Huisdier thuis

# >> Huisdier thuis > >> honden >> Honden als huisdier

Hoe bouw je een hond buiten Kennel

Bouwen aan een buiten hondenkennel kan goed zijn voor zowel hond en eigenaar. Een buiten kennel kan toestaan ​​dat een hond aan de out-of - deuren te genieten, terwijl je weg bent voor de dag en je weet dat de hond veilig is. Het is niet aan te raden om een ​​hond opgesloten in een buiten kennel exclusief te houden . Honden zijn sociale dieren en moeten de dagelijkse interactie met hun eigenaars . Kennels kan variëren van eenvoudig tot complex in het ontwerp. De belangrijke factoren in gedachten te houden zijn de bescherming van de hond tegen de elementen , het verzekeren van toegang tot voedsel en water , en het verstrekken van ruimte om te oefenen . Wat je nodig hebt
FencingPostsTape measureDog shelterFood - water dishesStraw
Toon meer instructies
1

Bepaal de grootte van de kennel je nodig hebt. Dit is gebaseerd op zowel de grootte van uw hond en de beschikbare ruimte . De kennel moet hoog genoeg zijn voor uw hond op zijn achterpoten te gaan staan ​​en hebben goedkeuring voor haar hoofd . Het moet lang en breed genoeg zijn voor uw hond om rond te lopen zonder stoten tegen de kennel zijkanten of de hond onderdak. Hoe groter uw hond, zal het groter uw kennel algehele zijn. Kopen van 2

Gebruik uw beschikbare ruimte om de locatie van de kennel te bepalen. Houd in gedachten dat het bouwen op de zijkant van een garage of schuur zal de kosten van de kennel materialen te verminderen en extra bescherming tegen de elementen .

Meet
3 de gekozen ruimte in voet . Kopen genoeg hek om het gebied omringen . Houd in het achterhoofd , kan kennels dat kleinere honden zal huis worden gebouwd van kippengaas of andere dunnere schermen, die meestal goedkoper is dan afrastering .
4

Plaats afrasteringspalen 6-8 meter uit elkaar als uw kennel is langer of breder dan 8 bij 8 meter. Graaf een geul voor uw hekwerk , 12 tot 18 centimeter diep helemaal rond de perimeter . Door het begraven van het hek , de kans dat uw hond uit te graven of andere dieren graven in wordt verminderd .
5

uitrollen en beveiligen van uw hek om de berichten. Vul de geul rond uw hekwerk , verpak het strak .

Plaats 6 een gesloten onderdak in een hoek van de hondenkennel . Zorg ervoor dat het een groot genoeg opening voor uw hond te passen . Plaats een stapel van stro in het asiel. Stro is meer sanitair dan de oude dekens of tapijten. Plaats het voedsel en water gerechten binnenkant van de kennel .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com