Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Rassen van de Hond >> 

Welke soorten honden hebben staarten die krullen bij het staan ​​?

 

Net als de rest van hun lichaam , staarten van honden zijn er in verschillende vormen, maten en stijlen. Talrijke soorten honden hebben kenmerkende , opvallende staarten die omhoog krullen wanneer deze hoektanden staan ​​. Sommige staarten krullen niet alleen bij honden staan ​​, maar ook als ze zitten of leunen . Pug

Een van de oudste rassen in de wereld , de pug is onderdeel van het speelgoed groep van honden . Zijn staart krullen zo vast dat hij vormt een kurkentrekker - achtige uitstraling . Hij heeft een masker - achtige functie op zijn gezicht dat unieke huidplooien omvat . Een lieve metgezel, een gewicht van ongeveer 14 tot 18 kilo bereikt hij volgroeid .
Chow Chow

Soms belde net een chow , unieke kenmerken van de chow chow omvatten niet alleen een gekrulde staart , maar ook een zwart of blauw gekleurde tong. Zijn uiterlijk is vergelijkbaar met dat van een leeuw en hij groeit tot een hoogte van ongeveer 17 tot 20 inch . Een deel van de niet - sportieve groep , de chow chow is sterk maar aanhankelijk .
Siberische Husky

Net als bij andere honden waarvan de staarten krullen wanneer ze staan de Siberische husky is een sterke hond die deel uitmaakt van de werkgroep . Zijn mooie , dikke vacht bestaat uit een laag die is zacht als kasjmier en een grove structuur buitenste vacht. Gewicht tussen 35 en 60 pond als een volwassene, geniet hij sleeën en andere inspannende activiteit .
Alaskan Malamute

Vanwege zijn afkomst betrokken trekken van zware voorwerpen zoals sleden over lange afstanden , de Alaskan Malamute houdt van soortgelijke activiteiten , zoals rodelen en vervoeren dingen. Hij deelt afkomst met een aantal andere gekrulde staart honden. Hij bereikt een gewicht van 75-85 kilo en is geweldig als een huisdier .
Shiba Inu

Een gekrulde staart voegt een mooi tintje aan de dikke , dubbele vacht van de Shiba Inu , dat deel uitmaakt van de niet - sportieve groep en wordt ongeveer 17 tot 23 pond. Hoewel enigszins ongerust rond vreemden , de Shiba Inu houdt om te dienen als een waakhond en liefdevolle metgezel in zijn menselijke familie .
Akita

De Akita was oorspronkelijk uit Japan , en Helen Keller bracht dit ras naar de Verenigde Staten in 1937 , volgens de American Kennel Club . Gekrulde , pluizige staart van deze hond accentueert zijn lichaam , dat is 24 tot 28 centimeter lang . De Akita is een uitstekende waakhond.
Noorse El

Zoals zijn naam al aangeeft, de Noorse Elandhond is onderdeel van de hond groep van honden en jaagt eland , beer en andere dieren . Zijn gekrulde staart voegt een mooie touch aan zijn zilvervisjes grijs lichaam met zwarte tekening . Sterk en vol energie , hij houdt van het gezelschap van mensen en weegt 48-55 pond toen volgroeid .
Keeshond

De Keeshond is tegen koude , noordelijke klimaten en is deel van de niet - sportieve groep . Hij bereikt een hoogte van 17 tot 18 centimeter . Omdat zijn vacht is zo dik en pluizig, zijn gekrulde staart is een beetje moeilijk te zien op zijn rug . Hij komt uit dezelfde voorouders net als een aantal andere honden die staarten zijn gekruld .

Populaire artikelen

Miniatuur Chihuahua Vs . Normale Chihuahua

De term mini chihuahua verwijst niet naar een specifiek ras of variëteit van chihuahua . Sommige fokkers en dierenwinkels bellen uitzonderlijk kleine chihuahuas miniaturen of theekopjes . De meeste chihuahuas bestempeld als mini of theekopje volwassen op een gewicht van £ 3 of minder . American Kennel Club ras normen geven dat alle raszuivere chihuahuas £ 6 of minder moeten wegen . Door hun kleine formaat , alle chihuahuas behoren tot het speelgoed hond -groep. Chihuahua Rassen nature nieuwsgi

Klik hier

Hoe het lichaam van een Maltese Show Dog Evalueer

Maltese zijn speelgoed honden die meestal niet uitgroeien tot veel meer dan £ 6 . Ze zijn zachte kleine honden bekend om hun zoete disposities en besneeuwde witte jassen die bijna hangen op de grond wanneer ze in de show-modus . Terwijl de jas is zeker een van de meest opvallende dingen over een Maltese , rechters ook evalueren het lichaam van de hond als ze ranking voor de show plaatsen . Wat je tabel nodig voor de hond op staan ​​ Toon meer instructies 1 Leg de hond op de tafel . Dit zal u

Klik hier

De verschillen tussen Apple Head & Deer Head Chihuahuas

Chihuahuas zijn de kleinste van de hondenrassen . Ze zijn afkomstig van de Mexicaanse staat Chihuahua . De belangrijkste verschillen die bestaan ​​in de Chihuahua ras zijn kleur, lengte van de vacht en lichaamsbouw . Een van de meest opvallende verschillen tussen deze honden is dat sommige hebben appelvormige hoofd en anderen hebben herten -achtige koppen . Apple Head Chihuahua s met appel koppen hebben een korte neus en snuit . De top van hun schedels zijn afgerond en opvallender dan de rest

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com