Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Hondentondeuse >> 

Hoe om te baden Mijn Hond Met Shaklee Basic -H

 

Aangeprezen als een milieuvriendelijke , biologisch afbreekbaar en niet giftig allesreiniger , een van de vele toepassingen van Shaklee Basic H is als een huisdier shampoo . Volgens Petgroomer.com , niet alleen hebben trimmers gebruikt Basic H als een algemene huisdier te wassen , maar het werkt goed op volle kracht om kauwgom en andere kleverige substanties uit vacht van een hond te verwijderen . Regelmatig schoonmaken van uw hond met Basic H kan helpen bij het controleren vlooien en teken , en het niet achter een schadelijke chemische residu achter als de meeste commerciële vlooien behandelingen en medicijnen doen . Wat je
½ oz nodig . Shaklee Basic H
1 liter water
Tub of dishpan
Wattenbollen
Extra bron van water
Handdoek
Toon meer instructies
1

giet een half ons van Basic H in een liter water . Meng goed .

Plaats Pagina 2 van het dier in een badkuip , waskom , plastic kiddie pool of een dishpan , afhankelijk van de grootte van de hond .
3

Leg watjes in de oren van de hond om hen te beschermen tegen Basic H of water lekt binnen.
4

natte vacht van de hond grondig met water uit een keuken spuitmachine, handdouche of tuinslang , afhankelijk van waar u besluiten om uw hond te baden .
5

Giet de verdunde Basic H reinigingsoplossing over de natte hond , te beginnen bij het ​​hoofd en werk je weg naar beneden lichaam van de hond aan de staart .
6

Gebruik je vingers om de oplossing te werken in vacht van de hond , zorg ervoor dat diep genoeg is om de huid van het huisdier komen te wrijven . Als uw hond last heeft van vlooien of teken besmettingen , bijzondere aandacht besteden aan het wassen van de nek van de hond en het gebied langs de onderrug , boven de staart . Deze twee gebieden zijn bekend hot spots voor vlooien .
7

Breng een paar druppels volle sterkte Basic H om hardnekkig vuil gebieden, zoals bont gematteerd met lijm , plantensap of teer . Wacht enkele ogenblikken voor het te verzachten en het product vervolgens wrijf door de mat tot de vacht schoon voelt . Als de hond lijkt niet schoon genoeg , gelden meer volle sterkte Basic H rechtstreeks aan vacht van het dier en blijven shampoo tot ze schoon zijn .
8

Spoel de hond met schoon water , te beginnen bij de hoofd en werken in de richting van de staart en het werken het water door de vacht met de vingers totdat het dier is goed gespoeld .

Laat
9 de hond schud het overtollige water, dan droog je huisdier goed met een handdoek .

Populaire artikelen

Hoe te Groom & Trim uw Goldendoodle

Goldendoodles zijn een kruising tussen golden retrievers en poedels . De meeste hebben een poedel -achtige jas , met dikke , krullende vacht die shaggy wordt , zo niet verzorgd en regelmatig getrimd. Deze vorm van haaruitval is ook gevoelig voor klitten , zodat de hond moet ten minste wekelijks worden geborsteld . Wanneer uw Goldendoodle is een pup , zal het slechts minimale trimmen nodig hebt met een schaar om lang of verwilderde haren te verwijderen . Als volwassene , zal de hond regelmatig tr

Klik hier

Over haardrogers voor honden

Blow drogers voor honden zijn duurder dan de gemiddelde mens föhn , meestal kost omhoog van $ 100 , maar mits goed onderhouden ze kan duren voor vele jaren. Haardrogers voor honden zijn krachtiger dan die van de mens en kan komen met stands . Als de vacht van uw hond is lang of dik , en duurt een lange tijd om te proberen , een statief is aan te raden . Voor de gezondheid en de veiligheid van uw hond zorg ervoor dat elke droger je klappen kopen alleen afkoelen tot warme lucht , nooit warm . Func

Klik hier

Hoe maak je een Yorkie Puppy Bestrijk

Yorkie puppies kan moeilijk zijn te verzorgen om verschillende redenen. Ze zijn nog niet aan gewend, en dus kunnen ze een beetje squirmy en onhandelbaar zijn op het eerste . Ook Yorkies hebben dikke , mooie haren die kan groeien zo lang of langer dan de hoogte te zijn . Als u ervoor kiest om je Yorkie groeien dit soort vacht , moet u ofwel neem hem wekelijks worden verzorgd of train hem om u te laten het zelf te doen . Een ding dat je kunt doen om de wekelijkse verzorging sessie makkelijker is o

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com