Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Rassen van de Hond >> 

Doberman Puppy Diet

 

Dobermans zijn grote , trouwe honden die een ongegronde reputatie vicieuze hebben . Als ze worden aangenomen als puppies en correct opgevoed , Dobermans zijn zacht , aanhankelijk familie honden. Het opvoeden van een puppy van Doberman op een gezonde manier betekent het verstrekken van een voedzaam dieet en voldoende lichaamsbeweging , evenals inzicht in het ras zelf . De feiten - Dobermans

Dobermans werden ontwikkeld als jachthonden in Duitsland in de jaren 1800 . Ze zijn een kruising tussen Duitse pinschers , Beaucerons , Engels windhonden , Weimaraners en Rottweilers . Dit leidde tot het fokken honden die grote frames en stevige bespiering hebben . Doberman pups klein beginnen bij een aantal kilo , maar groeien tot 26 tot 28 centimeter lang en 66-68 pond met goede voeding en lichaamsbeweging . Hun frames vereisen voeding die veel eiwit en koolhydraten voor een adequate ontwikkeling omvat .
Care Needs

Dobermans zijn hoge-energie honden en hebben veel ruimte en beweging . Deze behoeften beginnen wanneer ze puppies , wanneer is het belangrijk om hen op te leiden tot lange wandelingen en actief spel tijden . Dobermans vereisen bijbehorende high - voeding diëten om deze levensstijl brandstof , en moet voedsel dat is ontworpen voor grote rassen puppies te eten , want het is dan gebalanceerd voor honden die gaan om snel te groeien .
< Br > puppy Diet

Eigenaren beginnen Doberman puppies op vast voedsel bij 6 weken oud , en over het algemeen beginnen met het geven van pups hun puppy voedsel geweekt in water om het te verzachten . Eigenaren moeten pups voeden 3-4 kleine maaltijden per dag om te voorkomen dat ze te veel eten of het krijgen van opgeblazen .
Dog Food Ingredients

Hoogwaardige hondenvoeding bevatten hoge - kwaliteit ingrediënten die zorgen voor gezonde pups . Feed doberman pups voedsel dat is door de USDA zijn goedgekeurd , bevat puur vlees als de top ingrediënten , geen maïs of sojabonen bevatten , en geen additieven bevat . Vermijd kunstmatige conserveringsmiddelen en vulstoffen , zoals graan en rijst meel .
Fresh Food

Veel eigenaren vullen hondenvoer met verse voedingsmiddelen om de voedingsinname van hun pups te verhogen . Goed , vers voedsel voor Doberman pups zijn kip, kalkoen , rundvlees , bizons , wild , vis en groenten zoals wortelen , sla en selder . YourPureBredPuppy.com beveelt ook rijst , havermout , yoghurt , eieren en kaas .
Overwegingen

Dobermans zijn grote honden die verder gaan door de enorme groei spurts voordat ze volwassen worden . De juiste voeding helpt Doberman puppies bereiken gezond gewicht en het bereiken van een sterke botten en spieren structuur , terwijl onjuiste voeding kan leiden tot zwakke botten en problemen zoals heupdysplasie . Pups die op basis van graan hond voedsel te eten soms levenslange allergieën ontwikkelen om graan .

Populaire artikelen

Rassen van honden die zijn goed met Veeteelt en doen het goed in koud weer

Historisch herders van noordelijke klimaten worden gefokt en gehouden honden om vee neigen , en veel van die rassen zijn nog steeds bij ons vandaag . Hoewel er een aantal honden de voortzetting van de trotse traditie van rendieren of schapen in de kou Alpine heuvels of besneeuwde valleien , vele huisdieren met families die misschien niet eens bewust zijn van speciale vaardigheden van hun beste vriend . Typische eigenschappen Een samoyed dikke dubbele vacht en driehoekige oren zijn geschikt voor

Klik hier

Checklist voor het kopen van een Teacup Yorkie

Yorkshire Terriers , ook bekend als Yorkies , zijn een populair stuk speelgoed ras van hond met veel persoonlijkheid , volgens de American Kennel Club ( AKC ) . Het ras werd officieel erkend door de AKC in 1885 en de standaard grootte kan niet meer wegen dan £ 7 voor bevestiging aan de standaard . De theekopje Yorkshire Terrier is een kleinere versie van dit al kleine hond, maar wordt niet officieel erkend als een apart ras of subset van de Yorkshire Terrier . De Yorkshire Terrier Club of Am

Klik hier

Wat zijn de verschillen tussen Maltese en Havanezer Honden

De Maltese en Havanezer hondenrassen zijn in veel opzichten vergelijkbaar . Subtiele verschillen in uiterlijk en temperament maken de rassen beter geschikt voor verschillende eigenaren . Maltese worden vaak gebruikt als showhonden , maar ook een goede familie huisdier vanwege hun temperament . Havanezer zijn ook goed voor gezinnen, omdat ze zijn speels , stevige en weinig onderhoud. De Havanezer ras is minder gangbaar in de Verenigde Staten , dus het vinden van een kweker kan moeilijker zijn , e

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com