Huisdier thuis

# >> Huisdier thuis > >> honden >> Hondentondeuse

Baden een Hond in Dawn Afwasmiddel

Honden hebben een zeer gevoelige huid die van nature beschermd door olie , dode huidcellen en een vacht van haar . Frequent wassen schadelijk voor de gezondheid van de huid van een hond zijn . Wanneer u uw hond te wassen, gebruik dan een zachte detergent om de olie te beschermen op de huid van de hond. Dawn is een milde formule afwasmiddel die u kunt gebruiken bij honden - maar niet vaak gebruiken . Vloeibare wasmiddelen

Vloeibare wasmiddelen in het algemeen zijn niet geschikt voor de hond huid. Terwijl Dawn is een van de mildere vloeibare wasmiddelen wordt ook specifiek ontworpen om niet menselijke huid beschadigen . Het verschil in pH tussen mens en hond huid is ergens tussen de 1-2 punten , afhankelijk van het ras. Een soap die is ontworpen voor de menselijke huid kan de huid van een hond irriteren vanwege dit verschil in pH .
Grease verwijderen

Dawn is een doeltreffend instrument om vet en olie te verwijderen - gebaseerde vuil uit de vacht van een hond. Op dezelfde manier breekt vet op de vaat , het kan hetzelfde doen voor vacht van een hond. Dawn wordt vaak gebruikt om schoon te maken vogels en dieren die olie beïnvloeden. Afhankelijk van de dikte van het vet of olie , verdunnen Dawn in lauw water en wrijf de olieachtige vlekken .
Vlooien en teken

Bijna geen schoonmaakmiddel kan doden en verdrinken vlooien op een hond , en Dawn is geen uitzondering . U kunt Dawn gebruiken voor een onmiddellijke remedie om een vlo probleem, maar niet als permanente oplossing . Dawn zal het vuil en huidschilfers die vlooien voeden zich te verwijderen , terwijl het doden van eieren en volwassen vlooien , maar het zal geen nieuwe vlooien te houden van het vastmaken en het fokken in de vacht van een hond. U kunt Dawn gebruiken om een ​​teek te verwijderen . Plaats een paar verdunde druppels op de teek , en het zal los van de huid van de hond.
Regelmatig baden

Terwijl zachter dan de meeste vloeibare wasmiddelen , Dawn is niet de juiste pH voor hond huid , dus niet gebruiken om regelmatig baden uw hond binnen uiteindelijk het verlies van natuurlijke oliën zal de vacht van uw hond en de huid aantasten . Het is veel veiliger om gespecialiseerde hond shampoos gebruiken voor regelmatig baden .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com