Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Training >> 

Hoe kan ik een Yaesu VR - 500 Gebruik voor Dog Tracking

 

Radio hond tracking is een van de nieuwste bijhouden van methoden die worden gebruikt door serieuze jagers vanwege zijn nauwkeurigheid. De radio-eenheid kan de locatie van uw hond te lokaliseren , zodat u de hond voordat de prooi wordt hij achterna is ontsnapt vinden . De Yaesu VR - 500 is geliefd om zijn nauwkeurigheid en zijn veelzijdigheid.
Wat je nodig hebt
Yaesu VR - 500 GPS- unit
Hond bijhouden kraag
Instructions
hoe maak je een Yaesu VR - 500 voor Dog Tracking
1

Breng uw hond met een goed spoort kraag. Een tracking kraag is typisch een dikke , zachte kraag met een tracking unit verbonden. De brede band van de kraag voorkomt dat het snijden in de nek van uw hond terwijl de ondersteuning van het grootste deel van de radio-unit . Zorg ervoor dat je kunt twee vingers glijden onder de kraag om te voorkomen dat verstikking van uw hond .
2

Draai de Yaesu VR - 500 toestel aan en zorg ervoor dat het is het oppakken van het signaal van de halsband van de hond. Uw ontvanger zal de hond te lokaliseren binnen een bereik van 1-4 mijl , afhankelijk van het terrein en het weer.
3

Neem uw hond naar het jachtgebied . Zorg ervoor dat de kraag en ontvanger hebben beide nieuwe batterijen of volledig opgeladen zijn , zodat je niet weg van je hond te verliezen . Zodra een hond heeft zich gestort in op prooi , zal hij veel meer geïnteresseerd in het bijhouden prooi dan met aandacht voor u als handler .
4

Laat de hond om een geurspoor te volgen en te beginnen na zijn moties met uw radio-ontvanger . De ontvanger zal zijn locatie op te sporen en zendt deze naar u terug met een reeks piepjes als je dichter bij de hond krijgen . Hoe dichterbij je bent, hoe sterker het signaal zal zijn en hoe sneller de tonen zal zijn . Als je niet pikken elk geluid ben je op weg in de verkeerde richting en de noodzaak om jezelf te heroriënteren .
5

Wees voorzichtig bij het naderen van uw hond. Als hij een prooi heeft in het nauw gedreven , zou je hem horen blaffen als je dichterbij komt . Wees voorzichtig wanneer u beneden de prooi die je niet verwonden uw hond .
6

Verwijder de kraag zodra u bent teruggekeerd naar uw basiskamp . Laat de kraag op wanneer je niet op jacht niet verlaten. Uw hond kan zichzelf verwonden of schade aan het apparaat als hij draagt ​​de kraag tijdens niet - jacht uur . De Yaesu VR - 500 kan pick-up een aantal radio bands, dus het voorkomen van onnodige slijtage van het apparaat is belangrijk .
7

Practice radio volgen met je hond regelmatig om uw vaardigheden aan te scherpen . Hoe vaker je volgen met je hond , hoe meer vertrouwd je zal zijn met de manier waarop het apparaat werkt en hoe om te lezen en volgen de bewegingen van uw hond.

Populaire artikelen

AKC Agility Nationale Cursussen

Opgericht in 1884 , de missie van de American Kennel Club is het bevorderen van de sport van rashonden en het fokken voor het type en de functie . Agility is een sport die honden en hun geleiders nodig heeft om een hindernisbaan lopen tijdens het racen tegen de klok. Veel lokale hond clubs kunnen helpen honden en handlers voor te bereiden op AKC evenementen met cursussen ontwikkeld om de club nationale normen voldoen . AKC Agility Training Basics Honden strijden tegen die van vergelijkbare ho

Klik hier

Hoe te Boxer Puppies Van Jumping Stop

Een puppy die omhoog springt op zijn eigenaar kan een schattig gezicht op het eerste , maar dit gedrag kan een plaag geworden . Als de pup groeit , het wordt groter en bij het springen op mensen , zou het hen omver , wat kan leiden tot valpartijen en blessures . Dit ras kan agressief op tijden en te scherp zijn , zijn kracht gebaseerde of negatieve bekrachtiging trainingsmethoden niet aanbevolen . U moet positieve versterking training gebruiken om boxer puppies te stoppen springen op mensen. Wa

Klik hier

Hoe aan onbenullige trein een Teacup Yorkshire Terrier

Een theekopje Yorkshire terrier is een hond die is gefokt bijzonder klein te zijn . Het is niet een officiële versie van het ras en kan niet afzonderlijk bij de American Kennel Club geregistreerd worden , de Yorkshire terrier ras is geclassificeerd als een stuk speelgoed ras , die niet meer dan £ 7 moeten wegen . Kleinere honden zijn moeilijker te onbenullige trein vanwege hun kleine blazen , en een theekopje -sized puppy gaat een beetje moeilijker dan andere kleine rassen zijn. Uw theekopje Yo

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com