Huisdier thuis

# >> Huisdier thuis > >> honden >> Honden als huisdier

Tips voor het brengen van een Yorkie Puppy Home to Other Animals

Yorkies huidige problemen vergelijkbaar met elke andere nieuwe huisdier geïntroduceerd in het huishouden , maar ze hebben ook een paar speciale behoeften van hun eigen . U wilt de interactie tussen de dieren zo veel mogelijk in het begin begeleiden. Wees op de uitkijk voor jaloerse dieren en bieden de kleine Yorkie een veilige plek die alleen voor haar . Grootte

Yorkies zijn een klein ras , met de standaard gewicht tot 10 kilo en het speelgoed verscheidenheid wegen slechts 1 of 2 pond. Door hun grootte grotere dieren in het huis hen per ongeluk kan verwonden tijdens het gewone spel . Als u grote rassen al thuis , is het zeer belangrijk om alle speling tussen hen en de nieuwe Yorkie begeleiden en zelfs te beperken spelen terwijl de Yorkie is jong en zijn beenderen niet volledig zijn ontwikkeld . Zorg ervoor dat de Yorkie heeft altijd een beschermd gebied terug te trekken naar de plaats waar hij weg kan krijgen van de grotere honden .

Idealiter proberen om honden die zijn ongeveer even groot , zodat niemand drastisch wordt overtroffen hebben .


Jaloersheid

Yorkies zijn een klein ras en vooral als ze jong zijn bijna komisch schattig. De Yorkie pup kan meer dan haar deel van de aandacht en genegenheid te krijgen , wat kan leiden tot jaloezie van de kant van de andere dieren . Het is belangrijk voor dieren uit te werken hun eigen hiërarchie , vooral honden die van nature een pak mentaliteit . Probeer iedereen evenveel genegenheid en geven behandelt . Niet bederven het nieuwe huisdier , omdat dit zou kunnen leiden tot de andere dieren voelen de behoefte om haar in haar plaats te zetten . De meeste hondengevechten in het huis ontstaan ​​wanneer het proberen om een ander huisdier te introduceren .
Supervision

Toezicht je dieren zo veel mogelijk voor de eerste maand of zo na brengen van de nieuwe hond thuis . Introduceer ze langzaam in korte speelsessies vaak de hele dag . Help hen om elkaar te leren kennen door het spelen van scheidsrechter wanneer het spel wordt te rough.Do de honden niet met rust laten onbewaakt achter wanneer je naar je werk , ze kan in de problemen komen als je weg bent . Krat hen of gewoon zet ze in verschillende rooms.The langer je gaan zonder een incident tussen hen , hoe minder kans je hebt om een te hebben.

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com