Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> katten >> Cat Health

How to Get Rid van vlooien op 3 weken oud Kittens

 

Vlooien bij katten is altijd een uitdaging , want katten zijn zo veel gevoeliger voor gifstoffen dan honden . Het wegwerken van vlooien op kittens is nog moeilijker . Op 3 weken oud , ze zijn te jong voor de meeste soorten vlooien poeder , spray of zelfs vlooien baden . Het behandelen van de moeder is een marginale optie, omdat de kittens worden klimmen over haar en verpleging van haar. Helaas is het negeren van de vlooien tot de kittens ouder zijn is ook een slechte keuze . Wat je
Flea spray in een pompflacon
lege kom
Kleine kom , schuimend water
Kleine kom , schoon water of Fine tand vlooien of luizenkam ( meer dan een nodig is nuttig ) Vellen, kussensloop of ander strak geweven stof
Toon meer instructies
1

Schik de drie schalen op een tafel of een ander stabiel oppervlak waar zij niet willen worden gemorst . Giet de vlo spuitvloeistof in een kom, hebben de volgende kom vol van een reinigingsmiddel dat geen dampen zal creëren in combinatie met de vlo spray, en tenslotte een schone kom met water . Stoel jezelf in de buurt met een rol keukenpapier , een vlo kam en de kat of kittens die moeten worden behandeld .

Plaats Pagina 2 een vel of kussensloop, op je schoot . Wacht tot de moeder kat de kittens heeft gevoed en heeft het nest voor voedsel en water achtergelaten . Kam haar grondig met een fijne tand vlooienkammetje . Wanneer de kam verstopt raakt met vlooien , dompel de hele zaak in de vlo spuitvloeistof . Gebruik de kam niet op de kat tot je het hebt schoongemaakt in het schuimende water, dan in het schone water . Droog het af met een papieren handdoek , zorg ervoor dat er geen vlooien of vloeibare zeep blijft het. Voed haar of beperken haar om haar uit de buurt van de kittens te houden na de behandeling.

Pick 3 tot een onbehandelde kitten . Voorzichtig kammen de vlooien van de baby. Zorg ervoor dat de buik te krijgen , achter de oren en aan de basis van de staart , omdat deze plaatsen vlooien willen verbergen. Wanneer de kleine is als vrij van vlooien als je kunt beheren , zet het met zijn moeder of in een schone doos . Herhaal dit proces totdat alle kittens zijn verzorgd .
4

Herhaal dit reinigingsproces dagelijks tot de vlooien zijn verdwenen of totdat de kittens zijn 6 weken oud . Op dat moment , vraag uw dierenarts om een ​​veilige stof om te gebruiken op moeder en baby te zorgen dat de vlooien zijn echt weg aanraden . Als u een ernstige plaag die niet toegeven aan het kammen en schoonmaken , kan het nodig zijn om met hem vroeger praten .
5

Reinig de kittens milieu grondig elke dag gedurende het gehele proces . Was beddengoed , uitzuigen of dagelijks vervangen hun nestbak . Stofzuigen en reinigen van de rest van uw huis , zorg ervoor dat scheuren en hoeken te krijgen. De kammen proces zal zich te ontdoen van de volwassen vlooien . Door het beddengoed wassen , stofzuigen en hun vak te veranderen , en het schoonmaken van uw huis , bent u het wegwerken van de eitjes .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com