunctie

Er zijn vier veelvoorkomende manieren om de spierfunctie bij de hond.

Serum spierenzym testen meten de hoeveelheid spierenzym die vrijkomen in de bloedbaan wanneer spieren beschadigd zijn .
Elektromyografie , of EMG , is een test die de elektrische eigenschappen van skeletspieren evalueert .
een spierbiopsie is het verwijderen van spierweefsel voor microscopisch onderzoek . Onderzoek van het spierweefsel kan detecteren ontsteking of infectie en bepalen of een tumor is kwaadaardig of goedaardig .
X - stralen , of radiografie , worden soms gebruikt bij de diagnose van spier- problemen . Hoewel de x - stralen niet veel over de spieren openbaren zich , kunnen ze problemen op te sporen in de omliggende skeletstructuren .

Populaire artikelen

Giardia lamblia in Honden

Giardia lamblia , een kleine parasiet , infecteert honden van alle rassen en leeftijden . Wanneer deze eencellige protozoa infecteert honden , kan giardiasis en diarree veroorzaken . Langdurige diarree uitlaten van uw hond en veroorzaakt ernstige problemen . Source Te klein om gezien te worden , Giardia lamblia gedijen in vuil of besmet water , maar kan worden verspreid door contact of uitgevoerd op hondenhaar . Vaak verspreid via uitwerpselen , Giardia is zeer besmettelijk en kan slapende bij

Klik hier

Diabetische Dogs & amp ; Glucometers

Eigenaren van diabetische honden weten hoe belangrijk het is om glucosewaarden van hun hond te controleren. De meest voorkomende manier om te controleren op suiker niveaus is om de hond te ondergaan frequente controles bij de dierenarts . Dit gaat vaak gepaard met langdurig verblijf in het ziekenhuis voor bloedglucose curves , die aanzienlijke stress kunnen veroorzaken bij de hond. Het gebruik van glucose monitoring systemen, bekend als glucometers , zou de ultieme oplossing voor het testen van

Klik hier

Vaak infecties bij honden

Uw hond is gevoelig voor een verscheidenheid van infecties . Terwijl sommige zijn gemakkelijk te behandelen , sommige zijn zeer gevaarlijk en vaak dodelijk . Oorontsteking Oor infecties komen vaak voor bij honden , vooral bij rassen met een lange , flaporen . Symptomen zijn onder meer vieze geur ; zwarte , wasachtige afscheiding ; wrijven of handtastelijkheden het oor ; en het hoofd te kantelen. Hoewel ze zijn zeer goed te behandelen , oorontstekingen altijd veterinaire zorg nodig hebben . Bo

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com