Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Honden als huisdier >> 

De beste Honden voor werkende vrouwen

 

Er zijn vele hondenrassen die kunnen worden geselecteerd voor een potentiële eigenaar van de hond . Voor een werkende vrouw , waarschijnlijk de gekozen hond moeten onderhoudsarm en zelfredzaam zijn. Verschillende rassen passen deze categorie. Ze hebben zelfs temperamenten en zijn zeer trouw en aanhankelijk toen in het gezelschap van hun eigenaar . Boston Terrier

De Boston Terrier is een familie hond . Ze zijn trouw aan hun eigenaar en weergeven vriendelijke kenmerken . De Boston Terrier heeft een kort gezicht en schroef staart en is zwart en wit van kleur . Het goede karakter en de lage onderhoudskosten eisen voor deze hond heeft het een favoriet voor ouderen hondenbezitters en die wonen in appartementen gemaakt . Dit is een zeer trouwe en liefdevolle metgezel hond.
Pug

Pug draagt ​​een nauwe gelijkenis met een miniatuur mastiff . Deze hond heeft een plat gezicht en gerimpelde huid . Pugs bezitten een zeer vriendelijk karakter . Ze zijn goed met kinderen en zijn niet de herrie soort net als veel andere kleine honden . De pug kan erg gehecht aan zijn eigenaar en heeft ontvangen en geven van genegenheid voor deze persoon . Een nadeel van de mopshond is dat het hele jaar door kunnen werpen .
Bichon Frise
p Dit is een kleine, elegante hond die met zich een evenwichtig temperament . Ze genieten van het spelen met kinderen en andere mensen naast hun eigenaar . De Bichon Frise is niet-vergieten en stoot geen geuren. Zijn vacht is meer te vergelijken met haar dan traditionele bont hond en kan zijdeachtig aanvoelen . Een groot voordeel van de Bichon frise familie van honden is dat ze niet vergoten , wat betekent dat hun vacht produceert minder huidschilfers dan een normale hond.
Chihuahua

Chihuahuas zijn de kleinste van alle hondenrassen . De normale chihuahua niet meer dan zes kilo in gewicht. Dit type hond kan zowel langharige of kortharige zijn. De chihuahua is alert en moedig . Ze kunnen het goed binnen hun eigen ras, maar niet zo goed met andere honden , omdat ze de neiging bezitterig van aard te zijn . Door hun kleine formaat en temperament , zijn chihuahuas gemakkelijk te hanteren en onderhouden.

Populaire artikelen

Hoe maak je een Care Sheet voor een Yorkie Puppy Zorg

Een Care-sheet is een vel papier dat u eruit zal vullen met een fokker wanneer u een Yorkie pup aan te schaffen. Het zal alle vitale informatie over je hond bevatten en helpen u ervoor zorgen dat u blijven helpen de pup te groeien in een gezonde , gelukkige manier. Instructies 1 Vraag over vaccinatie data . U hebt een uitgebreide lijst van waar uw pup is ingeënt en wat shots hij nog nodig heeft. Noteer deze op uw zorg vel , zodat u ze kunt bieden aan uw dierenarts op aanvraag. Dit zal ook help

Klik hier

Wat is de oorzaak Rescue Dogs ineenkrimpen

? Reddingshonden komen met een zware lading . Wat zijn de oorzaken reddingshonden naar verschilt ineenkrimpen , afhankelijk van de hond en van de situatie . Er zijn een aantal dingen al reddingshonden die ineenkrimpen hebben echter gemeen . Dat is , posttraumatische stressstoornis . Meestal honden ineenkrimpen omdat ze bang , angstig of bang. Ze niet ineenkrimpen uit woede of agressie . Wanneer honden ineenkrimpen , is hun hoofd omlaag , hun oren zijn plat , hun staarten zijn verscholen tussen h

Klik hier

Informatie voor Zorgen voor een Chihuahua Puppy Dog

Als u het ideale appartement hond , een hond metgezel die zowel loyaal en onafhankelijk, niet verder te kijken dan de pint -size Chihuahua . Erkend als de kleinste ras op de planeet , de hersenen van de Chihuahuas in relatie tot zijn lichaam is groter dan de andere honden vijf keer zijn grootte . Archeologen ontdekten Chihuahua botten begraven onder menselijke skeletten in Mexico , waardoor het een van de oudste rassen . S Werelds Kleinste hond Chihuahuas zijn ideale appartement metgezellen .

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com