Huisdier thuis

# >> Huisdier thuis > >> honden >> Honden als huisdier

Timide gedrag bij Rescue Dogs

Het geven van een reddingshond een nieuw huis kan zeer lonend , als de hond wordt een tweede kans , en de nieuwe eigenaar heeft gekozen voor een hond die anders een toekomst misschien niet goed te keuren . Soms hebben mensen bedenkingen reddingshonden , omdat ze aannemen dat de hond is door de oorspronkelijke eigenaar afgewezen vanwege gedragsproblemen . Dit is vaak niet het geval . Het kan zijn dat alleen de oorspronkelijke eigenaar niet langer in staat zijn om de inzet nodig is om de hond te geven . Mogelijke oorzaken van Timidity
Een reddingshond kan iets uit het verleden slechte ervaringen die ervoor zorgen dat het timide hebben .

Net als mensen , honden hebben aangeboren karaktereigenschappen . In haar boek , " The Seven Ages of uw hond , " Jan Fennell vertelt de lezer dat er ook bij het ​​nest van pups is zeer klein zijn die zal domineren , als het gaat om het voeden tijd , en degenen die terug get knocked en moeten vechten voor hun voedsel . Dit kan een rol spelen in de vraag waarom een reddingshond lijkt timide , maar uiteraard de redding hond heeft, ook ervaringen hebben gehad en zal in het bijzonder gedragsreacties hebben geleerd .
Opvangcentra
Rescue honden kan gewoon van nature schuw.

opvangcentra zitten vol met honden waarvan de eigenaars konden de aandacht of financiële verplichting nodig niet meer te leveren voor het welzijn van het dier . Dit is net zo waarschijnlijk over de vorige eigenaar , als het gaat over de hond. Sterker nog , zelfs als de hond heeft gedragsproblemen , dit kan zijn omdat het niet goed is opgeleid . Toch moet de nieuwe eigenaar het centrum voor een zo gedetailleerd mogelijk vragen over de achtergrond van de hond.
Tekenen van Timidity

houding van de hond kan op zijn hoede , en hij kan terug krimpen als fysiek benaderd . Zijn staart wordt naar beneden en kan hij helling weg . Veel geduld nodig zal zijn om het vertrouwen van een hond als deze te krijgen . Hij zou gesproken worden op een zachte manier , en moet worden toegestaan ​​om geleidelijk socialiseren in een traag tempo . Het kan zijn dat de hond is beter met de nieuwe eigenaar , maar reageert erg nerveus toen bezoekers , verkoop

of wanneer een andere hond in de buurt is .
Progress

de nieuwe eigenaar moet erg geduldig te zijn en proberen om de redenen voor timide reacties van de hond te begrijpen . De hond kan zelfs nat de grond als gevolg van angst. De eigenaar moet niet berispen de hond als dit is niet zijn schuld . Een goede hond training klasse kan helpen de hond vertrouwen rond andere honden krijgen . Veel verlegen, timide honden zal verbeteren met een zorgzame nieuwe eigenaar .
Solutions

Hoewel de nieuwe eigenaar is de zorg en de patiënt , kan het probleem lijken hardnekkig . De redding hond kan nog steeds weglopen en verbergen wanneer bezoekers noemen , of tonen angst in de aanwezigheid van andere honden . Soms kan de eigenaar onbewust versterken dit gedrag door zich angstig. Deze angst communiceert zich aan de hond. Soms kan het nodig zijn de eigenaar om de hond het tempo bepalen , en ook verwacht geen vooruitgang geleidelijk. In geval van twijfel moet de eigenaar naar een dierenarts of gerenommeerde hondentrainer spreken .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com