Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Rassen van de Hond >> 

Hoe Raise Scottie Terriers

 

In de jaren 1700 , een nieuw ras van de hond kwam uit Schotland . Het ras werd oorspronkelijk genoemd de Aberdeen terriër , na de stad van Aberdeen , en werd gebruikt om dieren zoals konijnen , vossen en dassen te jagen . Uiteindelijk werd het ras omgedoopt tot de Schotse terriër . Vandaag , Schotse terriers , of Scotties , worden erkend als lief en trouwe metgezellen . Veel mensen ook overwegen Schotse terriers om de ideale waakhonden zijn. Hoewel ze staan ​​bekend om hun hardheid , moet Scotties goed worden verzorgd en getraind . Wat je nodig hebt
Hond bed of kennel
Voedsel en water kommen
Leash
staalborstel
Toon meer instructies
1

Zorg voor een puppy - veilig thuis . Schotse terrier pups zijn levendig , speels en vol energie , dus je moet ervoor zorgen dat uw huis puppy - proof . Plaats sloten op kasten en baby poorten over ingangen naar gebieden waar je niet wilt dat de pup roaming.

Take 2 uw Schotse terriër naar de dierenarts regelmatig om ervoor te zorgen dat uw huisdier de juiste vaccinaties en shots. Tijdens het bezoek , zal uw dierenarts u vertellen of uw pup moet worden ontwormd . Bieden de dierenarts met een kruk monster. Mocht uw pup wormen , zal de dierenarts u met medicijnen om zich te ontdoen van de wormen .

Feed 3 uw Schotse terrier een hoogwaardig voedsel . Puppies hebben voedsel nodig dat essentiële vitaminen levert aan goede groei en gezondheid te waarborgen . Selecteer een merk van puppy voedsel en stok mee , omdat een verandering in voedsel spijsvertering nood kan veroorzaken aan de pup . Zodra uw pup is uitgegroeid tot een hond , overschakelen naar volwassen hondenvoer. Voorkomen dat de verdeling van het eten , tenzij het verstoort de maag van de hond. Voed uw Schotse terriër twee keer per dag .

Zorg 4 vers water om uw terrier . Houd vers, koel water direct beschikbaar om uw huisdier te allen tijde. Zorg ervoor dat het water schoon is .
5

Train je terriër, en vroeg beginnen . Schotse terriers zijn intelligent , maar ze zijn ook koppig . Zindelijk uw terriër zo snel mogelijk , en neem de puppy op frequente wandelingen . Als je voor te bereiden voor een wandeling , vraag de pup als het nodig heeft om uit te gaan . Gebruik een enthousiaste stem, en belonen succesvolle training . Frequente wandelingen ook voor zorgen dat uw hond krijgt genoeg beweging .
6

Groom uw hond. Schotse terriers vereisen relatief weinig onderhoud , maar u moet uw huisdier poetsen minstens een keer per week met een staalborstel . Was de hond als nodig . Hebben de vacht van uw Schotse terriër 's bijgesneden en professioneel verzorgde tweemaal per jaar.

Populaire artikelen

Over Rottweilers

Rottweilers ( Rottweiler ) kreeg een slechte reputatie in de jaren 1980 voor zijn wrede . In waarheid , deze honden zijn ongelooflijk intelligent en aanhankelijk . Ze hebben ook echt willen hun eigenaars te behagen , zelfs als hun eigenaren willen om hen te trainen om aan te vallen honden. Rottweilers hebben een grote kracht en worden niet aanbevolen voor de eerste keer hondenbezitters . Geschiedenis Rottweilers worden verondersteld te dalen van de Italiaanse Mastiff , een ras dat teruggaat to

Klik hier

Kleine honden met een gewicht Onder 10 Pounds

Een hond met een gewicht van minder dan 10 pond is heel draagbaar - als een speeltje . Dat is de naam van de groep de American Kennel Club gebruikt om te verwijzen naar de meerderheid van de pint-sized schoothondjes . Er zijn veel rassen om uit te kiezen , met verschillende verzorging en lichaamsbeweging eisen . Naast kleine formaat , deze honden hebben iets gemeen - de meeste zijn onweerstaanbaar schattig . Pommeren Niets te vergelijken met Pommie liefde. De actieve , heldere kleine Pommeren

Klik hier

Geschiedenis van Bloedhonden

Bloedhonden zijn vooral bekend om hun jacht vaardigheden en hun scherpe reukzin . Een gemeenschappelijke overtuiging is dat het ras is begonnen in Europa . Er lijkt een discrepantie over precies wanneer , behalve dat het ergens tussen de 7e en 14e eeuw zijn. Het is de mening van sommigen dat de Fransman die oorspronkelijk gefokt de bloedhond was een monnik met de naam van Hubert - vandaar de naam van St. Hubert Hound . Uiterlijke kenmerken Een bloedhond lange oren en hangende huid toe te voegen

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com