Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Honden als huisdier >> 

Hoe maak je een Teacup Chihuahua Keur

 

Teacup Chihuahuas zijn kleinere versies van het verkleinwoord Chihuahua ras . Ze zijn populair geworden in de afgelopen jaren als gevolg van hun verschijning in tv-commercials en Hollywood-films , maar deze populariteit heeft ook geleid tot onverantwoord fokken en impulsaankopen . Deze praktijken hebben geleid tot een dramatische stijging van het aantal Chihuahuas die regelmatig worden achtergelaten op de lokale dierenasielen en gered door Chihuahua redden groepen . Ze mag dan klein zijn , maar ze moeten hetzelfde niveau van zorg dat iedere hond nodig heeft , en hun sterke persoonlijkheden betekent dat ze niet voor iedereen . Instructies
1

Bepaal of het ras geschikt is voor u . Terwijl Chihuahuas zijn klein en maken grote metgezellen voor appartement -bewoners , zoals de meeste honden , ze vereisen regelmatige lichaamsbeweging . Chihuahuas groeien vaak erg gehecht aan een persoon, zijn heel vocaal , en liefde te veel liefde , aandacht en knuffelen tijd ontvangt . Alvorens , zorg ervoor dat je een theekopje Chihuahua voorzien van alles wat het nodig heeft , en neem de tijd om vertrouwd te raken met de kenmerken van het ras .

Neem contact op met uw lokale dierenasiel , vooral 2 als je woont in Californië , die een toevloed van Chihuahuas in hun schuilplaatsen heeft . Als uw lokale schuilplaats heeft geen theekopje Chihuahuas hebben , kunnen zij in staat om u in contact brengen met een rescue groep .
3

Wees voorbereid op een strenge screening proces . Redding groepen , net als de professionele , ethische fokkers , zijn in het voor de liefde van het ras , en hun doel is om het leven van de verlaten , vaak verwaarloosde honden in hun zorg te verbeteren. Alle groepen zullen vereisen dat u het invullen van een adoptie aanvraag , en velen zullen een huisbezoek uitvoeren voordat ze je beschouwen als een adoptie- ouder huisdier . Sommige groepen willen houden van hun honden en zou kunnen weigeren aan te nemen uit een dier als dit betekent dat het ver weg wonen . Dit geldt niet voor alle schuilplaatsen en redding groepen , maar het is een mogelijkheid .

Wees bereid 4 to the rescue groep of onderdak met persoonlijke referenties , evenals de naam en het telefoonnummer van de te verstrekken dierenarts uw hond zal bezoeken.
5

Verwacht om een adoptie te betalen. Deze vergoeding is meestal in de honderden dollars . Wanneer een hond naar een asiel of rescue groep wordt gebracht , is het noodzakelijk medische zorg ontvangt en het wordt gesteriliseerd of gecastreerd . Sinds een ander doel van redding groepen is om de bevolking van ongewenste dieren verminderen , sterilisatie of castratie is niet onderhandelbaar . Overweeg een donatie samen met uw adoptie vergoeding voor het werk van de redding groep te ondersteunen.
6

bijwerken van uw hond schuilplaats van tijd tot tijd op hoe uw theekopje Chihuahua doet. De vrijwilligers die deze groepen lopen en ondersteunen typisch zetten in zo veel tijd en moeite die ze graag een notitie nu en dan ontvang hen te laten weten dat hun vroegere lading is gezond en gelukkig .

Populaire artikelen

Het instellen van een nieuwe pup met een hond

Een nieuwe pup is een spannende aanvulling op de meeste families . Iedereen wil de nieuwe pup te aaien. Het is moeilijk voor de nieuwkomer om genoeg rust te krijgen , omdat van alle aandacht die het krijgt . Een lid van de familie die niet zo blij met de nieuwe aanwinst kan zijn is de huidige hond . Zelfs een hond die de vennootschap houdt van andere honden kunnen niet worden opgewonden om haar naar huis met een nieuwe pup te delen , vooral als die pup lijkt te krijgen alle aandacht , liefde en

Klik hier

Hoe maak je een Shih - Tzu in uw buurt

De Shih Tzu is een populaire kleine ras van hond oorspronkelijk uit China , dacht aan het kruis van een Lhasa Apso en een Pekinees te zijn . Het Mandarin woord shih tzu betekent leeuw hond , gebaseerd op ronde van het ras , brede kop en lange, golvende vacht. De shih tzu pup is een levendige , vriendelijke en lieve huisdier met grote ogen en een speelse geest . Een Shih tzu pup zal groeien tot een volwassen hond binnen het eerste jaar , met een gemiddelde van 9 tot 15 kilo en variërend van 8 tot

Klik hier

Hoe lang Puppies Whine Na het verlaten van hun Pack ?

Je wachtte een lange tijd om naar huis uw mooie puppy te brengen , en de dag komt eindelijk . U blij met uw nieuwe familielid met nieuwe gerechten , een zacht bed en een sprankelende riem en kraag . Je kunt nauwelijks bevatten je opwinding , maar uw pup is minder dan enthousiast , hij zoekt zijn nestgenoten en jankt in de nacht . Waarom Puppies Whine Uw nieuwe puppy zal uw huis te verkennen en naar uw familie te leren kennen . verlaten van zijn nestgenoten en aan te passen aan nieuwe mensen en

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com