Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Honden als huisdier >> 

Hoe te Mate Boxer Dogs

 

Fokkerij elk type hond , met inbegrip van een bokser , vereist een grote hoeveelheid tijd, geld en emotionele energie . De aantrekkingskracht van het hebben van schattige kleine puppy's in uw huis en vervolgens te verkopen om geld te verdienen is in werkelijkheid een zeer moeilijke taak . Zorg ervoor dat u begrijpt alle fasen van het fokken van honden , het verhogen van pups en verkopen voordat u zich verbinden tot het fokken van je bokser . Wat je
Reu
Vrouwelijke hond nodig
AKC papierwerk
Inentingen
Leash
Breeding contract Heb Snuit
Toon meer instructies
< br > 1

Haal American Kennel Club ( AKC ) papierwerk van je bokser in orde . De AKC is de entiteit die rashonden registreert en houdt van stambomen .

Zorg Pagina 2 ervoor dat je bokser is gezond, vooral als je een vrouw . Haal uw hond ontwormd , en hebben haar hart getest . Krijg alle vaccinaties en inentingen up to date .

Zoek Goedkope 3 een geschikte voedingsbodem partner voor uw hond . De AKC stelt normen voor de boxer , zorg ervoor om ze te vergelijken met een potentiële partners . Wanneer u op zoek bent naar een bokser zorg ervoor dat het hoofd en de snuit zijn juiste verhoudingen ; ogen moeten donkerbruin zijn , vooruit kijken en niet te klein of diep ingesteld ; oren zijn middelgroot en breed ingesteld en hoog op de schedel . De boxer vacht is kort , glad en glanzend met een gestroomd of beige kleur.

Om een ​​stud ( mannelijk ) of teef ( vrouwtje ) te vinden, neem een advertentie in een krant , onderzoek lokale hondenfokkers , of vraag uw dierenarts of dierenwinkel om u aanbevelingen geven .

Meld
4 een voedingsbodem contract . Akkoord met de voorwaarden van de fokkerij en een contract ondertekenen dat de diensten , fokken regelingen en vergoedingen schetst . Zo kan de fokkerij contract omvatten , hoeveel pogingen tot fok zal worden toegestaan ​​en waar het zal plaatsvinden . Het dekgeld voor de stoeterij is meestal de eerste keuze uit het nest of het geld dat puppy wordt verkocht voor .
5

Verkrijg de honden elkaar een of twee keer voordat je ze daadwerkelijk kweken , zodat ze kunnen krijgen om elkaar te leren kennen . Dit is ook een goed moment om het temperament van elke hond en plan wiens huis de fokkerij zal plaatsvinden op zien . Boxers zijn over het algemeen trouw , levendig , vriendelijk en speels. Ze zijn meestal erg gehoorzaam honden ook . Boksers vertrouwen op hun familie , maar kan op zijn hoede voor vreemden .
6

Wacht tot de teef om in seizoen of warmte komen , voor boksers meestal een keer per zes maanden . Kijk voor de eerste dag dat u een rode bloederige afscheiding . Zij bloeding houdt rond dag zeven , maar is meestal het meest direct paren op de 12e en 13e dag van de cyclus . Kijk naar tekenen van zwelling in haar genitale gebied , ze zullen vaak bewegen haar staart naar een kant, dit is markeren genoemd en is een goed teken dat ze ovuleert en klaar om te paren . Houd de vrouwelijke weg van alle andere mannelijke honden behalve de boxer stud die u hebt gekozen .

Breng 7 de twee honden samen voor de paring . Laat de honden spelen en interactie . Kijken van een afstand te zien dat de paring heeft plaatsgevonden . Als het vrouwtje klaar is om te paren , zal ze haar staart opzij geschoven , genaamd markeren , zodat de man kan ruiken of monteer haar . Als de stud mounts en ze paren , zullen de twee honden worden geplakt of samengebonden daarna gedurende ongeveer 20 minuten , soms langer .

Verkrijg
8 van de mannelijke en vrouwelijke weer samen , in 24 uur, om te paren weer . Mate ze twee of drie keer , indien mogelijk , aan de vrouwelijke een betere kans van het hebben van een groot nest te geven .

Populaire artikelen

Hond Ras Compatibiliteit

hondenrassen die compatibel is met uw levensstijl zijn gekwalificeerd kan worden door het nemen van een aantal factoren in overweging. Waar je woont , leeftijden van familieleden, bestaande huisdieren , allergieën , tijd , lichaamsbeweging , het vermogen om te trainen , de bereidheid te verzorgen , de begroting en het soort temperament voorkeur zijn allemaal factoren die u zullen helpen om welke hondenrassen het best overeenkomen bepalen je . De website Iams Company heeft een uitgebreide ras gid

Klik hier

Hoe te Adopteer een Engels Bulldog in Louisiana

De Engels bulldog is een middelgrote hond met een aangeduid als rimpels gedrongen bouw en grote huidplooien . Het adopteren van een Engels bulldog in Louisiana nodig contact op te nemen fokkers door de staat . Het uiterlijk van dit ras is enigszins misleidend , want ze zien er fel en niet geschikt voor kinderen . Integendeel , het Engels bulldog is zacht en beschermend , vooral van kinderen , en maakt een aanhankelijk huisdier. Wat je nodig hebt Adressen van fokkers Telefoonnummers van lokale

Klik hier

Welke dingen moet ik weten over het opvoeden van een Chihuahua

De Chihuahua weegt ergens tussen de 2 en 6 pond en het is het kleinste ras door de American Kennel Club geregistreerd. Potentiële hondenbezitters vinden dit ras aantrekkelijk voor de handige kleine formaat en onweerstaanbare grote oren , vergezeld van een uitdagende uitdrukking en een nieuwsgierige persoonlijkheid. Hier een aantal feiten te overwegen alvorens het besluit om een ​​Chihuahua te verhogen . Gezondheidsproblemen Chihuahuas zijn erg klein , maar laat hun kleine omvang gek houden als

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com