Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Gladde iep voor katten

 

Afkomstig uit de schors van de gladde iep , ook wel bekend als de rode iep , dit kruid krijgt het de naam van de gladde gel die zich vormt wanneer het in poedervorm schors combineert met water . Gladde iep is een kruid dat natuurlijke en holistische huisdier zorgprofessionals vaak adviseren om de gezondheid van uw kat te versterken. Voordelen

Gladde iep heeft smerende eigenschappen die traktatie gastro-intestinale problemen zoals constipatie te helpen. U kunt ook gladde iep toedienen aan uw kat respiratoire functies te verlichten wanneer het aandoeningen zoals bronchitis .

Dierenarts Jean Hofve legt uit dat gladde iep ook kan helpen verminderen ontsteking in gevoelige weefsels in de " nieren , blaas ( cystitis , FLUTD symptomen) , keel ( tonsillitis ) en gewrichten ( artritis) . "
Beperkingen

Omdat gladde iep is een relatief mild kruid , is het misschien niet de beste oplossing voor extreme gevallen van gastro-intestinale onbehagen. Neem contact op met uw dierenarts als uw kat symptomen van ernstige bronchitis of obstipatie .
Beschikbaarheid

Cat eigenaren niet een recept voor gladde iep nodig . U kunt in poedervorm of capsule vorm van het kruid kopen in veel reformwinkels en online op holistische retailers .
Administering

U kunt uw kat 1/4 theelepel geven . van gladde iep schors poeder met koud water voor elke £ 10 . van het lichaamsgewicht .

Als u het geven van uw kat gladde iep in capsule vorm , gebruik 1/2 capsule voor elke £ 10 . lichaamsgewicht . Open de capsule en meng de inhoud met water.
Overwegingen

dierenverzorging Natuurlijk waarschuwt dat gladde iep kan interfereren met de absorptie van andere geneesmiddelen die u aan uw huisdier . De website adviseert gladde iep en andere medicijnen te beheren op verschillende tijdstippen.

Populaire artikelen

Giftige kamerplanten voor katten

Iedereen die ooit heeft eigenaar van een kat kan waarschijnlijk getuigen van het feit dat de meeste van onze katachtige vrienden houden kamerplanten . Of het nu gaat graven in de bodem of zelfs het eten van de bladeren , kan het een echt probleem voor kattenbezitters . Echter, sommige planten je hebt rond uw huis schadelijk voor uw kat te zijn en kan zelfs de dood veroorzaken . Wat onderzoek gedaan op wat je in je huis kan het leven van uw kat te redden . Amaryllidaceae De bollen van sommige ka

Klik hier

Is Phlox Gevaarlijk voor huisdieren

? Omdat voorzichtig zijn over wat te plant kan vrij een poging voor een aantal, maar het vinden van huisdier veilige centrales hoeft niet moeilijk te zijn . Een plant die is veilig te gebruiken rond honden en katten is de tuin phlox . Is Phlox veilig te gebruiken rond huisdieren ? Phlox is volkomen veilig om te planten rond dieren. Echter , kan elke planten behandeld met pesticiden of herbiciden een bedreiging voor honden en katten vormen. Indien onbehandeld de phlox soorten hieronder zijn re

Klik hier

Hoe om uw kat te behandelen met behulp van natuurlijke methoden

Houden uw kat is niet de enige manier om hem gelukkig en gezond te houden . Holistische geneeskunde kan uw kat in tip -top vorm van kop tot staart . Of u nu op zoek bent om te helpen kalmeren zenuwen uw nerveuze kat of genezen van uw kat lever kwaal , holistische remedies zijn een geweldig alternatief voor de moderne huisdier zorg en kan een verscheidenheid van voordelen voor de gezondheid bieden . Holistische remedies zijn verstoken van bijwerkingen en meer vergevingsgezind qua dosering, wat be

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com