Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Honden als huisdier >> 

Dogs for Kids met Allergieën

 

Kinderen natuurlijk houden van honden , maar voor de allergische kind , hondenbezit , moet dit zorgvuldig om welk ras het best . Er zijn geen 100 procent anti-allergene honden , maar er zijn hondenrassen die minder kans op allergische reacties veroorzaken . Hond speeksel is de primaire oorzaak van allergieën . Speeksel afzettingen op de huid van de hond en jas toen hij likt , dan berichten in de loods haar. Shed - gratis of tegen lage schuur honden veroorzaken de minste allergische reacties en maken de beste honden voor kinderen met allergieën . Portugese waterhond

De Portugese waterhond was de keuze van de eerste familie , voor President Obama 's dochter, die lijdt aan allergieën. Dit kindvriendelijke hond heeft veel beweging en speeltijd. Het is uitstekend met kinderen , altijd klaar om te spelen .
Poedel

Poedel eigenaren niet genoegen te nemen met one-size - fits-all , omdat dit ras verkrijgbaar in drie maten , speelgoed , miniatuur en standaard. Het speelgoed zijn beter geschikt voor oudere kinderen die niet ruw niet spelen . Miniaturen kan een beetje meer roughhousing tolereren , en normen zijn groot genoeg om zich staande te houden tijdens de onstuimige kid's games. De poedel vereist regelmatige professionele verzorging .
Maltees

Deze kleine hond is speels en houdt van interactie met kinderen . Het is de meest zachtaardige van de kleinere rassen . Want het is een uiterst kleine hond , dit ras is beter met oudere kinderen . Het vereist regelmatige verzorging aan zijn lange , zijdeachtige , witte haren te behouden .
Bichon Frise

de Bichon , met zijn nieuwsgierige aard , houdt van spelletjes van chase kids ' en verbergen en zoeken . Regelmatige verzorging is noodzakelijk om haar pluizige witte of crème -gekleurde haren in topvorm te houden .
Soft Coated Wheaten Terrier

Regelmatige verzorging is vereist voor de tarwe . Het is een grote , zachtaardige hond , waardoor het ideaal is voor kinderen van alle maten . Wheaten terriers hebben een speels karakter en liefde om tijd door te brengen met kinderen .
Ierse Water Spaniel

Ierse water spaniels love to please en zijn makkelijk te trainen . Ze hebben een sportief karakter , waarbij regelmatige lichaamsbeweging . Ze vereisen slechts poetsen ongeveer twee keer per maand , waardoor ze relatief weinig onderhoud . De Ierse Water Spaniel is een energieke metgezel voor kinderen.
Schnauzer

Een grote waakhond , evenals kid's metgezel , de schnauzer is intelligent en speels . Hij is verkrijgbaar in drie maten en , volgens de American Kennel Club , de miniatuur is de grootte het vaakst gekozen . Professionele verzorging is af en toe nodig is .
Kerry Blue Terrier

De Kerry Blue houdt van een lid van de familie . Ze vereisen dagelijkse beweging en regelmatige verzorging . Kerries werden oorspronkelijk gefokt om te jagen en kunnen niet goed doen in gezinnen die een eigen kleinere huisdieren , omdat ze graag jaagt op kleine prooien .
Yorkshire Terrier

" Yorkies " zijn onverschrokken , onstuimig , levendig en eigenzinnig . Ze houden ervan om het middelpunt van de belangstelling , maar zal graag delen dat de aandacht met hun kinderen , zolang de kinderen herinneren wie de baas is . Deze kleine dynamo houdt de leiding . De Yorkshire heeft een zijdezachte , blauw en tan vacht die regelmatig poetsen vereist om deze vrij van klitten te houden .

Populaire artikelen

Hoe te Nails Dogs 'Keep tegen krassen Vloeren

Honden zijn prachtige huisdieren , maar ze kunnen grote schade aanrichten op uw vloeren , tapijten en thuis . Deze huisdieren zijn gemakkelijk prikkelbaar en liefde te springen , rennen , en klauw op vloeren en andere oppervlakken . Vloeren zoals hardhout kan heel glad , en honden krabben soms de vloer toen ze hun houvast verliezen. Aangezien het overspuiten en vervangen vloeren is duur, het is goedkoper om krassen op uw vloer te voorkomen in de eerste plaats . Wat je nodig hebt Hond nagelknipp

Klik hier

The Best Toy Maat Honden voor Kinderen

Kinderen worden vaak aangetrokken tot speelgoed ras honden, omdat ze klein zijn en voelen zich niet zo indrukwekkend als sommige grotere hondenrassen. Echter, speelgoed rassen niet altijd geschikt voor het gezinsleven . Hun kleine formaat kunnen kinderen vestigen op speelgoed rassen , maar het is ook wat deze honden gevoeliger voor beschadigingen maakt . Om deze reden , is het niet raadzaam om een stuk speelgoed ras hond rond zeer kleine kinderen die onvaste bewegingen kunnen hebben , of niet de

Klik hier

Pets & ADHD

Attention deficit hyperactivity disorder ( ADHD ) is een probleem van aandacht, hyperactiviteit en impulsiviteit . Dit kan problemen veroorzaken op school voor de kinderen en op de werkplek voor volwassenen veroorzaken . Het National Institute of Mental Health ( NIMH ) schat dat 3 tot 5 procent van de kinderen ADHD hebben . NIMH staat ook dat 60 procent van de kinderen dragen deze symptomen in de volwassenheid . Dat is gelijk aan 8 miljoen volwassenen in de Verenigde Staten . Introductie van hui

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com