Huisdier thuis

# >> Huisdier thuis > >> honden >> Met betrekking tot Dogs

Hoe een boom te planten in het geheugen van een hond

planten van een gedenkteken boom is een prachtige manier om een ​​geliefde hond herinneren. Het planten van een boom is een herinnering aan de gelukkige tijden met de hond . Gedenkteken bomen kunnen worden geplant door de eigenaar of als een geschenk aan de rouwende familie . Een boom is een prachtig eerbetoon dat generaties duurt . Een trouwe huisdier verdient niets minder . Wat je nodig hebt Kerstboom
Schop
Water
Toon meer instructies
1

Kies een locatie voor het gedenkteken boom. Zoek een plek die een rol in het leven van de hond , zoals een plek in de buurt van de plaats waar de hond hield om te slapen of langs de weg van een gewone hond lopen gespeeld . Beslissen of de boom zal groeien in de familie tuin of in een lokaal park . Als een park is gekozen voor de boom , contact opnemen met de lokale ambtenaren over de vereisten voor het planten van een boom. Kopen van 2

Beslis over een boom . Een schaduw boom , een groenblijvende of een bloeiende boom zijn de standaard opties voor een gedenkteken boom. Bomen algemeen duurder , omdat ze meestal groter dan de andere boom aanplant . Een plaatselijke kwekerij is een handige bron voor het kiezen van het gedenkteken boom.

Wacht
3 tot het voorjaar aan het gedenkteken boom te planten . De grond zal niet worden bevroren , en de overlevingskans voor de boom toeneemt wanneer geplant in deze tijd van het jaar .
4

Verzamel iedereen die wil deelnemen aan het gedenkteken planten van bomen . Sommige mensen willen de as van de hond verspreid op de bodem van het gat bij het ​​planten van de boom , zodat de aanplant van bomen zelf kan ook een gedenkteken tijd .
5

Om de boom te planten , te beginnen door het graven van een gat. Het gat dient zo diep als de kluit en twee keer zo breed. Het is belangrijk om het gat de juiste grootte te maken . Strooi de as , is gewenst .

Plaats
6 de boom in het gat en vul het in met los vuil . Verpak het vuil naar beneden met de schop of voeten om zeker te zijn dat er geen luchtbellen.
7

Water de nieuwe boom ook. Week de grond rond de boom te verzekeren de wortels nat . Plaats een gedenkplaat of meld je aan de voet van de boom als je wilt.

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com