Huisdier thuis

# >> Huisdier thuis > >> honden >> Rassen van de Hond

Hoe maak je een Cairn Terrier Puppy Train

Cairn terrier pups zijn sterke wil en intelligent door de natuur, volgens de Terrier Club of America Cairn . Oorspronkelijk gefokt in Schotland als jachthonden om landbouwers te helpen beheersen knaagdier en plaagpopulaties , steenhoopterriers beschikken over een aangeboren hoge prooidrift dat een unieke uitdaging om eigenaars van Cairn Terrier pups vormt . Deze honden zijn snel verveeld door herhaling en vaak probeer gezag van hun eigenaar te testen , het maken van een passende opleiding een absolute noodzaak voor Carin terrier pups . Hoewel snel te leren , trainen van een Cairn Terrier is ook een proces van geduld . Instructies
1

Trein met een positieve , beloning gebaseerd systeem zoals de " vraag, vertel , commando" systeem . Vraag uw puppy om een ​​actie uit te voeren , zoals sit . Als de hond zit , belonen met een traktatie of lof . Als de hond niet zitten , gebruik maken van een strengere stem en vertel het aan zitten . Als het zit , belonen met lof of een traktatie . Als het niet zitten , gebruik uw strengste stem om de hond te gaan zitten afdwingen. Fysiek positioneren of steun van de hond in het uitvoeren van alle maatregelen die je geboden . Geven verbale lof . Herhalen.

Werk Pagina 2 vaak, maar met korte tussenpozen . Carin terriers hebben een notoir korte aandachtsspanne . Besteed aandacht aan gedrag van uw hond tijdens het trainen . End trainingen voordat de hond de aandacht dwaalt .

Breng
3 een doel om je trainingen . Carin terriers er niet van om tijd te verspillen - ze liever een job te doen hebben . Zet trainingen in een spel. Als je het onderwijs van uw Cairn Terrier pup op te halen , bijvoorbeeld de hond te halen een stuk speelgoed die zij vervolgens kunnen spelen als het met succes uitvoert.
4

Varieer uw puppy beloningen . Geven niet altijd een levensmiddel traktatie na de hond voert een taak met succes - anders wordt het alleen leren om goed te presteren voor die traktatie. Gebruik verbale lof , huisdieren , spelen tijd en voedsel als mogelijk behandelt .
5

Correct negatief gedrag verbaal . Heeft lijfstraffen niet gebruiken bij het trainen van een Cairn terrier puppy . Carin terriers zijn gevoelige dieren . Fysieke straf kan ervoor zorgen dat ze destructief gedragen. Gebruik een harde 'nee' wanneer steenhoopterriers misdragen .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com