Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Rassen van de Hond >> 

Shih Tzu Puppy Informatie & Training

 

Ongeacht het soort huisdier , het belangrijkste wat een toekomstige eigenaar kan doen is het onderzoek en weten alles over de dieren , goed en slecht . Shih Tzu's zijn geen uitzondering . Ze zijn uitstekende huisdieren voor sommige mensen , terwijl voor anderen het ras kan een bron van frustratie en ergernis . Als u geïnteresseerd bent in het brengen van een Shih Tzu in uw gezin zijn , zorg ervoor dat u zich bewust bent van de aard van de betrokkenheid die u krijgt in elk gebied van het verzorgen van de opleiding . Zodra u zeker weet is dit het ras voor u , moet u zoeken naar een gerenommeerde fokker . Trekken

Een Shih Tzu pup zal minder dan een meter hoog zijn als volgroeid . De hond zal ergens wegen tussen de negen en 16 £ . Het ras is bekend koppig te zijn . Ze vinden het leuk om lekker en spelen, maar niet veel oefening vereisen . Ze zijn intelligent en alert honden en hoewel ze klein zijn, maken ze uitstekende waakhonden omdat ze kunnen worden geleerd om te blaffen naar vreemden . Verliet ongetraind , de Shih Tzu wordt veeleisender en herrie . In feite kan een ongetrainde Shih Tzu een all -around frustrerend hond die denkt dat hij loopt het huishouden .
Training

Omdat Shih Tzu puppies zijn over het algemeen koppig honden, ze moeten stevig maar zacht discipline als puppy om een ​​goede huisdieren zijn. Zonder duidelijke aanwijzingen over wie de baas is in het huis , zal een Shih Tzu pup snel proberen op de rol van leider van de groep over te nemen en kan agressief of gemakkelijk opgewonden worden als de dingen niet zijn weg te gaan . Met de juiste begeleiding van een onderneming eigenaar , maar de Shih Tzu wordt het een rustige hond en een uitstekende partner .

Shih Tzu puppies zijn vaak moeilijk te zindelijk vanwege hun koppigheid . De meeste eigenaren vinden dat de krat manier van trainen werkt het beste voor dit type persoonlijkheid . Shih Tzu puppies meer makkelijk te trainen door middel van positieve versterking van goed gedrag in plaats van strenge straffen voor slecht gedrag , omdat hun persoonlijkheid leidt hen te willen om de leider van de roedel te behagen --- die, wanneer leiderschap strategie goed wordt uitgevoerd , is de hond eigenaar .
Grooming

Shih Tzu puppies krijgen hun goede looks van hun lange , rechte jassen. Maar deze jas vereist ook een groot deel van de zorg. Shih Tzu moet dagelijks worden geborsteld en minstens een keer per maand gebaad , maar vaker als ze in modder of krijgen extra vuil. Regelmatige afspraken op de groomer worden aanbevolen om de hond netjes en in orde gemaakt te houden . Zij neigen om problemen oog die speciale druppels van de dierenarts nodig hebben om de ogen schoon te houden. Werpen ze heel weinig , ondanks hun lange jassen , dus opruimen na hen is een minimale karwei .
Gezondheid

Shih Tzu's hebben een levensverwachting van ongeveer 15 jaar, die betekent dat ze kunnen zijn metgezellen voor een lange tijd. Ze hebben de neiging om problemen met hun rug hebben, want ze hebben korte benen en lange lichamen. Zij hebben ook de neiging om oog en oor infecties vaker dan andere rassen te krijgen. Shih Tzu's zijn gevoelig voor tandbederf en gemakkelijk verliezen tanden. De eigenaar moet zorgen om de hond goed te voeden, te meten uit een hoeveelheid voedsel aanbevolen door een dierenarts , omdat Shih Tzu gemakkelijk overgewicht kan worden en nierproblemen ontwikkelen.
The Right Owner
< br >

Een Shih Tzu moet gewoon het juiste huis om te gedijen . Het is niet de beste hond voor iedereen , maar voor bepaalde mensen is het perfecte huisdier . Shih Tzu's maken grote appartement honden , omdat ze tevreden zijn en blij om binnen te spelen , en omdat ze klein zijn ze niet een enorme tuin om te spelen nodig . Shih Tzu pups en honden niet erg veel af te werpen en hebben weinig huidschilfers , dus ze zijn uitstekend honden voor een persoon met een allergie .

De Shih Tzu eigenaar moet in staat zijn de rol van roedelleider te nemen om te helpen de hond begrijpen zijn sociale plek binnen het huishouden . Veel mensen zeggen dat Shih Tzu's zijn niet een goede pasvorm voor een huis vol kinderen , maar er is veel discussie over dit onderwerp . Zij hebben echter wel goed opschieten met andere dieren . Het laatste ding om te overwegen is dat Shih Tzu's niet geschikt zijn voor een vochtig klimaat vanwege hun lange jassen .

Populaire artikelen

Hoe u de juiste ras van de hond Pick

Dit is een grote beslissing ! Je kiest een nieuw lid van de familie en er zijn zo veel rassen met zo veel verschillende persoonlijkheden en behoeften kan overweldigend lijken . De volgende stap-voor- stap instructies zal u door dat besluitvormingsproces . De sleutel is , niet in een haast ! Wees geduldig met je zoekopdracht tot je de juiste hond voor u en uw familie te vinden . Instructies 1 Wat zoek je in een hond? Wilt u een waakhond , een rustige metgezel voor u en uw familie , of een hond

Klik hier

Geschiedenis van Bloedhonden

Bloedhonden zijn vooral bekend om hun jacht vaardigheden en hun scherpe reukzin . Een gemeenschappelijke overtuiging is dat het ras is begonnen in Europa . Er lijkt een discrepantie over precies wanneer , behalve dat het ergens tussen de 7e en 14e eeuw zijn. Het is de mening van sommigen dat de Fransman die oorspronkelijk gefokt de bloedhond was een monnik met de naam van Hubert - vandaar de naam van St. Hubert Hound . Uiterlijke kenmerken Een bloedhond lange oren en hangende huid toe te voegen

Klik hier

Wat Dogs Ruik Wat het beste?

Een honden reukvermogen wordt vaak beschreven als een hoektanden beste troef . Honden hebben een veel sterkere neus dan mensen , een voordeel leidt tot het gebruik ervan als de politie honden en het gehandicaptenbeleid . Maar niet alle honden hebben dezelfde sterkte van de geur. Sommige rassen , zoals honden werden gefokt voor hun krachtige neus en staan ​​bekend als een van de beste smellers van de hond gemeenschap . Beagles Beagles hebben een buitengewoon reukvermogen . Beagles behoren tot

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com