Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Zal Colloïdaal zilver Help een kat die Niezen Blood

 

? Getuige uw geliefde kat niezen bloed kan een eng en zenuwslopend ervaring. Katten kunnen niezen van bloed voor een verscheidenheid van redenen --- aantal ernstige en anderen niet . Als de oorzaak van bloedige niezen van uw kat is het gevolg van een bacteriële of virale infectie , kan colloïdaal zilver helpen om zijn immuniteit en hem beter te voelen , totdat hij een goede dierenarts zorg kunnen ontvangen . De redenen waarom een kat is Niezen Bloed

Als u merkt dat uw kat niezen bloed , onmiddellijk contact op met uw dierenarts . De oorzaak van dit symptoom kan niets aan de hand te zijn , maar het is altijd beter om het zekere voor het onzekere . Een kat kan bloed niezen omdat als gevolg van een klein object (zoals een grasspriet of een stuk kattenvoer ) vast in zijn neusholte . Deze blokkade zal gaan vaak weg op zijn eigen , maar in sommige situaties kan het nodig zijn om uw kat naar een dierenarts te laten operatief verwijderd .

Als uw kat niezen bloed als gevolg van een blokkade in de neusholte , colloïdaal zilver zal hem niet helpen . Colloïdaal zilver is een natuurlijk antibioticum en heeft immuunsysteem stimuleren eigenschappen , zodat hij alleen zal helpen een kat die is niezen als gevolg van een ernstiger probleem .

Andere veel voorkomende redenen voor niezen bloed onder andere allergieën en een bacteriële infectie . Als uw kat heeft een virale of bacteriële infectie, zal colloïdaal zilver daadwerkelijk helpen uw kat en hem beter te voelen .
Hoe Colloïdaal zilver kan helpen

Colloïdaal zilver , samengesteld microscopisch kleine zilveren deeltjes die in een vloeistof , wordt niet goedgekeurd door de FDA in de mens vanaf 2011 , maar je kunt het gebruiken om virussen en bacteriële ziektes bij katten en andere dieren te behandelen . Colloïdaal zilver is een natuurlijk antibioticum , en het zal doden de bacteriën , virussen en andere ziekteverwekkers in het lichaam van uw kat dat kan worden waardoor het bloed te niezen . Vaak gebruikt in het gebied van de holistische geneeskunde , colloïdaal zilver heeft antimicrobiële , antivirale en antiparasitaire eigenschappen .
Colloïdaal zilver Verhoogt Immuniteit van uw kat

Zelfs als uw kat is niet niezen bloed als gevolg van een bacteriële of virale infectie , aanhangers van colloïdaal zilver beweren dat colloïdaal zilver het immuunsysteem van uw huisdier zal stimuleren . Omdat colloïdaal zilver heeft antibacteriële eigenschappen , het doodt anaërobe virussen , gisten en bacteriën in uw kat lichaam, dat de werklast van het immuunsysteem van uw kat vermindert . Daarom is colloïdaal zilver vaak aangeduid als "tweede immuunsysteem . " Uw kat zal sneller genezen met het gebruik van colloïdaal zilver .
Hoe Colloïdaal zilver werken

Als uw kat niezen bloed als gevolg van een virus of een bacteriële infectie , kunt u geef het colloïdaal zilver te drinken . Deze vloeistof is smakeloos , dus je kunt het eenvoudig toevoegen aan uw zieke kat drinkwater. Wanneer colloïdaal zilver is in het lichaam van de kat , zal de bacterie of het virus het vermogen om zuurstof te produceren schakelen . Hierdoor zal de ziekteverwekkers stik en sterven . Het lichaam van uw kat zal de nu dode virus of bacterie te elimineren door middel van haar reguliere eliminatie systeem . Colloïdaal zilver is niet schadelijk voor de normale lichaamsfuncties enzymen van uw kat , want het vernietigt alleen eencellige ziekteverwekkers .

Zodra de ziekteverwekker die de ziekte van uw kat wordt geëlimineerd , uw kat zal zich beter voelen en hij zal niet meer worden niezen bloed .

Populaire artikelen

Wat Shots worden gegeven wanneer een poes gesteriliseerd

? Wanneer uw poes is gesteriliseerd , ze is waarschijnlijk verscheidene schoten tegelijk ontvangen. Sommige van deze injecties optioneel en sommige zullen vereist als onderdeel van de operatie. Veel dierenartsen en katten beschermers kiezen katten nodige vaccineren bij de operatie , terwijl anderen vinden het beter om deze in een later of eerder afspraak . Anesthetica Uw kat zal waarschijnlijk krijgen een paar pijn injecties gedurende haar operatie . Uw kat kan verschillende kalmerend en pijn

Klik hier

Voedingsmiddelen met vitamine K voor katten

Katten hebben een hogere concentratie van vitaminen en essentiële voedingsstoffen dan enig ander dier , en dit omvat vitamine K. samen met vitamine C , vitamine K voorkomt oog bloedingen en samen met glutaminezuur , helpt het lichaam behouden beenderkalk . Volgens dierenarts John Burns , een tekort aan vitamine K in de voeding is de meest voorkomende oorzaak voor defecten bij katten . Sea Kelp Sea Kelp Kelp bevat een krachtpatser van voedingsstoffen afkomstig uit zeewater , met inbegrip van el

Klik hier

Wat doet Ringworm in Cats eruit

? Ringworm is een schimmel die katten, honden en mensen infecteert . Het is de meest voorkomende besmettelijke huidinfectie bij katten . In sommige gevallen , katten ontwikkelen ernstige huidproblemen en haaruitval als gevolg van een infectie , maar ze kunnen ook drager zijn en schuur de sporen zonder het ervaren van symptomen . Infectiesymptomen Ringworm bij de kat meestal resulteert in kleine , soms jeukende laesies verstoken van haar, die puisten en knapperig , schilferige huid kan bevatte

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com